Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Köszönöm szépen.

farmerSS kedveli ezt.
  2. anci091551

anci091551 Törekvő

Köszönöm.

Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.3.26
    ádám1014 kedveli ezt.
  3. monikacicamica73

monikacicamica73 Törekvő

Sziasztok

Szeretnék segitséget kérni. Letettem 7 fát a gyopárosra ahol le kell aratni 26 darab csavart bükköt..tehát 7 fa betakaritása az 35 darab...de a rendsezr még mindig azt mutatja, hogy csak 20x arattam... mést letettem ujra 3 fát..de inkább segiséget kérek..
    Másik kérdésem, fent van esetleg valahol hogy melyik feladat mit kér, sorrendben? A mesterkurzusnál?
    Hálásan köszönöm a választ

Gazda: monikacicamica73 ID: 23862990

4. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

Sziasztok!

Bocsánat, újra kérdezem, a projektfeladathoz óriás retket kellene ültetnem/aratnom. Mi az?

Üdv: nyelesdorgo ID: 14219665 (243-as szint)

Luminary kedveli ezt.
  5. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az Óriásretek a 261. szinttől érhető el.
    Ez a hiba ismert, a központ a mai napra ígérte a javítást.
    Türelmedet kérjük, amíg ez megtörténik.
    Köszönöm.

6. Öcsipapi

Öcsipapi Fórum-zöldfülű

Segítséget kérek! Az új, mesterkurzus 3. feladata: takaríts be 185 JÉGVIRÁG tételt a főfarmon. Nincs ültethető jégvirág, event növény volt, de már nem található meg sehol. Mi a teendőm?

7. Luminary

Szia!

Itt válaszoltam neked:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-37#post-1501535

Kérlek, hogy ne tedd fel ugyan azt a kérdést több topikban, így is van elég ellenőrizni való. Amint odaérek, mindenkinek válaszolok, de így csak a mi munkánkat szaporítod.
    Köszönöm.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. monikacicamica73

monikacicamica73 Törekvő

Sziasztok... bocsánat de nem kaptam választ a kérdeésemre... lehet elsiklottál felette
    Sziasztok

Szeretnék segitséget kérni. Letettem 7 fát a gyopárosra ahol le kell aratni 26 darab csavart bükköt..tehát 7 fa betakaritása az 35 darab...de a rendsezr még mindig azt mutatja, hogy csak 20x arattam... most letettem ujra 3 fát..de inkább segiséget kérek..
    Másik kérdésem, fent van esetleg valahol hogy melyik feladat mit kér, sorrendben? A mesterkurzusnál?
    Hálásan köszönöm a választ

9. Luminary

Szia!

Az Instafa használatát nem támogatja a rendszer. Max. a hajtass fát tudod a feladathoz használni. Az ellenőrzéskor azt találtam, hogy Instafával oldottad meg az aratást.
    Sajnos, azt nem látjuk, hogy mikor, milyen feladat fog következni. Ez minden farmnál más-más lehet.

További jó játékot!

Én meg egy kis türelmet szeretnék kérni.....

vihence, macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. winpy

winpy Utánpótlás-írogató

Segítséget kérek! Az új, mesterkurzus 4. feladata: takaríts be 74 Kardamom tételt a főfarmon. Gazda: winpy ID: 7293503

Utoljára szerkesztett: 20.3.26
  11. winpy

winpy Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget.

Luminary kedveli ezt.
  12. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Cserélve lett nálad a feladat. Mostmár teljesíthető kell,hogy legyen, egy frissítés, vagy ki/belépés után.

Luminary kedveli ezt.
  13. bundaimre

bundaimre Utánpótlás-írogató

Szia!
    Befejeztem a mesterkurzus egyes szintet, de a számláló tovább számlál és nem tudom elindítani a második szintet.
    Gazda: bundaimre ID: 48699868

14. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Azért számlál még a számláló, mert annyi idő van még hátra az 1-es szintből. Utána kapod majd a 2-es szintet. Ha végeztél az 1-es szinttel, várj türelemmel.
    További jó játékot!

vihence kedveli ezt.
  15. bundaimre

bundaimre Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget.

16. rittgasseragnes

rittgasseragnes Járnitanuló

Sziasztok Az új, mesterkurzus 3. feladata: takaríts be 185 JÉGVIRÁG tételt a főfarmon. Nincs ültethető jégvirág, event növény volt, de már nem található meg sehol. Ilyenkor mi a teendő?
    farm nevem:rittggasseragnes
    ID:54625902

Köszönöm a segitséget, további szép estét:)

Luminary kedveli ezt.
  17. Tabbyca

Tabbyca Utánpótlás-írogató

Mitől függ a csere időpontja? Reggel írtam, de még mindig ugyanaz a feladat van előírva.

18. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Ezt jó tudni, én is itt jártam, oda-vissza kódorgok :cry: de akkor itt a válasz. Mondjuk ezt ha tudom, akkor nem sietek az utolsó feladattal.
    Köszönöm. :inlove:
    R

19. lola57.

lola57. Járnitanuló

Szia. Segítséget szeretnék kérni. A mesterkurzusnál piros levelü balzsamot kért. de én nem vagyok ezen a szinten.
    lola57. ID 14024504

Luminary kedveli ezt.
  20. Luminary

Szia!

Projekt cserélve, folytathatod a Mesterkurzust :)
    Sok sikert!

vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.