Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Discussion in 'Általános témák' started by Othep, Jul 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Farmbónusz láda II kiválthatóságát már javították, kiveheted már az eventboltból, ha szeretnéd.
    Erről Dolphin itt adott hírt: https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonkóstoló-eventcsevegő.27143/page-5#post-1480928

A Segítségkérő nem csevegő.
    Bejegyzésed az eventcsevegőben, panaszládában, esetleg az általános Panaszkönyvben (a Törzsasztalon) lenne jó helyen.

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Azért én még pluszba is ültettem 109 malomtermékre való gazt és így lett annyi érmém.
    Tegnap estére már javították, a Farmbónusz láda kiváltását, ha neked most sem engedi, menj a segítség kérő topicba,
    farmnév, ID megadásával. Sajnos nagyon gyatrán adta a csillagos érméket a kis pocok.

3. zsoxxya

zsoxxya Fórumprofi

Koszonom a valaszod! nekem meg mindig nem engedi kivaltani! Megyek a segitsegkero topikba.
    Minden jot kivanok neked!

Last edited by moderator: Dec 13, 2025 at 1:47 PM
    macimami1958 and GA-BI-O-Farm like this.
  4. gyikoc

gyikoc Utánpótlás-írogató

A fix mennyiségű begyűjtős díszek (pl. 10x, 15x-ösek) raktárba rakva "elvesztik" az arathatóságukat, vagy megjegyzik hogy mondjuk van még 9 begyűjtésem? Illetve Baha<->normál szigetes átjárás van közöttük ilyen esetben?

5. Othep

Szia.

Igen, ha törlöd azt a dekort, aminek még van aratható jutalma, akkor az elveszik.
    Ha az összeset szeretnéd begyűjteni, akkor ne töröld!
    Kérlek, olvasd el a tájékoztatót: https://board-hu.farmerama.com/threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/

6. gyikoc

gyikoc Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a gyors választ!

Arrra vonatkozólag viszont nem találtam infomációt hogy a szorzós (Pl. virágfestés) dekorokra is vonatkozik ha van aratási TP bónuszom, vagy az fixen csak a jelenlegi szintem alapján változik?

7. Othep

Igen, a százalékos bónuszt adó dekorok a szintszorzósokra is adnak bónuszt.

macimami1958, Kuzdern and gyikoc like this.
  8. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Ah ! Köszi. értelmezni nem tudtam

Ültetnék mézeskalácsvirágot, de nincs egy darab sem, illetve a kínálatban Karácsonyi vásár 2 kosár sincs, hogy tudok ültethető növényhez jutni ? Köszönöm előre is a választ

Last edited by moderator: Dec 14, 2025 at 4:14 PM
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a feladatsor az előző hétvégéhez tartozott, egy hiba miatt benne maradt a játékban. De növényt nem tudsz ültetni hozzá. Most a 3. hétvégi feladatsor - és az ahhoz tartozó kosarak - aktívak.

gyongyvirag5, macimami1958 and Othep like this.
  10. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Köszi :