Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az első Matricás album sorozat tegnap véget ért.
    A következő alkalommal mindent meg fogsz találni, amikor újra elérhető lesz ez az event.
    Az ismertetőt itt tudod újra elolvasni, a linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-album-kibővítése-matrica-sorozatok.25319/
    További jó játékot!:)

Swartsch, -ágianyu33- és kigyo51 kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Pontosítanád, hogy mi nem működik?

Swartsch kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a bónuszkód csak az adott farmra érvényes, amely adata az e-mailben van. Minden farmhoz külön, egyedi kód tartozik.
    Másik farmon nem tudod felhasználni.
    A kötőjelek kellenek bele, de arra figyelni kell, hogy sem előtte, sem utána nem lehet szóköz. Ha gépeled, akkor arra is figyelni kell, hogy O betű ne keveredjen a 0 számjeggyel.
    Nézd meg kérlek az e-mailben, hogy melyik farmod azonosítója szerepel benne (főleg akkor, ha több farmod is van).

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Züzü1958

Züzü1958 Járnitanuló

Üdvözletem! Segítséget, tanácsot, véleményt szeretnék kérni azoktól, akiknek van tapasztalatuk a Kliens használatában. Érdemes-e letölteni, jobban működik-e ott a játék, és ha letöltöttem, mégis visszatérhetek-e az online játékhoz inkább? Minden vélemény érdekel, amit előre is köszönök.

5. Dolphin

Szia,
    ez itt egy Segítségkérő topik, ha csevegni szeretnél erről a témáról, akkor a Kliensnek a csevegő topikját ajánlom, itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/
    Akiknek böngészőben lassabban megy a játék, azok közül akik kipróbálták a klienst, azt írták, hogy ott könnyebben tudnak játszani, de mivel minden számítógép, laptop egyedi, ezt Neked kell kipróbálni.
    Természetesen a kliens telepítése nem jelenti azt, hogy utána már nem tudsz belépni böngészővel, ezt bármikor váltogathatod. Egyszerre / egyidőben viszont csak egyféle módon tudsz bejelentkezni.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  6. Züzüfarm

Züzüfarm Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  7. tanya1026

tanya1026 Utánpótlás-írogató

ID: 7040433 tanya1026 vagyok.
    Segítséget szeretnék kérni,mert nem tudok tovább menni az eventbe.nem találom meg a nyitott ajtót.
    Már többször végig néztem.Legyetek szívesek benézni hozzám.Ha lehet jelöljétek meg.
    Segítségetek előre is köszönöm!
    Szép estét kívánok! Sziasztok

8. Dolphin

Szia,
    az összesítőt megnézve közel félúton jársz:
    upload_2024-10-30_21-40-16.png

Jelenleg a 11-es teremben vagy, ezt a Kazamata térképen Te is láthatod, lila színű terem:
    upload_2024-10-30_21-43-25.png

Javasolt haladás:
    - kék nyilak irányában haladva juss el az 1-es számmal jelölt terembe. Ebben a teremben az egyik ládában lesz a Jáde, amivel ki tudod nyitni a 2-es számmal megjelölt ajtót.
    - ezt követően a bordó nyilak irányában haladva juss el a 3-as számmal jelölt terembe, ebben fogod megtalálni a felhőt és a Rubint tartalmazó ládákat.
    - a Rubin segítségével fogod tudni kinyitni a 4-es számmal jelölt ajtót, ez szükséges ahhoz, hogy a térkép jobb sarkában lévő termeket is fel tud fedezni.
    Természetesen a nem nyilazott termekbe is látogass el, én most csak a kiemelt termekre, ajtókra hívtam fel a figyelmed. Érdemes a termekbe érve megnézni a Kazamata térképen, hogy hol jársz, s onnan merre kell majd továbbmenned. Egy teremből csak akkor menj tovább, ha minden ládát kinyitottál.
    Sok sikert a folytatáshoz, befejezéshez, még van bő 24 órád.

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    a csevegőből áthoztalak ide, segítségkérő topikba.
    Nagyon sok felhő van játékban, így kérlek, pontosítsd, hogy melyik felhővel kapcsolatos a kérdésed.
    A felhősoron a pamacsok mérete megmutatja, hogy milyen méretű dekor kell rá.
    A tematikus felhőkre megadott dekorok helyezhetőek fel, a nem tematikus felhőkre szabadon választott.
    Ha ellenőrzést is szeretnél kérni a farmodon, akkor Farm név és Farm ID megadására is szükség van.
    Várom a kérdésed pontosítását!

Sali~*.*, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  10. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum biztosa

Sziasztok,
    Segítséget szeretnék kérni, mert nem találom.... gazdaköriben volt olyan feladat, h cukornádat, mangót kellett beadni. Mi volt a feladat neve?
    Köszönöm szépen

11. Dolphin

Szia,
    az alábbi gazdaköri feladatokat találtam, amibe kell mangó és cukornád is:
    - Trópusi buli
    - Bahama bár
    - Megnyitó I
    Javaslom, hogy amelyik gazdaköri feladattal foglalkozol, azt tedd be a kedvencek közé, hogy könnyebben visszatalálj hozzá.
    Remélem ezek vmelyikét kerested.

