Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Nyuszkó48

Nyuszkó48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, azt olvasom, hogy a filmvirágból ha legyártunk 10.000 db-ot tudunk csapóajtót vásárolni, én nem kaptam 1 db csillagos érmét sem, úgyanakkor a szomszédom 200 db-ot kapott! Mit történt nálam? Nyuszkó48 ID31170560

2. cyrano56

cyrano56 Utánpótlás-írogató

Szia,A második gazdaköri feladatsort is végig megcsináltam.A tüzes krokodilt viszont sehol nem találom.Az első és második feladatsor is teljesen kész van,ott ki is tettem már a +-os figurákat.Kérlek nézz utána hol lehet krokodilom.
    Köszönettel,Cyrano56 ID:22485507

3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Minden megrendelőnél (versenyző) 2 darab megbízás jelenik meg.
    Vegyük példának Ella megrendelőt nála is 2 darab megbízás jelenik meg minden 3 órában. Ha Ellánál mind a két megbízást teljesíted, akkor kapsz 3 db Csillagos érmét, de ezt a 2 megbízást egyszerre kell teljesítened az új ajánlat megjelenése előtt.

A kapott Csillagos érmét pedig be tudod váltani Csapótáblává, amivel visszatudod hívni az adott megrendelőt azonnal anélkül, hogy meg kellene várnod, hogy leteljen a 3 óra.

Viszont, ha csak az egyik megbízást teljesíted akkor nem kapod meg a teljesítési jutalmat és ezáltal nem kapod meg a 3 Csillagos érmét.
    Ella 360 db filmvirágot kér és 8 vagy 4 db fatermést, ha egyedül csak ezt teljesíted a 2 megbízás közül, akkor csak 3 db Csillagzsetont szerzel (A 3 db Csillagzsetont akkor is megkapod, ha mindkettő megbízást teljesíted, de ez mellé megkapod a 3 db Csillagos érmét is.)

A Csillagzsetonért pedig tudsz Csillagos érmét venni a boltban.
    Így lehet az, hogy valakinek több Csillagos érméje van, csak vigyázz, maradjon Csillagzsetonod is a végére, hogy végezni tudj a feladattal.

Érdemes átnézni a megrendelők részét az eventismertetőben, hogy biztosan átlásd a működését.

Megértésedet köszönöm.

Dolphin, Sali~*.* és kigyo51 kedveli ezt.
  4. -Sudden-

Szia.
    A Kerge kertben van az első (Hűvös pingvin) és második küldetés (Tüzes krokodil) dekorod. A Hűvös pingvin már csak dekoráció, így nyugodtan törölheted.
    upload_2025-5-30_18-25-51.png
    A kép nálad készült.
    A Nyugis oroszlán dekort a kincses szigetre tetted ki, alul-középtájon fogod megtalálni.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

sziasztok,érdeklődni szeretnék,hogy miért nem tudom ki rakni a Díszkert felhősort,mert azt írja ki hogy nincs az eszköz
    tárban, pedig meg csináltam mindent.köszönöm előre is.

6. -Sudden-

Szia.
    A dekorok (+)-os tulajdonsággal rendelkeznek, ezért ha a (+)-os tulajdonságukat még nem használtad el vagy nem helyezted ki és törölted őket, addig a felhőről kattintva nem jelennek meg.

Először vagy helyezd ki és arasd le őket ahányszor szükséges, ekkor megkapod a bónuszaikat is vagy ha úgy érzed, hogy a felhő tulajdonsága jobban megéri számodra, akkor helyezd ki a dekorokat egy földterületre és töröld ki őket, így már fel tudod helyezni a felhőre őket.

Az, hogy az adott (+) tulajdonsággal rendelkező dekor mit ad, arról itt tudhatsz meg többet: KATT.

Kérlek jelezz vissza, hogy a dekoráció fülön megtalálod-e a dekorokat, a nevüket a fentebb linkelt oldalon megtalálod.

Megértésedet köszönöm.

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Nyuszkó48

Nyuszkó48 Utánpótlás-írogató

Elnézést kérek, nem találtam meg a válaszodat, sajnos nem értem / én hibám / amit leírtál, én egyszerre teljesítettem a 2-2 megrendelést, a 4 megrendelőtől 3x kaptam 3 érmét, egyszer 1 db-ot, ami annyit jelent, hogy 3 óráként kapok 10 db érmét!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.5.25
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a plusz (!) 10000 filmvirág (valójában csak plusz 9000) arra kell, hogy Ella megrendelőnek odaadhasd. Kapsz tőle csillagos érmét és csillagzsetont is. A kapott csillagzsetont (15 kivételével, amit az eventbe kell beadni) a boltban beválthatod további csillagos érmékre. A csillagos érmékből vásárolhatsz csapótáblákat (legfeljebb 50-et), amivel vissza lehet hívni a megrendelőket. Ez a módszer abban segít, hogy plusz 9000 eventnövény árán hamarabb be tudod fejezni az eventet, nem kell kivárnod a 22-szer 3 órát ahhoz, hogy a megrendelőktől megszerezhesd a szükséges mennyiségű ilyen-olyan zsetont.

