Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Farmerama csapata egy kis meglepetés eventet készített elő számotokra.
    Hivatalos részleteket nem osztunk meg, mivel egy szórakoztató és spontán élménynek szánják, amely várhatóan egy kis izgalmat és aktivitást hoz a játékba és a fórumra.
    Itt találsz egy kis segítséget és cseveghetsz az eseményről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valami-titkos-a-játékban.27373/

farmerSS, Synodendron és -Erbrow- kedveli ezt.
  2. camilla44

camilla44 Aktív író

sziasztok. mi ez a kémfényképező. nem tudok területet váltani.

3. -Erbrow-

-Erbrow- Fórum ismerője

Közben világosodik: minden területre be kell lépni, és ahol piros felkiáltó jelet látok, ott leszedni, valami ad. Kozben aratásnál felröppenek a kapalok. Ahol a piros felkiáltójel van 2 ikon van, az egyik közülük a küldetések ikon, ott látom mit kaptam mi a nyeremény. Eddig jutottam:)

4. Othep

Szia.

Írásod felett a válasz, hogy mi ez.
    Ha nem tudsz területet váltani pl. a Kémfényképező kijelzője miatt, akkor kattints alá-fölé, máshová, hogy eltűnjön.

macimami1958 kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Örülök a sikerednek. :)
    Van már az eseménynek csevegője, itt tudsz beszélgetni róla: https://board-hu.farmerama.com/threads/valami-titkos-a-játékban.27373/

6. wrola

wrola Járnitanuló

Sziasztok! Találok valami leírást a "Hintázó" csomagokról, melyek vásárlására van még lehetőség a mai napon?

7. Othep

wrola kedveli ezt.
  8. Klarissza1954

Klarissza1954 Járnitanuló

Köszönöm! Szép napot!

Othep kedveli ezt.
  9. Lizikertje

Lizikertje Fórum biztosa

Sziasztok !
    Tenyésztéskor puhakalap -ot is kapunk. ez hova kell? sehol nem találok hozzá infót.

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

GA-BI-O-Farm és Lizikertje kedveli ezt.
  11. mezosimaria

mezosimaria Járnitanuló

Sziasztok a 6-os mezőn elakadtam már többször próbálkoztam de nem tudok kijönni belőle igaz rossz mezőre akadtam "nehéz" már sokat veszítettem rajta . Tudnátok tenni valamit ? Köszönöm üdvözlettel ID 22492758

12. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! Segítséget kérnék! A főtérnél kaptam egy álcázott tengeralattjárót, de nem találom sehol.

13. Othep

Szia.
    A Farmerama csapata egy kis meglepetés eventet készített elő számotokra.
    Hivatalos részleteket nem osztunk meg, mivel egy szórakoztató és spontán élménynek szánják, amely várhatóan egy kis izgalmat és aktivitást hoz a játékba és a fórumra.
    Itt találsz egy kis segítséget és cseveghetsz az eseményről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valami-titkos-a-játékban.27373/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján:
    Ebbe a pályába valóban beragadtál, s mivel nincs annyi Alkimistafőzeted készleten, amivel kártyát tudnál felfedni, így két javaslata van:
    • a meglévő Alkimistafőzet segítségével újraindítod a Játékot, és a sorokkal megszerzett Alkimistafőzetekből hasznos kártyákat fedjél fel a jövőben
    • vagy játssz az egyik "Koronás mezőn" Egyes király vagy Dupla király minijátékot, s az ott szerzett Alkimista főzettel kérj ki egy 8-as vagy 10-es lapot, s azzal tudod folytatni a jelenlegi, beragadt játékot.
    (harmadik javaslat: 10 FA-ért tudsz venni egy Királynői szülinap csomagot,és abban a Kártyák mellett van 200 db Alkimistafőzet, ez is segítségére lehet, ha van lehetőséged csomagot venni).
    Sok sikert a folytatáshoz :)

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. mezosimaria

mezosimaria Járnitanuló

Köszönöm a segítséget sikerült túljutnom, igaz levagyok maradva de legalább tovább tudok menni.üdvözlet ID22492758

Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Nagyon örülök, hogy sikerült túljutnod.
    Még van egy kis idő az eventből, sokáig eljuthatsz.
    Sok sikert, szép estét. :)

17. penczjani

penczjani Utánpótlás-írogató

Sziasztok4 Szeretném megkérdezni, hogy mi a holt löltök társasága hol olvashatok rola?

18. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Swartsch, vihence, Othep és 3 más kedveli ezt.
  19. a1a4

a1a4 Törzsjátékos

Erősen fékeznem kell magam, hogy szalonképes maradjak. A kémfényképező hátralevő idejét jelző tábla pontosan a terület váltó táblára, valamint a munkások alkalmazását lehetővé tevő traktorra van aplikálva, nem tudom bezárni, mert nem lehet, így nem tudok területet váltani, és természetesen kézzel kell mindent leszednem, mert nem használható a traktor. Az, hogy napokig angolul jelent meg a játék, hiába volt/van magyarra állítva, nem tettem szóvá. De most már nagyon elegem van a sorozatos, kellemetlen hibákból. A főfarmon és a szédült szántón egy kis csücsök kilátszik, ott kínlódva, de használni tudom a terület váltásra szolgáló nyilat, de az erdei tisztásnál lehetetlen. ID16640923

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A kémfényképező a fő térképen szerezhető. Ott is lehet az ablakát eltüntetni némi kattintgatással. Addig nem szabad bemenni egy területre, amíg látszik az ablak. Az egeret úgy kell mozgatni, hogy kikerüljük azt a tájékot (ugyanez igaz az összes többi detektíveszköz-lelőhelyre is...)
    Nem azt akarom ezzel mondani, hogy ez nem hiba; dehogynem az. És azt sem állítom, hogy nem végtelenül bosszantó; mert az. De ha figyelünk a fentiekre, akkor túljárhatunk a programozók eszén.

És még egy trükk: a - (jobb Shift mellett) gombbal ki lehet lépni a térképre.

kigyo51, Swartsch, macimami1958 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.