Sali~*.*, Zsuzsikan és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum biztosa

Szia, köszönöm. Egyiket sem találom, pedig tudom, h nem végeztem vele, mert még hiányoztak dolgok. Mindenhogy néztem a gazd.köribe, nem adja ki... varázskalapot lehet szerezni e feladat végrehajtásával...
    Ha lesz kedved, időd, - benéznél hozzám? Előre is köszönöm szépen
    Zsuzsikan, ID: 51687563

Tolvajfogás a feladat neve... megtaláltam. Köszi a fáradozásodat. Legyen szép napod :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.10.24
    Dolphin kedveli ezt.
  13. rojo57

rojo57 Járnitanuló

Köszönöm. megpróbálom mégegyszer

Dolphin kedveli ezt.
  14. Cicamica0928

Cicamica0928 Utánpótlás-írogató

Nem tudom, hogy hol lehet megkerdezni a teliholdra vonatkozo kerdest. Igy itt probalkozok. Hol lehet beszerezni a Baba yagat?. Sehol nem talalom. Ha valaki tudja, nagyon megköszönnem, ha valaszolna.

15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Swartsch, kigyo51, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Az Elragadó Mariacci ház 1 nevű dekort (4. fejlesztés) a kiírással ellentétben nem lehet kihelyezni a házikedvencek kifutójába.

17. Dolphin

Szia,
    javításra került az ismertetőben az elírás. A 4. fejlesztés még nem ad bónuszt, így az nem helyezhető ki a Házi kedvenc futtatóba. A dekor az 5. fejlesztéstől ad már bónuszt, így az "Elragadó Mariachi-ház 2" megnevezéstől kezdődően mehet már a dekor a Házi kedvenc futtatóba.
    Az ilyen típusú hibát a jövőben az Ismertetőben a Jelentés gombra kattintva jelezd (bejegyzés bal alsó sarkában található), az gyorsabban célba ér, mint a Segítségkérő topikban. Köszönjük!
    További jó játékot!

Sali~*.*, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Gyöngyszem

Gyöngyszem Fórum-zöldfülű

Szia!
    Van egy problémám, amire az egyik játékos ismerősöm világított rá. Lehet, hogy én vagyok a hibás ebben, de az "Üdvözlői rendszer - Élet a farmon" küldetéseket valószínűleg nem csináltam végig. Bár a leírásában igaz szerepelt, hogy 14 napon át tart, de csak a játék kezdet dátuma volt feltüntetve, a lejárati dátuma nem. Én azt feltételeztem, hogy ez a 14 bármikor befejezhető. A gazdakörinél a Csütörtök a farmon-ig jutottam. Most nézte az ismerősöm, hogy a további feladatok elvégzése hiányzik a gazdakör feladatai közül, se a készeknél, se az élőknél nincsenek, pedig van még 3 db feladatjegyem a pajtában ez egyéb szekcióban. Szoktam kliensen is és böngészőben is játszani, mindkét alkalmazásnál jelentkezik a probléma. Végeztem takarítást, kliens újra telepítést, internet ellenőrzést, mindent ami szem - szájnak ingere, és még az ismerősöm is megnézte az ő gépén kb 200 km -rel odébb. Ő szokott segíteni nekem farmozni, mert gyakorló nagymama vagyok 3 pici unukával.
    Kérek egy ellenőrzést, mert itt valami baki, bibi lehet, vagy csak a 22-es csapdája!
    Fáradozásodat előre is köszönöm!

Gazda: Gyöngyszem
    ID: 2050310

kigyo51 kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a Csütörtök a farmon gazdaköri feladat még látszik, akkor ott kell még valamit beadnod. A továbbiak csak akkor jelennek meg, ha ez a feladat már készen van, rajta a pipa, és átkerült a Befejezett feladatok közé (tapasztalatom szerint kell hozzá egy frissítés).
    Ha nem ez a gond, várnod kell valakire, akinek van jogosultsága benézni Hozzád.

Utoljára szerkesztett: 2.11.24
    kigyo51 és Othep kedveli ezt.
  20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a feladat várakozik a teljesítésre, most is:

upload_2024-11-2_11-31-1.png

Amire ügyelned kell, hogy a gazdakör, illetve a feladat nem töltődik be azonnal, a játékba lépéskor.
    Meglehetősen nagy az adatbázisa, kell rá várni egy kicsit.
    Vagy lépkedj egy kicsit belépéskor más területekre is, vagy várakozz kicsit, míg a gazdakörbe lépsz.

Felhívom figyelmedet, hogy a játékszabályzatba ütközik, és nem biztonságos más számára kiadni a belépési adataidat.
    Kérlek, figyelj erre.

kigyo51, Gyöngyszem, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.