Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Köszönöm

Othep kedveli ezt.
  2. hell2

hell2 Utánpótlás-írogató

Nem biztos hogy jó helyre írok,de az lenne a kérdésem hogyan lehetséges a szuper bubis forró fürdőt erre a farmomra még egyszer sem sikerült kiforgatni pedig számtalanszor próbálkoztam. id3663930

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Csak egy dolgot tehetsz, hogy nagyon sokszor pörgeted meg a kereket és talán végre sikerül kipörgetned. Erre nincs ráhatásunk semmilyen formában. Azt tudnod kell, hogy még egy hónapod van a dekor beszerzésére, mert az augusztus végén esedékes frissítés alkalmával valószínű, hogy ki fog kerülni a kerék kínálatából.
    Ahogy a júniusi dekor cserénél olvashatod, utolsó alkalommal elérhető a Szuperbubis forró fürdő.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...őnyereménnyel-2024-június.25106/#post-1391929
    Sok szerencsét!:)

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  4. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! A barkós cinegét hol lehetett szerezni?

5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Swartsch, Kuzdern, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. mariandri

mariandri Járnitanuló

Sziasztok! Elrontottam a minijátékot: csak egy törülközőt raktam le, többet nem enged,mert csupa szürke mindhárom lapom.
    Köszönöm a segítséget mariandri ID 2035105

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vélhetően nem a legjobb dominót választottad kezdő elemnek, s hiába kértél cserét, nem kaptál olyat, amivel folytatni tudtad volna.
    Most kaptál egy új pályát, így tudod folytatni az eventet.
    Kérlek, a jövőben figyelj rá, hogy első dominónak olyat válasz, ami mellé van folytatásod, hogy minimum két elemet le tudj tenni a pályára.
    Tudjuk, hogy a Csillagos érmét adó elemekre koncentráltok, de ne mindenáron :) Úgyis össze lehet szedni sok csillagos érmét, hogy nem első elemek egyikeként tesztek le olyan törölköző darabot.
    Sok sikert a további pályákhoz!

9. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

szia...én abszolut nem tudok a kalendáriumba lépni ,mintha eltünt volna a főoldalról,mutatja a felkiáltó jelet de csak a többi event látszik...
    ID: 25008402

10. Dolphin

Szia,
    a Hírek felületére 5 információ fér el. Most sok akció van, így a Nyári kalendárium nem fér el, de ettől nem tűnt el. Több helyről is eléred.
    Pl. az event órából:
    vagy bemész a Városba és ott a Főtéren kattintasz rá a bejáratra:

Az ismertetőt a naptárról itt találod, ahol ezen információk feltüntetésre kerültek az #1 bejegyzésben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-kalendárium-2024-július.25117/

Sok sikert az ajándék átvételéhez!

11. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

igen ,köszi,közben sikerült...

Dolphin kedveli ezt.
  12. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Valamit nem értek vagy nem találom a havi tervezetben ott van a TELIHOLD 27. re (szombat) de nincs semmire utalás a mai tervezetben. Vagy törölték?? Köszönöm a tájékoztatást.

13. Dolphin

Szia,
    az előzetes event naptár egy tervezet, nem mindig valósulnak úgy meg az eventek, ahogy azt előző hónapban megtervezik.
    Itt (is) írtam már a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-59#post-1395448
    Jó játékot!

Sali~*.* és semmirevaló kedveli ezt.
  14. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Játékostársunk valahol kiírta, hogy a sirályt meglehet venni 79000 CSP-ért. Tudnátok segíteni, hogy ez hol lehetséges ? Sehol nem találom. A bevásárlásnál nem találom.
    Kellemes hétvégét !:)

semmirevaló kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A játékostárs valószínűleg a saját piacára céloz. :)
    Szép hétvégét Neked is.

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A piacra gondolt. Már ahol van kitéve sirály.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !

Köszönöm szépen ! Teljesen félre értettem.

Köszönöm szépen. Jól bementem a sűrűbe !!:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.7.24
    Othep és Ninett79 kedveli ezt.
  19. Tina741213

Tina741213 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, meg tudná nekem mondani valaki, szelídgesztenyefát hol tudok szerezni?

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kuzdern és Swartsch kedveli ezt.