Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mnkm

mnkm Fórum mestere

Hol találhatóm a nem tematikusokat? Mert ha rámegyek a paszulyra, nekem automatikusan a mostani eventeset mutatja.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mivel a Fürge malom lényege az, hogy a tápkeverési idő a felére csökken, gyakorlatilag dupla mennyiségű tápot kapsz.
    Így, ha pl. eddig 1 óra alatt 10 tápot állítottál elő, akkor az Fürge malommal 30 perc alatt készül el, így 1 óra alatt 20 tápot gyártasz le.

3. seszkrisz1969

seszkrisz1969 Haladó

jaaa, igy már értem. köszönöm a válaszodat!

Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Az üres (szürke) felhősorokat állítsd be oldalt a szűrőn.

upload_2024-12-7_17-52-40.png

A kék gombokra kattintva vásárolhatod meg őket.

Dolphin, mnkm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Technics11986

Technics11986 Fórumelemző

Othep én vagyok a vak vagy nem indult el a csere event?

6. Othep

Szia.

Nem hinném, hogy gond van a szemeddel, inkább csak nem tettél meg egy ki- és belépést a játékba.:)

upload_2024-12-7_19-47-27.png

Sali~*.* és Technics11986 kedveli ezt.
  7. Technics11986

Technics11986 Fórumelemző

Pedig nevetni fogsz néztem. De tényleg vak vagyok ezek szerint. és nagyon köszönöm hogy segítettél. 8):p:p:p:):):):);););)

Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  8. afranya1945

afranya1945 Fórum mestere

nem találom a 3. napi fórum kalendárium jelentkezést

9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Dolphin, Othep és Luminary kedveli ezt.
  10. LimLom

LimLom Junior szaki

Szervusztok!
    Az első nap nyertesét névvel, hozzászólás számmal és a nyereményével eggyütt közzétették (#229, @-Holdfény-). A második naptól kezdődően csak a nyertesek nyereményei láthatóak csak. Az ő nevük és hozzászólásuk száma miért lett titok?

11. Othep

Szia.

Megváltoztak a szabályok:

"Az ellenőrzés miatt nem fogjuk a nyerteseket naponta közzétenni, csak hetente egyszer, minden hétfőn az előző heti nyerteseket. A nyeremények jóváírása is ekkor történik meg. Ettől függetlenül az előző napi nyeremények felfedése naponta meg fog történni az eredeti tervek szerint, nyertes megnevezése nélkül."

Kérlek, tanulmányozd át a változásról szóló teljes ismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/threads/fórum-adventi-kalendárium-2024-ismertető.25655/#post-1415231

Sok szerencsét kívánok. :)

Dolphin, vihence, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  12. seszkrisz1969

seszkrisz1969 Haladó

sziasztok! Baba Jaga ólat honnan és hogyan lehet szerezni??
    köszönöm a segitséget

13. Othep

Szia.

Az állatka 2024. októberében került a játékba, event nyereménye volt.

Itt megtalálod azt a keveset, ami még tudható róla:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-ólak-a-játékban.16260/page-10#post-1406550

Még nagyon új, nem is cserélhető emiatt.
    Más megszerzési lehetősége egyelőre nincs.
    Reméljük, a szokásos utat fogja követni majd (eventek, szezon, ládanyeremény, cserenap, akciók, stb), de nem tudhatjuk előre.

vihence, Luminary, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  14. seszkrisz1969

seszkrisz1969 Haladó

köszönöm a válaszodat.

Othep kedveli ezt.
  15. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Nem találom "a karom legyőzése"Dekort!Légyszives segítsetek megtalálni!Köszönöm szépen!!!Ayrin67 ID: 19565775

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csak szólok, hogy a krampusztojást a rendszer nem engedte kitenni a kúriába. Persze találtam neki másik helyet :)

Kihelyezhető:
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás,
    Bahama ültetvény, Esőerdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete,
    Kísértetjárta kúria,
    Hajótöröttek partja, Világítótorony,
    Házi kedvencek futtatója, Napraforgódomb (ismertető részlete)

Sajnálom, mert oda szerettem volna tenni.

További szép adventi vasárnapot kívánok mindenkinek :)
    Gyöngy

vihence kedveli ezt.
  17. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Rutinos

sziaszok a -juliett15- véletlen elkültem 3db sikat olvasot rém tölgyet. a sima juliett15 helyet utolag potoltam a tartozásom!de szeretném viszakapni a -juliett15- nek elküldöt tévedésböl névazonoság miatt!sokat ado rém tölgyemet mind a 3db ot!
    jo napot a problémám az hogy juliett15gazdának elkültem3db sokat ado rém tölgyet,és elöte amit neki szántam tévedésböl3db sokat olvasot rém tölgyet is elkültem a kötöjeles -juliett-15- nek kültem el névazonoság miatt a kép rola itt szeretném a kötöjeles -juliett15- a suport segitségével viszakapni mert tévedésböl név azonoság miatt küldtem el!köszönöm elöre is a segitséget!
    https://ibb.co/GcRBFc6
    Gazda: bonba73_Gazda ID: 12597907

18. Othep

Szia.

Kollégám a szédült szántón, a jobb alsó csücsökben találta meg számodra a dekort.
    2024-12-09-én, 06:05:23 - kor lesz aratható állapotban.:)

vihence, Ayrin67 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

Ne fordulj a Supporthoz, sem a fórum, sem a Support nem tud ebben az ügyben hatékonyan intézkedni.

Mindenképpen próbáld meg felvenni a kapcsolatot, azzal, akinek tévedésből küldted a dekorokat.
    Rendezzétek le levelezés útján az ügyet.

Tudnod kell, hogy nincs jogunk elvenni valakitől egy adott tárgyat, és másvalaki farmján jóváírni.
    Még akkor sem, ha az eset egyértelmű!

Erről itt olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/#post-8666

Sajnálom, hogy nem közölhetek jobb híreket, ugyanakkor bízom benne, hogy meg tudok egyezni a cserepartnereddel.

vihence, Luminary és kigyo51 kedveli ezt.
  20. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Rutinos

szia ez nem válasz volt már ilyen és a support viszaadta most hogy létezik hogy nem irjak neki és ha nem is játszik már????irtam de nincs válasz a kötöjeles-juliett15- nek!külömben is hozhatsz szabályt mégis volt már ilyen és viszakaptam!mostmár betartujuk a szabályokat már nem kapom visza mikor egyértelmü,mostmár a szabályra hivatkozunk?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.12.24