Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot!Ma nincs senki aki válaszolna a kérdésekre?vagy rossz helyre irtunk!Nem sürgetésként,és bántonak szántam a hozzá szólásom!Köszönöm szépen!

2. dinnye55

dinnye55 Utánpótlás-írogató

faelviszreSS kÖSZI A Válaszod,de nm az a probléma,amire gondolsz.Hanem,ha rákattintoa fekete pandára nem tudom aktiválni avöröspandát,apiacrainvitál,aholénpandát akarok eladni.Atöbbit megcsináltam.BÖSÉGESEN VAN MINDENEM.

3. siposanyu

siposanyu Junior szaki

Sziasztok ! Kérdésem az lenne, hogy az állatok alatt megvan az összes színes pötty, de mégis szürke a befejezés gomb
    siposanyu ID 42124107
    kérek szépen egy ellenőrzést, ha van rá mód ! Köszönöm szépen !

4. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nem írtál rossz helyre, csak ritkán előfordul olyan is, amikor egyik moderátor sem tud jelen lenni a fórumon, mert munkája van, vagy épp szabadidejét töltené valahol, távolt mindentől.

Ellenőrzésem alapján a 2024.08.15-én esedékes ajándékot csak 2024-08-16 19:20:32-kor vetted át, tehát itt megszakadt az átvételi sorozat.
    A hónap utolsó napján nem fogod tudni átvenni az ajándékot, mert egy napos elmaradásban vagy (jelenleg).
    A következő hónappal új Rackó-naptár indul, amelyet nem befolyásol az előző hónap, tehát, ha ott naponta átveszed az ajándékokat rendben, akkor vissza fog állni a rendes napi ajándékra a rendszer.

Megértésedet köszönjük!

kigyo51 és szöszi50 kedveli ezt.
  5. Enike**

Szia!

Sajnos az általad megadott ID - azonosító nem megfelelő. Kérlek írd meg a helyes ID-t, anélkül nem tudunk a segítségedre lenni.

Viszont ha a piacra visz, és még hozzá sem tudtál fogni Panda Petihez, akkor az azért van, mert 1 db Panda beadásával először aktiválni kell a nevelgetni való állatkánkat, és ezek szerint neked nincs a pajtában 1 db panda sem. Tehát vagy kiteszel pandaólat a bahamán, vagy pedig megpróbálsz venni a piacon, mint ahogyan be is visz a játék a piacra.

Ha így sem sikerül folytatnod az event ezen részét, akkor feltétlen jelentkezz nálunk a pontos ID-vel, hogy megvizsgálhassuk, mi a probléma.

kigyo51 kedveli ezt.
  6. Enike**

Szia!

Ez egy figyelmeztetés, amely megelőzi, hogy ha törölni szeretnénk valamit, biztosan azt szeretnénk -e, mivel a törlés végleges, utólag nem visszavonható művelet részünkről.

7. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen,hogy válaszoltál,és időt szakítottál rám!

Enike** kedveli ezt.
  8. alievi

alievi Járnitanuló

Sziasztok! A mostani eventnél mi a ternős harmadik képessége? Fehér bogyó.
    ID 5733063

9. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem szerint nincs meg Panda Petinél az összes színes pötty, amit az adott feladatszint kér, ezért nincs teljesítve még ott az a feladatrész.

upload_2024-8-26_17-12-48.png

10. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem szerint a teknős feladatait befejezted.

upload_2024-8-26_17-16-17.png

Ha nem ez volt a kérdésed, kérlek pontosítsd.

11. dinnye55

dinnye55 Utánpótlás-írogató

köszönöm a választ ugy látszik megártott a meleg.Tegnap előtt a másik farmomon megcsináltam.

12. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórummogul

Kedves MODI kérlek válaszolj ..én felébresztettem az állatokat és megvettem a kirakókat krajtam őket --kérdezem a felhőt meg kell e venni mert nem értem --köszönöm a válaszod

KÖSZÖNÖM ---sehonnan se kaptam választ ---miért ????

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.8.24
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen a felhősort is meg kell venned csillagos érméért.

kigyo51 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vélhetően azért nem kaptál választ Moderátortól, mert nem volt este senki szolgálatban. Néha előfordul, h épp egyikünk sem tud itt lenni, mert nyaralunk, más programunk van, vagy éppen technikai akadálya van a belépésünknek. Így van, hogy a válaszra, hosszabb időt kell várni, de Mindenkinek válaszolunk, amint van rá lehetőségünk.
    Az event ismertető viszont segítségünkre lehet ilyen esetben is, ott megtaláljuk mindig, hogy az adott event nyereményeit mi módon vehetjük át.
    A jelenleg futó eventben mind a felhőt, mind a megszerezhető dekorokat az event boltban tudjuk kiváltani:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...mmunkába-2-2024-augusztus.25309/#post-1398901
    A dekorok (+)-os tulajdonságúak, így ezeket előbb területre kell kihelyezni, ott learatni róluk a bónuszokat, s utána tudod majd a felhőre kihelyezni.
    Megértésedet, türelmedet köszönjük.

Sali~*.*, kigyo51 és Othep kedveli ezt.
  15. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Sziasztok.Ma vettem neonparadicsom fehősor csomagot .Valamit benéztem mert nem találom.

16. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t is.
    A csomagban található felhősor pontos neve: Neonfényes felhősor 1. Érdemes vásárláskor a részleteket is megtekinteni.
    upload_2024-8-27_16-26-37.png
    Mivel ez egy régebbi felhősor, nem fog a lista tetejére kerülni. Kezd el begépelni a nevét a Paszulyon a keresőbe.
    Ha nem találod ezek alapján sem, akkor várunk vissza az Azonosító adataiddal.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Köszönöm megtaláltam és még nemvolt meg . :)

18. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a Neonparadicsom felhősor csomagot miért nem engedi megvásárolni? Igaz, hogy a rávalók egy régebbi Neonfényes ólak felhősor 5 része. A játékosok félrevezetése helyett javasolom az eredeti elnevezéseket használni! Köszönöm a megértéseteket!

19. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor tudok ellenőrzést végezni Nálad.
    Ezek az egyedi felhősor csomagok csak azon a farmokon jelennek meg, akik még nem rendelkeznek a csomagban megszerezhető felhővel. Akinek már ott a paszulyán a felhősor, annak nem jelenik meg az akció, hisz minden felhőből 1 db-bal rendelkezhetünk.
    A Neonparadicsom felhősor csomagban a Neonfényes felhősor 1 felhőt lehet megszerezni, ezt keresd a paszulyodon. De ha pótlod az azonosító adatokat, mi is benézünk Hozzád.
    A csomagokban megszerezhető dekorok, felhők megnevezése pontos, a csomag elnevezése ettől függetlenül történik.
    Megértésedet köszönöm!

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz Kedves Dolphin!
    A problémám továbbra is az, hogy a vásárlás lehetősége megjelenik, de nem engedi megvásárolni. Itt a kép róla : [​IMG]
    Az általad említett Neonfényes felhősor 1 nincs a birtokomban, csak a 2-es. Tisztelettel : franyo121 ID : 36281016