Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Adataidat és problémádat továbbítottuk a Központba, hátha ők tudnak ebben segíteni. Kis türelmedet kérjük visszajelzésükig.

Köszönjük szépen!

Tartalékos120127 kedveli ezt.
  2. Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő Fórum-zöldfülű

Szia
    A betakarításkor a rendszer 10 angóragyapjú helyett csak 6 darabot adott. Ha lehetséges kérlek orvosoljátok a hibát.
    Balatonmáriafürdő ID:56197100

3. Enike**

Szia!

Ellenőriztem a fiókodat, semmilyen bónuszod nem volt aktiválva a kérdéses időben. De nem is volt rá szükség, mert a manufaktúrában 2 db Angórasimogató 4. szint: rózsaszín szerepel, amik aratásonként 2-2 db angórát adnak. Valamint alattuk 6 db angórasimogató van még elhelyezve ugyanebben a tárolóban, ezek darabonként 1-1 angórát adnak.

A képen láthatod Te is, a farmodon készült, hogy a bal felső sarokban 10-es szám szerepel.

upload_2023-6-13_2-11-21.png

Nem lehetséges részletekben learatni, csakis akkor, ha minden, ami a tárolóban van, beérett már, aratható állapotban van.

Dolphin kedveli ezt.
  4. donkartacs07

donkartacs07 Rutinos

A Szörfös kunyhó fejlesztésekről részletesebben (kedd) 10:15 perckor tájékozódhatunk!
    Üdv, ma kedd van kérdésem csak annyi, lesz erről valami?
    Tudom 5 perc múlva lesz valami ha lesz...nade
    VV Köszi

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

6. Balatonmáriafürdő

Ezt tudom, de a beadandónál "Divatlap" csak 6 db jelent meg a 10 helyett.

7. Enike**

Szia!

Ha megírod, pontosan melyik feladatrésznél volt ez a tapasztalatod ebben a gazdaköri feladatban, utánanézünk. Mikor foglalkoztál ezzel a feladattal?

8. Balatonmáriafürdő

A múlt éjszaka, aztán írtam hozzátok. A divatlap gazdakörit csináltam, és aratáskor a 10 angóragyapjú helyett csak 6 db-ot írt jóvá. Ma aratáskor befejeztem a feladatot, de nagyon bosszantott az eset. Köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal.

9. zsóka56

zsóka56 Aktív író

Üdvözletem. Az a kérdésem, miért van az, hogy az egyik farmomon(. ott csak a 103. szintnél vagyok) felajál ólas csomag vételt( Van benne hiéna), a másiknál, ami magasabb szint (241-nél járok), itt nem, pedig nagyon jó lenne, mivel pont itt nics ilyen állatom. Köszönöm a választ, és azt is ha lehetöségem lenne itt is ugyan azt a csomagot megvenni. Üdvözlettel: zsóka56 ID. 1412578

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Szuper ólak csomag egyedi ajánlat, nem érkezik meg mindenkihez, s nincs is ráhatásunk, hogy kinek ajánlja fel a rendszer a vásárlási lehetőséget.

11. Enike**

Szia Ismét!

A Központ jelzése alapján most már kereshetsz új házastársat magadnak, ha szeretnél.

Köszönjük a türelmet!

Tartalékos120127 és Dolphin kedveli ezt.
  12. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum veteránja

Én azután érdeklődnék, hogy hol található a Gazdaboltban a hátborzongató múzeum? Ugyanis azt irták az ismertetőben hogy 399 FA vásárolható 1 db a Gazdaboltban. Én már átnéztem mindent és nem találom sehol.

Lexy73 kedveli ezt.
  13. Enike**

Szia!

Szíves elnézést kell kérjek, a hátborzongató múzeumból jelenleg csak és kizárólag 2 db szerezhető a hozzátartozó gazdaköri feladatok maradéktalan elvégzésével.

Az ismertetőt módosítani fogjuk, megértést és türelmet kérünk az okozott kellemetlenségért!

Lexy73 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  14. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum veteránja

Köszönöm a választ. Pedig már kezdtem örülni a három múzeumnak. De hát ez van. Köszönöm

Enike** kedveli ezt.
  15. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok

Szeretném megkérdezni, hogy a Szörfös kunyhó és fejlesztése mit ad. Keresgéltem a fórumon, de nem találtam meg.
    Köszönöm.

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

17. Gerita58

Gerita58 Aktív író

18. csabi9911

csabi9911 Aktív író

Sziasztok.
    Lusta voltam keresgelni azert kerdezek :D ezek a valtozasok a gyoparvolgyben, marmint az ertekek az atvaltasnal, mivel hogy nagyon valtoztak(novekedtek) igy is maradnak? :D

19. Eryca964

Eryca964 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

Hogyan lehet a napraforgódombot feloldani,sehol nem találtam semmit róla.
    Köszönöm.

20. csabi9911

csabi9911 Aktív író

Szia.
    El kell erned a gyoparvolgy 25. szintjet, utana 5 szintenkent kapsz uj teruletet is a napraforgo dombon :D Ja es minden lehetseges itt kiveve a noveny termesztes.