Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Zsuzsikan és Dolphin kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    biztos sok mindent lehetne fejleszteni és beleépíteni még a Játékba, ötleteidet itt tudod megírni <<Ötletelős topikok>>. Persze, hogy az ötletekből mit valósít meg a Központ, s mikor, arra nincsen ráhatásunk.
    De vélhetően kevesebb keresnivalónk lenne, ha a Játékosok megfogadnák a javaslatainkat, s egy területre helyeznék ki minden évben a 12 dekort - nagyon sokan így járnak el, s ők pikk-pakk felpakolják a felhőiket. A többieknek meg, ha úgy adódik, segítünk keresgélni.
    Minden Rackó dekor ismertetőjében bent van a javaslat: jegyezzük meg, hova rakjuk ki őket (ha egy területre pakoljuk őket, akkor még notesz sem kell), s lehetőség szerint ne rakjuk fel őket nem tematikus felhőre. A Rackó dekorok megtalálhatóak egy topikban, még keresgetni sem kell a hírek között, hogy melyik hónapban mi volt a nevük.
    További jó játékot!

aida2330 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem szerezted meg Rackótól 2025. januárban a dekort. Figyeld a Farmáruda kínálatát, ott lesz lehetőséged pótolni, gyűjtsd addig a Farmpengőt hozzá. (Jelenleg a 2024. 2. negyedévi dekorokat lehet megvásárolni).
    További jó játékot!

4. bubaking74

bubaking74 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Ellenőrzést szeretnek kerni,mert nem találom az alábbi dekort: Víziszonyos vijjogás
    Előre is kőszőnőm
    Gazda:bubaking74 ID: 47743926

5. Dolphin

Szia,
    a Hajótöröttek partján fogod megtalálni, ha a bal alsó sarokban jól körülnézel.
    Sok sikert a kereséshez!

bubaking74 kedveli ezt.
  6. .BENJI01.

.BENJI01. Járnitanuló

Szia ! Azt szeretném megkérdezni a gyopárvölgyben elkezdődött az Ámor szezon és a negyedik feladatban van Lee Ba 4-edik része kér tengerimalacot,farkast,és kardinálispintyet ,ami nincs a piacon se mert amikor játékban volt az eventvégén elvették .Honnan lehetne most beszerezni .Köszönöm előre is megtisztelő válaszát Gazda : .BENJI01. Id:20706777

7. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia! Az Ámor szezon nem a Gyopárvölgyben zajlik, hanem a Farmon. A téli kardinális pinty-fészket váltották vissza. A kardinális pinty piacképes. Onnan beszerezhető. Figyeld a piacot. Esetleg a piacos topikban is feladhatsz hirdetést, hogy vennél kardinális pintyet. Ha cserélhető lesz (most nem volt még az), akkor cserenapon beszerezhető a kardinális pinty-fészek.

https://board-hu.farmerama.com/threads/Új-állat-és-fa-az-eszményi-tél-event-érkezésével-2025-december.27198/

Sali~*.*, macimami1958 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. .jázminkaa.

.jázminkaa. Utánpótlás-írogató

Szia! Üdvözöllek a módik között! Remélem jól fogod érezni magad itt! Segítségedet szeretném kérni mert nem találok 3 dekorom a játékos udvar, dupla hóember és a profi pirulett . Köszönöm ! id: 38374377

9. *Zinnia*

Szia!
    Köszönöm. :)
    Kollégám ellenőrzése szerint, a Játékos udvartakarítás dekor a Szédült szántón van a bal felső sarokban.
    Dupla hóember dekort feltetted az Adventi kalendárium felhősor II felhőre, onnan 2026-02-18 05:37:39-kor tudod legkorábban levenni majd.
    Profi piruett a Kincses szigeten található, a bal alsó sarokban nézz körül.
    Javasoljuk, hogy egy területen tárold a 2026-os dekorokat, vagy írd fel noteszbe, melyiket hova raktad ki.

Sali~*.*, macimami1958 és cicimsincs kedveli ezt.
  10. macasnagyi43

macasnagyi43 Törekvő

Köszönöm szépen!

11. krisztabanya

krisztabanya Kivételes tehetség

Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy idén januárban és februárban mit adott a Rackó, mert akkor ezeket külön tenném, hogy ne kelljen keresgélni. Nagyon köszönöm a választ.

rjolka kedveli ezt.
  12. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

macimami1958, krisztabanya és Dolphin kedveli ezt.
  13. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Szia kedves Luminary. Előre is bocsánatot kérek, Nem akarom a munkátokat tetőzni, de sajnos nem találom a "reggeli a barátokkal" dekort. Már kiesik a szemem, mégsem lelem, pedig a felhőket is átnéztem. Ha akad aki átnézné nagyon megköszönném
    macimami1958
    31461846

14. Dolphin

Szia,
    Luminary nincs most műszakban, remélem nem gond, hogy én válaszolok Neked.
    A Reggeli a barátokkal dekort kiraktad a Világítótorony területre, lent középen fogod megtalálni.
    További jó játékot!

Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  15. macimami1958

Nagyon szépen köszönöm a munkádat. Miért is lenne gond hogy Te válaszöltál? Már vagy ezerszer átnéztem, mégsem találtam. Érdekes, így rögtön megtaláltam. Eltakarta egy dekor. Akárhányszor odaléptem, mindig a pocok légyfogót mutatta.

Utoljára szerkesztett: 17.2.26
    Dolphin kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    örülök, hogy megtaláltad. Érdemes a Rackó dekorokat egy sarokban, vagy vmelyik terület szélén gyűjteni, hogy ne tudjanak bújócskázni velünk :)
    További jó játékot!

Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  17. SirHenrik

SirHenrik Aktív író

Üdv!
    Érdeklődnék melyik az a leggazdaságosabb csomag,ami mindenhol,mindent "ad"?
    /főfarm,gyopár,munkások,prémium,építő stb?/
    Köszönöm.

18. *Zinnia*

Szia!
    Pontosítanád a kérdésedet? Amennyiben a Prémium és Prémium Plusz közötti különbségre gondolsz, arról az alábbi linken tájékozódhatsz, s eldöntheted melyik csomag éri meg neked.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/
    Ha nem erre gondoltál, akkor bővebben fejtsd ki kérlek.

19. macimami1958

Bocsánat hogy itt kérdrzek, de mást nem találtam. A kérdésem az, hogy hogyan tudok egy német levelet lefordítani? Nem email, hanem a farmra jött egyszomszédomtól.Mivel másolni nem lehet, így nem tudom lefordítani. Előre is köszönöm annak aki segít nekem

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kattints a Válasz gombra. Ne válaszolj ténylegesen, de abból az ablakból már ki tudod a levelet másolni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.