Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. afranya1945

afranya1945 Fórummogul

Köszönöm, megtaláltam! Egyben szeretném megkérdezni,hogy a légbuborék minek a terménye?

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.

Kérdésedre pedig a válasz a Légbuborékot a Légbuborékgyár adja, mely az Axolotl terményes ólja. A terményes ól a Városban a Műhelyben nem megépíthető. A legutóbbi Ólválogatásban lehetett belőle szerezni. Következő cserenapkor (ami augusztusban várható az előzetes naptár szerint) próbálj meg a léghajón szerezni, vagy feladhatsz hirdetést a Csere topikban is.

Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-2#post-860727
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  3. afranya1945

afranya1945 Fórummogul

Köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.
  4. interlala

interlala Fórumlakó

üdv
    Már megint értetlenkedek. Nos van egy beadós dolog ami nagyon tetszik, DE hol a manóba tudok szerezni feladat jegyet???? Várom válaszotok. Köszönöm.

5. Dolphin

Swartsch kedveli ezt.
  6. interlala

interlala Fórumlakó

7. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Helló @Dolphin!

Elvileg 3db bónuszláda III-nak kellene lennie a raktáramban de csak 2 db van, 2x "arattam" a citromos felhősort és ma délután az "okosfüles laborja" dekort, esetleg rá tudsz nézni nekem?

Köszönöm! gyuszti0000, id:16775514

8. gesurin68

gesurin68 Járnitanuló

Sziasztok! Ha aktiválom a szabadság módot, akkor a napi ajándékok elvesznek?

9. horgász5858

horgász5858 Fórum-zöldfülű

Élvezhetetlen lassú játék! horgász5858 ID 11720626

10. Dolphin

Szia,
    csak Te tudod átvenni a napi ajándékokat, azt automatikusan nem adja a rendszer. Ahhoz ténylegesen be kell lépned, és átvenned.
    A Szabadság módnak jelenleg nincs jelentősége, mert a piros hőmérők a szomszédlistán nem működnek.
    Megértésedet köszönöm!

vihence, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    panaszodat kérlek, a jövőben a Panaszkönyvben jelezd, ez itt egy Segítségkérő topik.
    Természetesen, ha leírod, hogy miben tudunk segíteni, akkor megpróbálunk segíteni a lehetőségeinkhez mérten.
    Most Ableotory TL javaslatait hozom Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Ezenkívül a szokásos dolgokat tudom még javasolni:
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár űrítése és Cookiek (Sütik) törlése
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    A Játék naplójában nincs ilyen információnk, hogy aratáskor ki mit szerez. Azt sem látjuk, hogy melyik dekort, melyik felhőt ki hányszor aratja. Azt látom, hogy mikor lett aktiválva egy felhő legutóbb, és ugyanezt látom a kihelyezett dekornál. A ládáknál pedig a bontásokat látjuk. Így kérdésedben sajnos nem tudok segíteni, hogy mennyi ládának kellene lennie, jelenleg valóban 2 db Bónuszláda III ládád van.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  13. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Meg tudná mondani, hogy a gazdaköri feladat miért nem indul el a keddi játék?! Köszönöm!

peter1022 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mert mindenki a 3. napon kapja meg hozzá a feladatjegyet:music:

15. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen, így már világos!

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. gesurin68

gesurin68 Járnitanuló

Köszi!

Dolphin kedveli ezt.
  17. Technics11986

Technics11986 Fórumelemző

Modik szomoru vagyok! Szeretem volna elvégezni a kedd a farmon cimü tőrténetet de feladat jegyet nem add pedig mutatja. Kérdésem hogy van ez? Vagy már ez is pénzes? Segitsetek kőszi

18. Dolphin

Szia,
    kérlek, olvasd el ezt az összefoglalómat, s amennyiben marad benned kérdés, gyere vissza:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...et-a-farmon-csevegő.25226/page-8#post-1396489
    Nem elszomorodni kell, s mindenben gyanakodni, hanem figyelmesen elolvasni a részletes ismertetőt, akár többször is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 és Technics11986 kedveli ezt.
  19. Technics11986

Technics11986 Fórumelemző

Kőszőnőm a segítséget! :p

Dolphin kedveli ezt.
  20. peter1022

peter1022 Fórummogul

Nem tudom mennyire pletyka kérdés, és lehet csak én vagyok béna:eek::eek:xDxD de lenne egy kérdésem: Tudja valaki, hogy miért tűnt el a farmos app a play áruházból?

inanna11 kedveli ezt.