Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Tény, hogy jól meg kell nézni, de látom a különbséget.
    A Graviolának egy milliméterrel hosszabb a szára, mint az Abiunak.
    Az Abiunak viszont van egy animált csillogása.
    És a koronáik formája, és a színük is eltér egy picit.

A menüben, és amikor a fa jellemzőit mutatja terepen (azt hiszem eszköztippeknek hívják ezt az ablakot) viszont teljesen jól megkülönböztethetők.
    Emiatt nem hiszem, hogy bármit változtatnának a kifejlett fák grafikáján.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! Nem tudom mi történt de nem adja meg a csillagos érmét a teljesítések után. Nézzetek már utána hogy mi a gond? Ki léptem be léptem és semmi.ID:13444716 felhasználó nevem sziládi53 ugyan ez történt a másik farmomon is ami ID száma13370416 felhasználó név dite53. Köszönöm a segítséget!

Utoljára szerkesztett: 28.5.23
  3. Othep

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:

Először 2023-05-26-án, 22:19:21 óra és 22:20:32 óra között játszottál.
    Majd kiléptél a minijátékból és a minijáték naplója alapján 5 csillagos érme jutalomban részesültél.
    Újból játszottál ezen a pályán 2023-05-27-én, 19:23:50 óra és 19:24:31 óra között.
    Sikeresen megszerezted a 20 csillagos érmét.

A hosszú várakozásért elnézést kérünk.
    A türelmedet köszönjük. :)

stb_farmer, -ágianyu33- és SnéDóri kedveli ezt.
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórum hercege

Szia Othep. Köszönöm a választ. Nem, nem léptem ki hanem kidobott, de igazán nincs jelentősége, csak gondoltam jelzem én is mint hibát. Később valóban újra játszottam ezen a pályán és sikerült. Köszönöm a munkátokat, további szép estét :)

5. Othep

Szia.

A hosszú várakozásért elnézést kérünk.
    A türelmedet köszönjük. :)

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    5 csillagos érmét kaptál a játék naplója alapján, 2023-05-26-án 11:36:11 óra és 2023-05-26 11:37:17 óra között játszottál ezen a pályán.
    (És akkor jön az ellentmondás: A napló szerint kiléptél, szerinted nem... és ez az a pont, ahol nem tudunk már igazságot tenni, sajnos.)
    :(

Még egyszer megköszönve a türelmedet, én is kívánok kellemes hosszú hétvégét. :)

6. Othep

Szia.

Ügyedben várjuk a Központ válaszát.
    További türelmedet kérem, az ünnepi hétvégére különös tekintettel.
    Köszönjük, :)

A másik farmodat is továbbítom.

7. bolonyiildikoerzsebe

bolonyiildikoerzsebe Utánpótlás-írogató

sziasztok nem tudom mi tortent a farmom a grafikaval de nem adja ki rendesen a termeseket plusz beragadnak a termofoldeken a viragok a fakon a termesek nezzetek utana legyszives , folyamatosan k be lepek frissitem de semmi koszonom gazda bolonyiildikoerzsebe id szam 57263633

8. Othep

Szia.

A Központban tudnak a növény/fa ültetés-növekedés problémáiról.
    Azonban Pünkösd hétvége van...
    Nem tudni, mikor csinálják meg a javítást.
    Türelem, és gyakori frissítés, annak ellenőrzése, hogy a vetés-aratás, és egyebek valóban megtörténtek-e, amit megoldásként javaslok.

9. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Valami nagyon nem stimmel ezek szerint a játékkal, hiszen egyértelműen bizonyítja a kép, amit csatoltam, hogy nem léptem ki. Képernyőfotóval készítettem és tokéletesen látszik rajta, hogy mennyi idő lett volna hátra és az is, hogy mit ír ki a rendszer. Tudtommal, ha befejezés nélkül lépek ki, azt csak x-el tudom megtenni és akkor ilyen képet nem tudok készíteni, hiszen a játékot bezárja.
    Én nagyon köszönöm, hogy foglalkoztatok a problémával, és bár nagy veszteség nem ért (most) azért jó lenne tudni, hogy miért volt ez és ezáltal kijavítani a hibát, hogy ilyen ne fordulhasson elő.

