Visszajelzés A titokzatos sziget - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 26.6.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 2.7.25, 19:14.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!

Ez egy nagyon jó kis event.
    Abszolút semmi szükség a kapkodásra. mindenre bőven van idő.

Az ólakat (tyúk és kakukk) szerintem a Szédült szántóra érdemes tenni.
    Amíg növögetnek a jószágok Szédültön, a Főfarmon lehet a felröpiket gyűjtögetni,
    akár a piacról vett Páfrány szaporításával is.

Ha van rá lehetőség akkor (ahogy előttem már írták) be kell tenni a gyémánt rekeszbe egy
    100%-os Teljes bevételi bónuszt, az arany rekeszbe pedig egy 100%-os ólbevételi bónuszt.
    Ha nincsenek ilyenek, akkor sincs vész, mert a Szédült szántóra ki lehet rakni 44db ólat.
    A rendelkezésre álló idő alatt akár háromszor is lehet őket aratni sima táppal.
    Összesen 80 db tyúk és 90 db kakukk kell.

A első felröpi beadásnál nem kell sok. Összesen 45 db Homokóra kell. Ennyit szerintem bármilyen hosszabb
    érésű növény ad. A másodikra sem kell csak 73 db homokóra. Harmadikra már 210 db kell, de ebből
    valamennyit a Bazsarózsa is ad. Utána a Főfarmra a "rendelkezésre álló" leghosszabb érésű növényt kell ültetni.

A kért Bazsarózsa és Páfrány mennyiség a két területen bőven megterem egy aratásra csak csatnival.
    4 x 404 = 1.616 db

Én tegnap egy kicsivel négy óra után végeztem.
    Mint írtam még élt az előző napon kipörgetett 4 db 100%-os bónusz.
    A két Vadaskert 160-160 db jószágot adott.
    Az Amaránt után gyorsan nullperceztem két kört Krókusszal.
    Utána az egyik területbe ment a Bazsarózsa, a másikba a Páfrány
    szupertrágyával Fehér ártatlansággal és Karácsonyi sütivel.

Aki végzett annak gratulálok, a többieknek sok sikert.

PalMa kedveli ezt.