vihence, Dolphin, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  9. -Sudden-

Igen, ezt jól látod. 3 óránként kaphatsz a megrendelőktől 10 db Csillagos érmét de ezen kívül kapsz: Négyzetzseton, Körzseton, Háromszögzseton és Csillagzseton különleges kellékeket, egyedül a Csillagzsetonból kapsz 3 db-ot teljesítésenként.
    Ezeket a 4 különleges kellékeket tudod beváltani Csillagos érméért, így lehet több Csillagos érméd.
    upload_2025-5-30_18-49-0.png
    Itt vannak, hogy a Zsetonokért cserébe mennyi Csillagos érmét kapsz, így át tudod váltani a Zseton különleges kellékeid Csillagos érmére, de vigyázz, mert a Zsetonokat csak a megrendelők adják és kellenek az ajtók kinyitásához.

De dönthetsz úgy, hogy Csillagos érmére váltod át, ezt korlátlan számban meg tudod tenni.
    Ezt a felületet az event főfelületén a Csillagra kattintva éred el, majd a Csillagos érme fülre kattintva.
    upload_2025-5-30_18-52-2.png upload_2025-5-30_18-52-51.png
    Az Ára azt mutatja meg hogy melyik zsetonfajtába kerül, ez zöld színnel van keretezve, a sárga színnel pedig az van, hogy ezért mennyi Csillagos érmét kapsz.
    A legkönnyebb a Csillagzseton szerzése, mivel abból 3 óránként 3-at tudsz szerezni, és ezt át tudod váltani összesen 9 Csillagos érmére, ahogy láthatod is jobb alul.
    Sok sikert.

Sali~*.* és Luminary kedveli ezt.
  10. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Megint kérném a segítségeteket!Nem találom a "Tűzes krokodilomat"a másik 2 dekor kint van de ezt sehol sem találom!!Ayrin67 Azonosító: 19565775 Köszike:inlove:

11. -Sudden-

Szia.
    A Szédült szántón fogod megtalálni a Tüzes krokodil(+)-t, alul, középtől egy kicsit balra nézz körül.
    További jó játékot.

Sali~*.* és Ayrin67 kedveli ezt.
  12. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Jajjj,a Pingvin eltakarjaxDKöszike nagyon!!!!!!:inlove:

Luminary, Kuzdern és -Sudden- kedveli ezt.
  13. zita2002

zita2002 Járnitanuló

Szia
    Segitséget szeretnék kérni, Nem találom a Hűvös pingvint,
    Nem szereztem meg, vagy csak eldugtam magam elől?
    zita2002 id:4228685

Megtaláltam :)))

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.5.25
    smoldering és Dolphin kedveli ezt.
  14. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

szia.nagyon szépen köszönöm,meg lett.már ki is raktam.

15. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

ID 17777046 nézzetek már utána,hogy mennyi TP kaptam,mert nagyon keveslem több millió szokott lenni és valahogy most nem vettem észre hogy haladtam volna 5,31 7,34 kor

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    TP jóváírást csak múzeum aratásánál tudunk ellenőrizni, egyéb aratásokra (dekorok, növények, fák, ólak, stb.) vonatkozóan nincsen adat a játék naplójában.
    Teszt aratást tudsz kérni a TP jóváírások ellenőrzésére, megadva, hogy melyik területet arathatjuk Nálad egy adott időpontban.
    Ami kisebb TP jóváírást eredményezhet például: nem aktívak bónuszaid, nem arattad a felhőket aratás előtt, nem a megszokott sorrendben arattad a dekorokat (később arattad a TP/TTP bónuszt adó dekorokat).
    Múzeum aratásaid után az ellenőrzésem alapján rendben megkaptad a TP-ket:
    - 2025-05-31 07:23:00-kor arattál farmos múzeumot, 593.247.564 TP-t kaptál
    - 2025-05-30 07:35:34-kor arattad tegnap a farmos múzeumot, 680.077.944 TP-t kaptál
    - 2025-05-29 07:41:00-kor arattad előtte nap a farmos múzeumot, 573.240.564 TP-t kaptál
    - 2025-05-28 07:26:30-kor a farmos múzeumra 690.641.640 TP-t kaptál.

Ha szeretnél teszt aratást kérni valamelyik területre, akkor ott majd ne arass, hanem írj egy új bejegyzést, Farm név és Farm ID megadásával és írd meg melyik területen kéred az aratást.

További jó játékot kívánok!

17. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Helló. A di caprio fa virágát hol találjam?

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia kedves Othep! Kérlek segíts mert most a 2.kör 5. feladatát mutatja a számlálóm! De nagyon nem látom át hogy miből mennyi kell! Megtudnád mondani milyen jelből mennyi kell még hogy végig tudjam vinni az eventet!? Hálás lennék ha segítenél ! Köszönöm

20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Itt látható, hogy melyik kör, melyik szint, melyik ajtó mit kér. A 2. kör 5. ajtó kér 3 körzsetont és 2 csillagzsetont.
    upload_2025-5-31_19-34-14.png

vihence, Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.