Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Segítséget szeretnék kérni. Hétvégén nem tudok eventezni, így nem lesz meg a felhő a békás mennyországhoz. Ki akartam tenni a a 3 tp-t adó dekort, de nem találom a menüben. Kiváltottam, ott van a pipa is. Csináltam nekik helyet, de hiába. Nagyon szomorú vagyok.
    Farmnevem: Bonzó1945 ID:17508698

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A 3 dekorod egy ládában van, ki kell bontanod. A láda neve is Békás mennyország.

Kuzdern, -Sudden-, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  3. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, figyelmetlen voltam.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Minap letörölte a Piñataláma hacienda dekoromat a Kincses szigetről, tenném vissza és nem adja fel a lehetőséget. Kimásolva kerestem rá, mindenhol máshol feladja de itt nem. Ismertetőben az szerepel ide is kihelyezhető (hiszen itt is volt).

Megnéznétek kérlek miért nem tudom kirakni ide?
    Gazda: fekike13 ID: 52380041

5. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A váza ikon alatt megtaláltam, sőt, ki is raktam a számodra a kincses szigetre.
    upload_2025-8-22_15-41-1.png
    21:36 alatt érik be.

Lehet az volt a probléma, hogy munkásokkal próbáltad kihelyezni, mert azok nem látják a "tojás" dekorokat.

Othep, aida2330 és feki13 kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia!

Köszi, ott is volt a helye, tökéletes. Nem látják a tojás dekorokat? :eek: Ez azért érdekes :D

7. Sziasztok!

Hagy kérjek segítséget.
    Tegnap letettem az új fát a gyopárosra és valamiért nem látszik.
    Ha rá viszem az egeret mutatja, hogy ott van, de hiába lépek át máshova vagy lépek ki többször a játékból a hibát nem orvosolja.
    A közönséges diófa a kis rejtőzködő.
    Köszönöm szépen a segítséget előre is
    Gazda: monikacicamica73 ID: 23862990

A probléma napok óta fennáll.

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Továbbítottuk a hibát a központba. Arra nincs ráhatásunk, hogy mikor fogják javítani.
    További türelmedet kérjük, amíg rendeződik a diófák képe a farmodon. Javaslom, hogy ebben az átmeneti időszakban mindig ugyan arra a helyre ültesd a diófákat - bár, gondolom, eddig is így csináltad.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  9. döncimama

döncimama Utánpótlás-írogató

segitséget kérek, mind három hétvégi küldetést teljesitettem, de a felhőre egyetlen dekort sem tudok kitenni!id:31880817

10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia!
    A 3 dekorod egy ládában van, ki kell bontanod. A láda neve is Békás mennyország.
    Sikeres bontogatást!:)

11. pokocska

pokocska Járnitanuló

Szeretném meg kérdezni, hogy van nálam erdei kunyhó függöny csak az alapot nem találom
    lehet. hogy nekem nincs meg vagy kiraktam valamelyik felhöre? Megnéznétek:
    pokocska id: 35765138 elöre is köszi a fáradozásodat. üdv.

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a keresett dekort a Szülinapi party felhősor 1-en találod.

upload_2025-8-24_18-8-5.jpeg
    Képen jelölve.

14 óra múlva beérik a felhősor, és le tudod venni róla az erdei kunyhót majd rá tudod rakni a függönyfejlesztéseket egy földterületre való kihelyezése után, és így egy elég jó TP-t adó dekorációd lesz belőle.

Kollégám javaslatát tolmácsolom számodra. Megfontolhatod, ha fantáziát látsz benne. Rengeteg jó tojásod van, amit érdemes lenne kirakni, ezek a következők:
    Pinataláma tojás, Csokinyuszi tojása, Merész tigra tojás.
    De jó még a Krampusz tojás, Öelősmaci tojás és Mézeskalács Rudi tojás is, valamint a .Hatalmas jetikunyhó és Hív a hegy dekoráció.

upload_2025-8-24_18-8-5.jpeg

Ezenkívül rendelkezel még a Rockgitáros, Vérbeli trombitás, Hegedűvirtuóz és Szupergitár dekorok és ezek fejlesztései - ígéretes tulajdonságú dekorokkal is.
    Ha mindent felfejlesztesz, akkor nagyon jó dekorok válnak ezekből. Minden a dekorok között van.

Jó játékot. :)

vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. pokocska

pokocska Járnitanuló

Koszonom szépen
    Üdv

Othep kedveli ezt.
  14. vertesi

vertesi Járnitanuló

látom itt talán kapok egy választ: a rémkukoricás bodé nak a fejlesztését
    semmire nem tudom rá tenni és a felhön de a teliholdason se találom.
    vertesi id: 22465188
    köszönöm szépen ha meg találjátok
    további jó munkát

15. pünköstinééva

pünköstinééva Fórum-zöldfülű

Sziasztok,én megcsináltam a a 3.küldetést de sajnos nem kaptam meg a strandlabdazsetont,utána lehetne nézni hogy mi történhetett így még afelhőt de tudom kiváltani.ID45537577Válaszotokat előre is köszönöm.

16. Othep

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Senki nem marad válasz nélkül itt a Fórumon, bármelyik Segítségkérő topikba írhatsz. :)
    Hogy mikor, az attól függ, van-e épp szolgálatban Moderátor, illetve ellenőrzésre jogosult Moderátor és hogy mennyi megválaszolandó kérdés van.

Sajnos, nincs jó hírem.
    Kollégám ellenőrzése alapján a "Finom rémkukoricás bódét" - amire rá lehetne helyezni a fejlesztést -, nem szerezted meg.
    Event: https://board-hu.farmerama.com/threads/frászos-este-az-autósmoziban.24082/

Az alap dekor, amelyre még nem tettek fejlesztést, cserélhető.
    Így hát próbáld meg beszerezni egy elkövetkező Cserenapon.
    Sok sikert. :)

vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

SZia!Nem találok semmit az üj felhőkről. Kérek egy kis segítséget

19. _Minci_

_Minci_ Utánpótlás-írogató

Szia!

Gólözön felhősor 1
    • Lezárási idő: 40:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Farm szint x 18.000 TP
      • TP/TTP bónusz: +100% Idő: 6 óra
    • Nem tematikus felhősor: szabadon választható dekorok helyezhetők fel rá (3 db 1x1) (3 db 1x2) .
    Gólözön felhősor 2
    • Lezárási idő: 18:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • Farm szint x 9.000 TP
      • 1x Pu Fo Ka cuccainak ládája
    • Részben tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Bírók) és szabadon választható (2 db 1x1) (1 db 1x2) méretű dekor.

20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

itt vagyok, ha jó helyen vagyok :D

Gazda: libuskafarm ID: 30029076

Köszönöm