Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha betetted a Páncél Pannit, ezt kell látnod a rúna információs ablakában:

upload_2025-4-27_10-7-9.png

(A kép illusztráció, nem a farmodon készült.)
    Remélem, segítettem. Jelezz vissza, ha mégsem. :)

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ezt a beállítást elvégezted?

Ne felejts el utána alul a mentés gombra kattintani, hogy érvénybe lépjen az új beállítás.

Ha megcsináltad, milyen a problémád lépett fel az új beállítással?

rjolka, kigyo51, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  3. csipi1961

csipi1961 Utánpótlás-írogató

Sylja és Othep kedveli ezt.
  4. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Köszönöm szépen!

Luminary kedveli ezt.
  5. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Mióta nem lehet terméket ajándékozni a szomszédoknak? Nem zöldül ki a küldési lehetőség csak megeszem vagy piacra teszem van! Eddig simán lehetett csatnit vagy mást is küldeni! Ez is Hiba?!!!

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem lehet, hogy elfogyott már a mai ingyenes ajándék küldési lehetőséged? Én tudtam küldeni ma terméket Szomszédaimnak.
    Ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, be tudok nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Bocsi,igen innen már elküldtem a lehetőségeim!!!!

Dolphin kedveli ezt.
  8. Katica749

Katica749 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Sajnos nem tudom a bankkártyámat használni a fizetésnél. Nem közöl olyan lehetőséget hogy beregisztráljam. Kérlek segíts ha megoldható. Köszönöm.
    Katica749 ID:9357856

9. Dolphin

Szia,
    ha a banki felületen nem jelenik meg a Hitelkártyás fizetési lehetőség (ott tudod a Bankkártyádat beállítani), akkor kattints a Több fizetési mód gombra:
    upload_2025-4-29_10-31-26.png

Ha a lenyíló listában sem találod meg a megfelelő opciót, akkor a Support segítségét kell kérned.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

10. Katica749

Katica749 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget. Legyen szép napod.

Dolphin kedveli ezt.
  11. a1a4

a1a4 Haladó

Miért nem tudok a tudományos állomáson további variációkat kitenni, és így csillagos érmét szerezni. Nem ürül ki egyetlen sor sem a variációs táblán. Így hiába strapálom magam, egyetlen csillagos érmét sem tudok szerezni. ID 16640923 Köszönöm, ha választ kapok.

12. Dolphin

Szia,
    összesen 60 db egyedi kombináció rakható ki. 3 elemből maximum 6 kombináció rakható ki, s mivel 10 sorozat volt, ezért 10x6 = 60. Ha ezzel megvagy, utána már csak ismételni tudod a kombinációkat, innentől szabadon választott, hogy melyik kombinációkat készíted el. A sor végi ajándék alapján döntsd el, melyik számodra szimpatikus. Azért nem tűnik el a tábláról, mert így el tudod dönteni, hogy melyik ajándékra van szükséged, s így tudod, hogy ahhoz az ajándékhoz melyik kombinációt kell kiraknod.
    Sőt ha a táblában a kombinációra kattintasz, be is rakja Neked, nem kell húzogatni.

Ahogy az az Ismertetőben is szerepelt, a 60 egyedi kombinációért egyszer kapunk Csillagos érméket, az első alkalommal, ezt követően a Kombinációk már csak a sorvégi jutalmat adják, illetve a 70/80/stb. kirakott kombináció után még a Haladási sáv jutalmát tudjuk megszerezni.

upload_2025-4-29_14-53-5.png

Csillagos érméket a 20 órás időzített mezőkről tudunk szerezni még, melyek érési ideje az Űrlénytojás malomtermékkel csökkenthető.

További jó játékot!

13. a1a4

a1a4 Haladó

Köszönöm a válaszod. Maga a tény felháborít, hogy nem ad csillagos érmét, de már majdnem természetesek ezek a negatívumok a BP-től, de természetesen Te errő nem tehetsz, így csak magamban dohogok. Mégegyszer köszi.

14. Dolphin

Szia,
    az ismertetőben kezdetektől fogva benne volt, hogy milyen módon lehet Csillagos érmékhez jutni.
    Ha Te ezt esetleg nem olvastad kellő figyelmességgel a 2 hét alatt, arról nem feltétlenül a BP tehet, de természetesen haragudhatsz rájuk.
    Ha éltél a lehetőséggel, s csökkentetted a malomtermékkel a 20 órás mezők érési idejét, akkor akár 120 Csillagos érmét is tudtál szerezni naponta az időzített mezőkről (3 mező, mindegyik 20 Csillagos érmét ad, s a 10 órára csökkentett érési idővel, naponta 2x aratható volt) - 8 nap alatt ez már 960 Csillagos érme. Az event csevegőben erre is többen felhívták a figyelmet a Játékosok. Érdemes ott is olvasgatni, sok hasznos ötletet lehet szerezni az eventekhez, amit be lehet építeni a saját játékunkba, a saját lehetőségeinkhez mérten.
    Sajnálom, ha csalódott vagy ez miatt, a maradék bő egy napban próbáld még kihozni az eventből, amit tudsz.
    Sok sikert!

15. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

*tiltott képfeltöltő oldalas linket hoztál, ezt töröltem / Dolphin

Sziasztok !;)
    Szeretnék segítséget kérni !:music:
    A " Ne aggódj, légy boldog! " nevű dekort 2x kiváltottam .Egy a felhőn csücsül , de a másikat sehol sem látom !
    Ha van időtök ,- nem sürgős- :inlove:,segítenétek megkeresni ?:inlove: Jövő héten is jó lesz :inlove:.
    Kellemes 7végét és aki Anyuka annak Boldog Anyák napját !:inlove:
    Farmnév : bocsika67
    ID :52984001
    Előre is köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.4.25
  16. Dolphin

Szia,
    a linket töröltem a bejegyzésből, mert tiltott képfeltöltő oldalt használtál.

A keresett dekort a Világítótorony területre helyezted ki, a jobb alsó sarokban nézz körül tüzetesen, s rá fogsz bukkanni.
    Jó hétvégét Neked is!

Luminary és bocsika67 kedveli ezt.
  17. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Nagggyon-nagggyon elnézést kérek :sleepy: ! Régen volt ilyen gondom és rossz helyről tölthettem fel a képet,1000bocsi:inlove:!
    Köszönöm szépen a segítséget !:inlove:
    Köszönöm megtaláltaaaam !;)

Luminary, smoldering és Kuzdern kedveli ezt.
  18. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

sziasztok! Segitséget szeretnék kérni a felajánlásom hogy tudom elküldeni a megnyert gazdának.a baráti listában nincs a neve. köszönöm

19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, írj neki egy levelet, ezután vedd fel a barátlistádra.

20. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

szia !Irtam neki és nem sikerült felvenni a listára