Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. postásvilág

postásvilág Utánpótlás-írogató

Szia Dolphin! Köszönöm a segítséget. Azóta sikerült is vennem, illetve lehelyeznem a kókuszfát. Adri

Dolphin kedveli ezt.
  2. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Miért nem tudom beváltani a mai napig be váltható ajándékkódot A szülinapra adott Válaszod köszönöm

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia

Kérlek, próbáld meg az ajándékkódot kézzel, nagybetűkkel beírni a mezőbe.

Ide, keretezett részbe tudod a kapott ajándékkódot beírni.
    Ügyelj arra, hogy pontosan úgy add meg az ajándékkódot, ahogy az le van írva!
    Például ne keverd össze a nagy "O" betűt a "0" nullával.
    Ne legyen szóköz az elején.

Az ajándékkód beírását követően, kattints a zöld pipa gombra és az ajándékkódot máris beválthatod.
    Erről egy értesítés érkezik, hogy az ajándékkód lefoglalásra került.
    Ezt követően, pár másodperc elteltével, ismét egy felugró ablakban a kapott jutalmakat láthatod.

Sikeres kódbeváltást kívánok!

4. andika84

andika84 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Baba Jaga Kunyhója-hol lehet hozzájutni?
    Köszönöm!

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Swartsch kedveli ezt.
  6. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok, Gyopárvölgyös kérdésem lenne, hol tegyem fel?
    mindegy, leírom itt.
    A Gyopárvölgyön a 25. szinten vagyok, Alice Gamsbart nevű kecske feladatokat ad. Most egy olyanhoz értem, "növeld a tárolókapacitást: Elhasználódó - Raktár" elballagtam a raktárba, növeltem a tárolókapaciitást és még mindig azt írja, hogy nincs meg. A másik 2 feladatot teljesítettem és nem tudok tovább menni.
    Kitől érdeklődjek, hogy mikor lesz ez megoldva? Azt nem írta, hogy melyik szintről melyikre lépjek, lényeg, hogy növeltem a kapacitást. A következő a 28. szinten lehetséges, remélem, nem addig kell várni és újabb növelést megtenni, mert eddig se kellett a hely, nem úgy, mint a növények és a fák terméseinek, amire persze, nincs lehetőség mostanában.

Utoljára szerkesztett: 29.1.25
  7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem írtad, hogy pontosan melyik feladat az, amivel problémád lenne, de szerintem erre gondolsz:
    234x raktár kapacitásának fejlesztése (elhasználódók kategória)Átalakítás: 5x Luxus humuszFelhasználás: 5x Sebességnövelő11100x ATP
    2x Arborista jelvény - 1. szint
    5x Édes csere
    Szóval nem elég egyszer fejleszteni az elhasználódók kategóriát, hanem 4x kell még.
    Ha adsz farmnevet és Farm ID-t, akkor ellenőrizhetjük a számodra.
    Megértésedet köszönöm.

Ditti58 kedveli ezt.
  8. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

igen, ezzel van gondom :( 4x??? az nem mostanában lesz :( Egyébként nem írja, hogy 4x, csak annyit, hogy növeld. Hm...
    Köszönöm a válaszod!
    Ditti58 ID: 54426560

9. -Sudden-

Kollégám ellenőrzése alapján is az általam megadott 23-ik küldetésnél tartasz (feljebb beküldtem).
    Eddig a raktárat 3x fejlesztetted, még egy kell, ahhoz el kell érned a 28-as szintet, mert az onnan lesz elérhető.
    Hogy mikor, mit, melyik szinten oldasz fel, azt itt találod: KATT
    A főtéren álló 2 karakter küldetéseit pedig (sorrend szerint) itt találod: KATT
    Sok sikert és további jó játékot!

Ditti58 kedveli ezt.
  10. luke-luke

luke-luke Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Furcsa dolgot tapasztaltam, az élőerőm majdnem pirosban van, annak
    ellenére. hogy folyamatosan játszok.

