Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Jelen esetben mi a teendőm? A már felhasznált variációkat kell újra használnom? A jobb oldalon látható jutalom áttekintésnél a 60/70, a 60/80, a 60/90, a 60/105, és a 60/120 kombinációt nem tudom milyen módon tudom létrehozni. A farmnév és az ID szám látható a kép alján. Előre is köszönöm a segítséget!

Utoljára szerkesztett: 23.4.25, 05:28
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Csillagos érmét csak olyan kombinációra kapsz, amit először raksz ki. Ha már mind a 60 lehetséges sorrend megvan, csillagos érme nem jár. Csak a sorvégi ajándékot kapod (érdemes eszerint választani), és a haladási sor ajándékait, de az is csak 120 játékig megy.
    Innentől csillagos érmét már csak Okosfüles laborjában az egyik különleges bónuszmező aratásából kapunk, aratásonként 20 db-t.
    Itt érdemes az Űrlénytojás malomterméket használni.

kigyo51, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Még egy kérdésem lenne : a 60/70 és a 60/105 kombinációért járó 1-1 db "Piccolo" titokzatos láda megszerzésére már semmi esélyem sincs? Ez a BP elkésett áprilisi tréfája lenne? Esetleg a játékosok átverése volt a céljuk?

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, menj be a Tudományos állomásra. Ott a bal felső saroknál van egy ajándék láda. Ha rákattintasz a láda ikonjára ott láthatod, hogy még a 120 játéknál is van jutalom, amit el lehet érni. Nem áprilisi tréfa. Nincs más dolgunk mint a Különleges bónusz mezőket aratgatni. Az egyik adja a csillagos érméket, a másik a minijátékokhoz a gömböket. Mivel elérted már a 60 kombinációt, ezért válogass a jobb oldalon, hogy miért játszod a kombinációk ismételt kirakását. Ezzel az előbb említett ajándékoknál is halad a lejátszott minijátékok száma a 120 felé.

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amennyiben Játékostársad segítő válaszai nem elegendőek részedre, akkor kérlek hozz Farm nevet és Farm ID-t, hogy be tudjunk nézni Hozzád, s a farmodra vonatkozóan tudjunk információt adni. Ezek nélkül csak azt tudnám én is leírni általánosságban amit már Sali játékostársunk megírt Neked. Amennyiben a 60 különböző kombinációval készen vagy, akkor szabadon tudsz dönteni, hogy melyik kombinációkat ismétled, attól függően, hogy melyik sorvégi ajándékok fontosak a számodra, s amint eléred az általad választott kirakott kombinációkból a 70/80 stb. darabszámokat, akkor fogod a haladási sáv további jutalmait megkapni:
    upload_2025-4-23_10-16-19.png
    Az Ismertetőt itt tudod újra átolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/
    További jó játékot!

kigyo51, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Itt kérek egy ellenőrzést, mert szinte hihetetlen, hogy csak a 2. sorozatnál tartok. ID:6689151

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a második körben tartasz a 2. sorozatnál. Jelenleg 34 kombinációt hoztál létre, ebből 30 volt a különböző, 4 már olyan volt, amit korábban kiraktál.
    Egy körön végigértél, azaz mind a 10 sorozatban létrehoztál 3 db kombinációt.
    Az első sorozatban kettő egyforma kombinációt hoztál létre, így a másodiknál (2025-04-21 14:04:27-kor) nem kaptál Csillagos érmét.
    2025-04-23 08:40:37-kor is egy olyan kombinációt alkottál, amit már előtte 2025-04-22 17:59:02-kor is létrehoztál, így itt is csak a sorvégi ajándékot kaptad meg.
    Ma reggel 2025-04-23 08:42:01-kor kiraktad megint azt a kombinációt, amiért már 2025-04-21 14:04:27-kor sem kaptál Csillagos érmét, mert ezt elsőre már 2025-04-19 16:26:15-kor kiraktad.
    Ezt követően 2025-04-23 08:42:19-kor szintén ismételtél, ezt a kombinációt már kiraktad 2025-04-21 14:06:09-kor, akkor megkaptad a Csillagos érmét, az ismétlésnél Csillagos érme már nem jár.
    A jobb oldalon látszik, hogy melyik sorozatban melyik kombinációt raktad már ki, amíg nincs meg a 60 egyedi, addig ne ismételd, mert az ismétlésért nem kapsz Csillagos érméket!
    Amit kékkel kereteztem (és a piros nyíl mutat), azokat raktad ki az első körben - tehát az a feladat, hogy ettől eltérőket hozz létre:
    zöld - bordó - kék
    bordó - zöld - kék
    bordó - kék - zöld
    Ezeket a kombinációkat kell még ezen a pályán létrehoznod, mivel egy ismétlésed volt már itt a második körben, így 2-t fogsz tudni még megalkotni, a harmadikra majd a harmadik körben kell figyelned, de látni fogod, hogy melyik fog hiányozni.
    upload_2025-4-23_17-30-38.png

Azt pedig, hogy 34 kombinációnál tartasz, a bal felső sarokban található ajándékcsomagra kattintva láthatod:
    upload_2025-4-23_17-34-19.png

Ha második ikonra kattintasz, akkor látod, hogy 30 db különböző kombinációt hoztál eddig létre, ahogy azt fentebb részleteztem:
    upload_2025-4-23_17-36-12.png

Mindig figyelj arra, amíg nincs meg a 60 első kombinációd, addig csak olyan kombinációkat hozz létre, ami még nincs fent a jobb oldali listában. Úgy rakd sorrendbe a 3 elemet, ahogy még nem szerepel a listában.

További sok sikert.

Swartsch, Sali~*.* és Lenczy kedveli ezt.
  8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Honnan tudom, hogy pár napja miket raktam ki? A kérdés költői, befejezem. Válaszodat köszönöm szépen!

Heuréka, megértettem, csinálom. Hálás köszönet!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.4.25, 21:38
    kigyo51 és jófarmerlány kedveli ezt.
  9. ankina

ankina Utánpótlás-írogató

3 db átalakítóból 2db 40 órás 1 db 31 órás pedig most szabadítottam fel a harmadikat a 10 kulccsal. Ez hogy lehet?
    Megtudnátok nézni, mit rontottam el? Előre is köszönöm.
    Gazda: ankina ID: 33358739

10. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kollégám ellenőrizte a farmodat és nem talált problémát.
    upload_2025-4-24_18-55-42.png
    A kép nálad készült.
    Töröld a sütiket és a gyorsítótárat a böngészőben, kliensben pedig frissítsd a játékot.
    Megértésedet köszönöm.

11. ankina

ankina Utánpótlás-írogató

Az egyébtől jobbra kiugró ablak 29,51 órát mutat jelenleg. nem tudom lefotozni.

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Rackó 23. ajándéka 3 órás Termelői segítő. Ha egy nap késésben vagy, és most váltottad ki ezt az ajándékot, akkor ez okozza a jelenséget. Minden egyes helyen eggyel több rekeszben indíthatsz valamit 3 órán át; így az újrahasznosítóban is.

kigyo51, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet, újra megnéztem a kérdéses rekeszt, mivel az első ellenőrzés nem a konkrét kérdésedre irányult. A kulcsos rekesz 72 órás, az mutatja a 3 napot. Alatta van a vásárlással felszabadított rekeszed, ami jelenleg 27 óra pár percet mutat. A Termelés segítő előfizetésed 2025-04-26 00:52:43 -kor fog lejárni, így az a hátralévő időt mutatja. A termelés nem fog megszakadni a segítő lejártával, de utána ismét aktiválnod kell, ha több rekeszt szeretnél használni.

További jó játékot!