Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos a Bátyus névvel és a megadott ID-val nem találtam farmot, így sajnos nem tudom megnézni, hogy mit vásároltál, és hol találhatóak.
    A dekorok sima dekorok, nem (+)-sak, így kerested őket?
    Kérlek, ellenőrizd, javítsd az adatot, s utána tudok segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

Bátyus kedveli ezt.
  2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nem gondoltam, hogy sima dekorok, ha tudom nem veszem meg őket.Köszi a segítségedet.

3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Az ismertetőben kiemeltük, hogy a dekorok, amelyek önmagukban vagy akár felhősor által csomagban megvásárolhatóak, azok nem rendelkeznek (+) tulajdonsággal.
    upload_2025-3-24_16-32-59.png
    A képet az ismertetőből hozom, innen: KATT
    Ezen túlmenően a játék felületen sincs ott a (+) jel a dekorok neve mellett.
    upload_2025-3-24_16-34-7.png
    Érdemes többször is meggyőződni róla, hogy tényleg olyan tulajdonsággal rendelkezik-e a dekor, amire szeretnénk költeni.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot.

kigyo51, Bátyus, Luminary és 4 más kedveli ezt.
  4. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Figyelmetlen voltam, nem olvastam el az ismertetőt. Tele van a fejem a halakkal.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  5. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

ID 17777046 egyszertűen ezt a mostani eventet nem tudom teljesiteni mert most is 12,48 kor hoz létre 30 vonalat már tegnap is meg ma is megcsináltam és nem volt jó mert nem kaptam meg az ajándékot,valahogy nem értem pedig már elmondták de még se tudom felfogni az értelmét ,létrehoztam 30 állatkát egy vonallal,akkor mi a gond ?

6. Gyuri819

Gyuri819 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Az utolsó pillanatban arattam a boszorka eventnél - de nem hogy 4 de 2 növényt se kaptam az aratás után !!!
    Gyuri819

7. Dolphin

Szia,
    ha az aratásod sikeres volt, akkor legalább az alap növényt meg kellett kapnod. Ha nem kaptad meg, akkor lehet le voltál szakadva a Játékról (pl. egy pillanatnyi áramkimaradás miatt), így ha frissítesz, akkor ott lesz még a növényed elültetve.
    Ha az aratás megtörtént 13 óra előtt, akkor megkaptad a +2 növényt is földenként.
    Mivel a Farm ID-dat nem adtad meg, benézni nem tudok Hozzád, hogy történt-e aratás a farmodon.
    Ha pótlod az adatot, akkor tudok ellenőrzést végezni.
    Megértésedet köszönöm!

8. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Sziasztok!
    Kérdésem lenne: egyik szomszédom 20-as szinten van és folyamatosan tesz ki a piacra árulni terményeket (búza, édeskömény), de nem látom. Szívesen vásárolnék tőle. Ezt hogy lehet megoldani? Miért nem látom? Köszönöm szépen, ha Kedves Admin tud nekem válaszolni.
    Üdv, Böbibaa69

9. Dolphin

Szia,
    bár Admin nem vagyok, de válaszolok Neked.
    Vélhetően azért nem látod, mert nem egy piacon vagytok. Több piac is a Játékban van, itt tudod a Farm ID-d alapján lekérdezni, hogy Te melyik piacon vagy, s ezt meg tudja tenni a Szomszédod is.
    Piac szám lekérdező
    További jó játékot!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  10. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Kedves Dolphin!
    Nagyon szépen köszönöm a választ.
    Üdv, Böbibaba69

Dolphin kedveli ezt.
  11. Gyuri819

Gyuri819 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ. Nem kaptam sajnos semmit.Farm ID 1943597. Kösz Gyuri819

12. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Már kétszer is - legalábbis ugy gondolom - nekirugaszkodtam a cápakefe elérésének, számoltam és huztam a vonalakat 25 állaton át , valami még sem sikerült, mivel nem kaptam meg a dekort. Légy szives nézd meg és segits, hogy mit csináltam rosszul.
    ID számom 5338636 sziszi1950 Köszönöm-

