Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kész van az összes manufaktúrás és Baha manufaktúrás feladatod? Ellenőrizd, mert elvileg 7-7 manufaktúra van játékban, és a hozzájuk tartozó gazdakörikből - elvileg - pontosan annyi terv szerezhető, amennyi kell. Nincs különbség a tervekben a farmos és a Bahás manufaktúrák közt.

2. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia Toma! Köszönöm a választ,most jöttem rá,hogy a baha manufaktúra nincs kész.:)

Dolphin és -BombadilToma- kedveli ezt.
  3. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni? Valahol egyszer leírták hogy lehet a 99 sima pörit elpörgetni, ez nagyon nagy segítség lenne.:):)

4. dudute2

dudute2 Rutinos

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni a szezonnal van a gondom .alapfejlesztésem meg volt már rátettem eddig a többit is és véletlenül kitöröltem és most ezt a mostani fejlesztést nem tudom rátenni nincsen sehol kitüntatésem nincsen a pajtában sem nem találom sehol sem .Hátha ti többet tudtok mondani mit tehetek most . Elöre is köszönöm ID14999302 nézetek utánna ha lehet

5. zsóka56

zsóka56 Haladó

Köszönöm a választ:inlove:

-BombadilToma- kedveli ezt.
  6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  7. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint a Váza ikon alatt megtalálod a dekorok között. A keresőbe a Szezonkitüntetés 5 - öt írd be! Kihelyezés után már rá tudod tenni a hatodik fejlesztést is.
    Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  9. dudute2

dudute2 Rutinos

szia nagyon szépen köszönöm de igy meglett és rátudtam tenni is .köszönöm a segítségedet.

Luminary kedveli ezt.
  10. juvika

juvika Junior szaki

Szia! Azt szeretném megkérdezni,hogy hogy tudok területhez jutni,hogy az óljaimat eltudjam helyezni?
    Válaszod köszönöm

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    farmos területen három terület áll rendelkezésükre alap esetben ólak kihelyezésére: a Főfarm, a Szédült szántó és az Erdei tisztás. Mivel nem hoztál azonosító adatokat, benézni nem tudok hozzá, hogy jelenleg mivel rendelkezel. A Szédült szántó kitakarításához Szomszédokat kell gyűjtened, akik vissza is igazolják a felkérést. Az Erdei tisztás területét a Bölcs tölgyön Csillagok beadásával tudod növelni.
    Ha ezekkel mind rendelkezel, akkor még a Napraforgó domb lesz elérhető, ahol ólakat is ki tudsz helyezni, ehhez a Gyopárvölgyben el kell jutnod a 25. szintig. Ennek a területnek a bővítéséhez a Gyopárvölgyön kell haladnod.
    Ezen túlmenően Vadaskertek megszerzésével van lehetőséged még több ól kihelyezésére, ebből összesen 7 db-bal rendelkezhetünk jelenleg, egyet a Bölcs tölgyről lehet kiváltani, a többit FA-ért tudjuk megvásárolni a piros kosár alól. Gazdaköri küldetésekben tudunk fejlesztést szerezni hozzájuk, egy Vadaskertbe ha max-ra van fejlesztve, akkor 8 ólat tudunk elhelyezni.
    A bahán szintén három terület áll rendelkezésünkre ólak kihelyezésére: Baha Ültetvény, Esőerdő és a Zuhatagok szigete. A Baha ültetvényen a területeket a Maja majmok szentélyében Arany banán leadásával tudjuk felszabadítani. Az Esőerdő területet a Bölcs tölgyön tudjuk kiváltani, Csillag leadásával. A Zuhatagok szigetén 6 területet lehet feloldani, 2-t Gazdaköri küldetések teljesítésével, 2-t a Farmárudában tudunk kiváltani Farmpengővel, s 2-t a Maja majmok szentélyében tudsz kiváltani Arany banán leadásával. A Bahán is segítségünkre állnak a Baha-Vadaskertek, szintén 7 db. Egyet a Maja majmok szentélyében tudunk kiváltani, a többit szintén FA-val tudjuk megvásárolni.
    Minden ólat egyszerre kihelyezni nem lehet, célszerű a játék menetünkhöz kapcsolódóan cserélgetni őket, azokat kint tartani mindig, amire adott szakaszban szükségünk van.
    Ha a zöld szövegekre kattintasz, az elvisz az Enciklopédiába az adott terület részletes ismertetőjéhez.
    Megértésedet köszönöm, jó játékot!

Sylja, aida2330, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  12. kati63

kati63 Járnitanuló

Sziasztok. szeretném megkérdezni. hogy melyik állat ad légbuborékot.,

13. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.

Konkrét kérdésedre a válasz:
    A Légbuborékot az Axolotl terményes ólja adja, a Légbuborékgyár.
    Eventben lehetett megszerezni, Műhelyben nem megépíthető, nemrég volt Ólválogatásban is. Ezen túlmenően csere napon tudsz hozzájutni az ólhoz. A Légbuborék piacképes.
    Itt olvashatsz erről az ólról bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-2#post-860727

Sok sikert a beszerzésben!

-ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  14. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Csináltam tegnap egy új farmot. Első nap be tudtam lépni,azóta nem . Mutatja a területeket,de bármelyikre kattintok,nem történik semmi. Ez miért van? Megjegyzem,van néhány farmom,és mindegyikbe be tudok lépni gond nélkül.

Swartsch kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    ahhoz, hogy segíteni tudjak, szükségem van a Farm nevedre és Farm ID-ra, ahol a probléma fennáll. Az új farmon a Szalma Pali küldetéseivel kell kezdeni, lehet, hogy ott beakadtál egy feladatba. Várom az adatokat, addig sajnos nem tudok segíteni. Amit javasolni tudok, hogy töröld a gyorsítótáradat, sütiket, hátha az segít.
    Megértésedet köszönöm.

16. evakarma

evakarma Fórumszaki

Köszönöm. A problémás farmnevem: bocelli99,a farm ID 57708274. A szalma Pali küldetésen túl vagyok. Nem tudok dolgozni a farmon,mivel nem nyitja meg egyik területet sem,hiába kattintgatok.

17. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását. Problémádat továbbítottam kivizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  18. PBerti

PBerti Aktív író

Tudom nem ide való kérdés,de a másik event csevegő le van zárva.Aki technikai hiba miatt nem kapta meg a sajtos felhőt,mikor fog hozzá jutni??
    Halkan jegyzem meg,napok óta ketyegne már, egy kis kárpótlás sem ártana...

19. Dolphin

Szia,
    a probléma tegnap merült fel, azok nem kapták meg a felhőt, akik tegnap jutottak el erre a szintre, így napok óta nem tudna ketyegni.
    Segítségkérésre sosem az eventcsevegőt használjuk, erre vannak a Segítségkérő topikok, ezért is hoztam át ide a kérdésed, mert a most futó event csevegőjéhez semmi köze nincs a kérdésednek. Kérlek, figyelj a Fórumszabályzat betartására!
    Ahogy azt ígértük, amint a Központ végez a korrekcióval, tájékoztatni fogunk Benneteket, vélhetően több időt vesz igénybe, mint amennyit előzetesen terveztek.
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

20. bocelli99

bocelli99 Fórum-zöldfülű

Szia. Tegnap délután óta be tudok jönni a farmra. Köszönöm.