Nem szeretném, hogy a játék hibájából megszünne a farmom.

A választ köszönöm.

lukeluke idszám: 34413122

Judy_Csiki kedveli ezt.
  11. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Swartsch kedveli ezt.
  12. serenge2

serenge2 Junior szaki

Szia!
    Meg tudnád mondani? Mit "csinál" a Levéltánc+ dekor?
    Köszi

13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia!
    Ime a Levéltánc dekor:

Levéltánc (+)>>KATT<<

Dolphin és Kuzdern kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Mi van az utolsó 2 naptári dobozban? Aki kinyitotta lécci írja meg.

15. -Sudden-

Szia.
    Itt megtalálod a választ: KATT

inanna11 és libuskafarm kedveli ezt.
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm szépen.
    Most léptem be ma először. Próbáltam keresni a topikokban, de nem találtam. Sokat nem szerettem volna vacakolni, fáradt vagyok. Mindig elfelejtem hol lehet megnézni. :)
    köszönöm nektek

DevilMókus és smoldering kedveli ezt.
  17. aratogiu

aratogiu Utánpótlás-írogató

aratogiu ID:3042045 Teljesítettem a 4. állatnál a jobb oldali beadandó, ki is van pipálva, de a két Piccolo ládát nem kaptam meg. Két napja nem tudok további mini játékot játszani egyik állatnál sem. Vajon miért????

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Panaszládából áthoztalak ide, mert ez a megfelelő hely segítségkérésre.
    Ahogy azt az ismertetőben több helyen leírtuk, az egyéni feladatok jutalmai az event végén kerülnek jóváírásra, együtt a Közös szint alapján elért plusz jutalmakkal.
    Lásd itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431247
    meg itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431245

Pontosan mit értesz az alatt, hogy nem tudsz több mini-játékot játszani? Mit tapasztalsz? Azt látom, hogy mind a 4 állatnál tegnap este elkezdted a pályát, de nem fejezted be egyiket sem. Mindegyiket onnan tudod folytatni, ahol tartottál. Én Chrome böngészővel beléptem Hozzád, s egy lépést játszottam mindegyik állatnál, egyiknél sem tapasztaltam problémát.
    A pályák folytatása nem eredményez újabb Szülinapi zseton levonást. 68 db volt, amikor beléptem Hozzád, és most is 68 db-bal rendelkezel még.
    Javaslom végezz el egy takarítást a gépeden (Ccleaner segítségével), töröld a beragadt Sütiket (Cookies), ürítsd a Gyorsítótáradat, ha Nálad továbbra is fennáll a probléma.
    Illetve javaslom még, hogy ellenőrizd az egeredet. Ha van másik, próbáld ki azzal a Játékot, ha elemes, cserélj benne elemet.
    Sok sikert a folytatáshoz.

Swartsch kedveli ezt.
  19. CsakASzöszy

CsakASzöszy Fórum-zöldfülű

Helló!Nem tudom miért,de napok óta pirosban van a hőmérőm a szomszédaim szerint.
    Minden nap feljövök játszani.
    ID számom:39450429
    Mit kell ilyenkor tennem?
    Köszönöm:csakaszoszy

20. -Sudden-

Szia.
    Az elmúlt időben egy kis ideig a hőmérő hibásan működött - nem helyesen jelenítette meg az aktivitástól függő színt - ez azóta javítva lett.
    De ezek miatt előfordulhat, hogy a szomszédaid elvesztetted, ha igen, akkor neked kell felvenned újra velük a kapcsolatot.
    Ahhoz, hogy újra zöld legyen a hőmérőd aratási tevékenységet kell végezned, nem elegendő a belépés / napi ajándék küldés.
    Minden aratási tevékenység 1 pontot ér, a maximális hőmérő telítettséghez 600 pont szükséges.
    Az említett hibáról itt tudhatsz meg többet: KATT
    Megértésedet köszönöm.