10. bolonyiildikoerzsebe

koszonom a valaszt

az event jatekban idon belul voltam es nem adta meg a 2 bonuszt igen tudom hogy hosszu 7 vege van de igy nem lehet normalisan jatszani a jatekkal folyamatos ki be lepkedes folyamatos frissites

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.5.23
  11. mamuci44

mamuci44 Törzsjátékos

Segítséget szeretnék kérni a paszulyra nem tudok rálépni rákantitok felvillan de nem adja a paszulyt elnézést a rossz megfogalmazásért a lényeg hogy nem működik a paszuly mit tudok tenni? Köszönöm a segítséget!

12. Othep

Szia.

Megértem, hogy nem könnyű így játszani, a javítás a hét folyamán fog valamikor megtörténni.

A minijátékkal kapcsolatos ellenőrzéshez adj kérlek farmnevet és ID-r.
    Ezek nélkül nem lehet elvégezni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Kipróbáltam a farmomon Chrome-ban és kliensen is.
    Nem tapasztaltam problémát.
    Kérlek, próbáld meg, hogy lépkedsz kicsit más területekre, és utána a Paszulyra.
    Ha nem segít, végezz el egy géptakarítást CCleaner-rel és/vagy válts böngészőt, ha nem klienssel játszol.
    Jelezz vissza kérlek, hogy megoldódott-e, és hozz farmnevet és ID-t, ha szükség lenne ellenőrzésre.

14. mamuci44

mamuci44 Törzsjátékos

Köszönöm a segítséget próbálkozom!

Othep kedveli ezt.
  15. bolonyiildikoerzsebe

bolonyiildikoerzsebe id szam57263633

16. Othep

Szia.

Köszönöm, hogy megadtad az adatokat. :)

Problémádat továbbítottam ellenőrzésre.
    Jelenleg nincs szolgálatban ellenőrzésre jogosult kolléga.
    Várnod kell, ezért türelmedet kérem.

17. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Pontosan melyik szint minijátékával van problémád?
    Az ellenőrzés alapján azt látni, hogy a 2.szint minijátékát 2023-05-25 17:08:12-kor indítottad, és 2023-05-25 17:09:07-kor fejezted be.
    Ekkor ugyan teljesítetted a szintet, de csak a szint teljesítéséért járó garantált jutalmat kaptad meg, az időn belüli befejezésért nem.

Ugyanez történt az 5.szinten is, 2023-05-26 22:16:19-kor indítottad a játékodat, 2023-05-26 22:17:28-kor fejezted be. Szintén a garantált jutalom könyvelődött számodra a szint teljesítéséért, az időn túli teljesítés miatt azonban a többi jutalmat nem kaptad meg.

A 7.szintnél tartasz jelenleg, azt még nem kezdted el.

upload_2023-5-29_11-58-50.png

18. Picipötty65

Picipötty65 Utánpótlás-írogató

Üdvözletem!!
    Segítséget szeretnék kérni-Picipötty65,ID:49699637- a 13óra körül lejátszott két minijátékért nem kaptam meg a csillagokat pedig teljes volt a siker.Kipróbáltam ,lefele vonja a csillagot ha vásárolok.
    Köszönöm szépen.

19. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

2023-05-29 08:49:25-kor elkezdted és 2023-05-29 08:50:00-kor be is fejezted a 26.szintet, és megkaptad az érte járó jutalmakat.
    Most nemrég, azaz 2023-05-29 12:53:38-kor a 27-es szintet indítottad el, azonban minijáték közben újraindítottad a játékot, nem pedig kiléptél belőle, majd valamilyen oknál fogva újra a 26-os szint minijátékát indítottad el 2023-05-29 12:57:00-kor, amit egyszer már teljesen megcsináltál.

Így valóban az utolsó két játéknál nem kaptál jutalmat. Először az újraindított minijáték miatt, másodszor pedig azért, mert egy olyan szint minijátékát csináltad meg ismét, ahonnan már minden jutalmat bezsebeltél.

upload_2023-5-29_13-28-6.png

20. Picipötty65

Picipötty65 Utánpótlás-írogató

Akkor ezt bebuktam de még simán teljesíthető.
    Ám köszönöm szépen!!

Enike** kedveli ezt.