13. Dolphin

Szia,
    ezt a küldetést két helyen lehet elrontani:
    - elszámoljuk magunkat, s vagy kevesebb, vagy több állatkát kötünk össze - ennél a küldetésnél pontosan 25 db állatkának kell lennie a vonalban, amennyiben Szivárványos kacsa is van, azt is be kell számolni.
    - másik probléma, ha zárt vonalat alkotunk (amit alakzatnak is hívunk). Ez a küldetés csak akkor lesz jó, ha nyitott vonalat alkotsz.
    Ez egy 5 darabkából álló nyitott vonal:

Mivel már sok vonalat, alakzatot gyártottál, így nem tudom megmondani, hogy mit alkottál legutóbb, de a megszerzett pontok alapján azt gondolom, hogy zárt vonalat (azaz alakzatot) hoztál létre az összekötés során.
    Csinálj nyitott vonalat, s sikerülni fog ez a küldetésed is. Akkor lesz jó, ha 250 pont a jutalmad - nyitott vonalnál minden állatka 10 pontot ér.
    Sok sikert!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat pótlását. A Játék naplója alapján az aratásod 2025-03-25 13:00:17-kor történt, így sajnos 17 másodperccel kicsúsztál a Bónuszos idősávból, így az alapnövényt kaptad meg. Mivel aratási naplót mi nem látunk, azt nem tudom megmondani, hogy mi volt a földedben és mennyi növényt kaptál. De mivel az aratásod sikeres volt, így megtörtént a jóváírás, ez rögtön az aratás pillanatában történik.
    Amit javasolni tudok, hogy a következő aratás előtt írd fel (csinálj képet) a 3 növény darabszámát, majd aratás után hasonlítsd össze (mielőtt elveted a magokat, s ne gyárts addig malomban sem állatkákat) - látni fogod a növény növekményt. 1x1-es földben 2 növényt kapunk aratáskor minden mezőnél (bónusz esetén 4 növényt kapunk ennél a földtípusnál).
    A 2025-03-25 13:02:29-kor elvetett magok 2025-03-25 18:32:29-kor fognak beérni, így a most zajló Bónuszsávban nem tudsz aratni. Ha 13-14 óra között ültetünk, akkor érdemes vízzel és trágyával is megszórni a növényeket, hogy beérjenek erre a 17-18 közötti idősávra.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  15. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

KÖszönöm, igyekezni fogok.

Dolphin kedveli ezt.
  16. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Kedves Dolphin!
    Tegnap kaptam választ piac számmal kapcsolatban. Kiszámoltuk hogy én a 12-es piacon vagyok, szomszédom a 22-es piacon. Miként tudnék tőle vásárolni, hogy a saját piacom is megmaradjon? Vagy, hogy tudok vásárolni tőle a 12es piacról, hogy utána vissza tudjak térni a saját 22es piacomra?
    Előre is köszönöm a tájékoztatást.
    Üdv, Böbibaba69

17. Dolphin

Szia,
    ha nem vagytok egy piacon, nem tudtok egymástól vásárolni. A Piac az fix, azon változtatni nem lehet - és nem is tudsz "átmenni" másik piacra.
    Csak azonos piacon lévők tudnak egymástól vásárolni.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  18. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Kedves Dolphin!
    Nagyon szépen köszönöm.

Üdv, Böbibaba69

19. .Mia2018.

.Mia2018. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék megkérni egy moderátort , hogy privátban keressen meg fontos. Én hiába probálkozom nem sikerül.
    Nagyon szépen köszönöm.

20. Dolphin

Szia,
    itt tudok segíteni, ha kérdésed van.
    Amennyiben nem a Fórumon szeretnél feltenni kérdést, akkor a Supporthoz tudsz fordulni.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és .Mia2018. kedveli ezt.