Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Az Állatüdülő területre nem tudom kirakni a Víznövény áradatot,de a fejlesztését meg engedni,az nincs áthúzva.

2. eperdzsem

eperdzsem Junior szaki

Sziasztok!
    Pár perce vettem egy felhősort, és nem találom a paszulyon. Nem jegyeztem meg a nevét, és utólag sehol sem találom. Legetek szívesek írjátok meg, milyen felhősort lehetett venni a mai napon! Köszönöm szépen

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A futtatóra és az állatüdülőre csak olyan dekor tehető ki, ami bónuszt ad és/vagy tojásból kel ki. Az alap Vízörvény dekor nem ad bónuszt, csak a fejlesztett. Ki kell tenned egy normál területre, rápakolni a fejlesztéseket, és utána át tudod pakolni az Állatüdülőre is.

soresne, Dolphin, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egyedi felhővásárlási lehetőség van jelenleg a játékban, ahhoz, hogy segíteni tudjak, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Az ajánlatban régebbi felhősorok bukkannak fel, így azok a megvásárlást követően nem az első oldalon lesznek.
    Úgy tudod megkeresni, hogy kiválasztod azt a menüt a paszulyon, ahol a befejezetlen sorok vannak, s azok között keresed meg:
    De ha pótlod az azonosítókat, segítek Neked.

5. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Köszönöm a választ. Megcsináltam ahogyan írtad,de mikor rá van pakolva a fejlesztések úgy sem engedi.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

soresne és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor be tudok nézni Hozzád, ezek nélkül én is csak annyit tudok írni, amit már Játékostársunk megtett előttem.

soresne kedveli ezt.
  8. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

-BombadilToma- és Dolphin kedveli ezt.
  9. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Köszönöm szépen a segítségedet. Valószínüleg elnéztem, hogy mit vetek.

Kuzdern kedveli ezt.
  10. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Sziasztok! A kankalint szeretném kiváltani de nem tudom mert a csarab mennyiség nem elég és nem tudok többet termelni ! Mit tegyek?

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia,

Az Alpesi rózsára gondolsz, ami a Csarab kategóriába tartozik?
    A jelvények gyártásához bizonyos értékű növény kell, az meg tudod temelni bármennyi idő alatt. (731 db szükséges a rózsából egy 1-es szintű jelvényhez, ha 13 az értéke.)
    Nem értem, mire gondolsz azzal, hogy ''nem tudsz eleget termelni''....
    A növények mennyiségét tudod gombával növelni, ha minden második sorba azt ültetsz, és közéjük veted a rózsát.
    Bár szerintem ez nem éri meg, ha sok növény kell. Esetleg a megrendelők kiszolgálásához jó, amikor nem kell a növényekbőt túl sok, de ez egyéni véleményem.
    Használhatsz Kiterjesztőt, akkor 1 ágyással több lesz, ha jobb oldalt van üres hely, akkor tudod használni...
    Illetve használhatsz még Növényszinkronizálót, amely az összes növény érését a legalacsonyabb ágyáséra állítja, amivel rövidíthetsz az érési időn, illetve a Hajtass növény trágya 20%-ot cskkent az érésidőn.
    Így tudsz adott időn belül több növényt termelni.

Ha nem segítettem, fejtsd ki kicsit bővebben, mire gondolsz.
    Kérdezhetsz tapasztaltabb gazdáktól a gyopáros csevegőben is: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-827#post-1465332

(Látom, megtaláltad. :) )

zsoxxya, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Sziasztok ! A vízörvény áradat dekort keresem, de nagyon nehéz megtalálnom, tudnátok esetleg segíteni. Előre is köszönöm. farm név Ágimamácska ID 7851011

13. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Köszönöm !

Othep kedveli ezt.
  15. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése során az Erdei tisztáson találta meg a keresett dekort:

upload_2025-9-13_18-35-32.jpeg

További jó játékot. :)

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Nagyon örülök, szuper !

Othep kedveli ezt.
  17. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Sziasztok!
    A Kalozparadicsom eventnel mar csak 209 palackot kell beadnom az utolso feladatba es kesz vagyok az eventtel. A dekorokat ratettem a felhore es akkor lattam, hogy a Parti kincs dekorbol csak 1db. van, pedig abbol is kettonek kellene lenni, mert befejeztem a 11. feladatot. Nincs a pajtaba es nem tettem ki egyik teruletre sem. Kerlek nezzetek meg
    Elore is koszonom!
    Gazda: zsoxxya ID: 19684713

18. Othep

Szia.
    Elvittem ellenőrzésre a kérésedet.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

zsoxxya kedveli ezt.
  19. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Koszonom szepen!

Othep kedveli ezt.