Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Hali! Nem tudok belépni a farmomra! Légy szíves arass már le nekem és ültess event növényt meg kaktuszt a szigeten és locsolj meg mindenhol az evet növényt trágyázd is meg!
    Előre is köszönöm! Andi

Csibelibe kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mit tapasztalsz? Hibaüzenetet kapsz? Kliensben vagy böngészőben van problémád?
    Próbáltál más módon is belépni, mint a megszokott? Kliens helyett böngésző, böngésző esetén másik böngésző vagy kliens telepítése?
    Azonosítókat nem hoztál, így benézni sem tudunk Hozzád.
    Jelenleg rendben elérhető a Játék, így ha Te problémát tapasztalsz, akkor Nálad lehet vmi gond.
    De ha hozol adatokat, illetve részletezed a tapasztaltakat, be tudunk nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

3. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Ne haragudj elfelejtettem! Böngészőből játászok, kb 2 óra volt amíg ne tudtam belépni.
    Köszönöm: Andi

4. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok,, Lefogta a 3 FA - de nem adta meg kérlek nézzetek utána
    az épitőmestert .. Miért ?
    Gazda: Goldros ID: 16719200

5. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Akkor hová írhatom ki?

6. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Paszulypatrónust vásároltál és nem építőmestert.
    Érdemes többször is ellenőrizni vásárlás előtt, hogy azt választottuk-e ki, amit szerettünk volna.
    Megértésedet köszönöm.

Goldros kedveli ezt.
  7. -Sudden-

Szia.
    Röviden: Sehová.
    Az account eladása, cseréje vagy bármilyen más módon történő átadása - akár ellenérték, akár ingyenes módon - a játék szabályait sérti.
    Közéjük tartozik az az eset is, amikor valaki átadásra felkér vagy ajánlkozik.
    Kérlek tartózkodj az olyan hozzászólás írásától, amely a játék szabályait sérti.
    Megértésedet köszönöm.

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  8. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Rendben van, elnézést kérek.

-Sudden- kedveli ezt.
  9. Goldros

Goldros Fórumlakó

köszönöm szépen máskor jobban figyelek .

10. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Azt szeretném kérdezni, hogy az eventeknek hol lehet találni a besorolását. Mármint tudom, hogy van nehézségi szint: közepes és közepes/nehéz; de van-e könnyű event vagy nehéz, vagy nagyon nehéz event? Van erről lista vagy információ? Köszönöm

11. -Sudden-

Szia.
    Az események nehézségét a központ határozza meg, nekünk (moderátoroknak) nincs beleszólásunk.
    Nincs központi lista a nehézségekről.
    A közepes és közepes/nehéz a leggyakoribb besorolások.
    Megértésedet köszönöm.

kigyo51 és Luminary kedveli ezt.
  12. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Volt valaha könnyű event?

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Pontosan mire vagy kíváncsi? Hogy volt-e olyan event aminek a besorolása "könnyű" volt. Én nem emlékszem rá, de attól még létezhetett. Ez amúgy is egy szubjektív megállapítás, mert van akinek a nehéz is könnyű, van aki a közepest is nehéznek tartja.
    Sok függ attól, hogy kinek milyen szinten van a farmja és az évek alatt mit tudott összegyűjteni eventekből, ajándékokból, vagy cserenapon.
    Ezért szoktuk javasolni, hogy ha részlegesen tud valaki teljesíteni egy eventet, akkor is kezdje el, foglalkozzon vele, mert amit ki tud venni az eventből, az mind-mind gyarapítja a farmját. Senki nem úgy kezdte, hogy pár óra alatt végzett az eventtel. Nagyon hosszú út vezet odáig és nem is kell feltétlenül alkalmazni, ha van ráérő ideje az embernek.
    Az Eventismertetőkben keresgélhetsz esetleg, ha érdekel a téma. Bár a kezdetekkor még nem volt megadva az eventek nehézségi foka.

További jó játékot!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  14. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Szia!
    Mi gyorsitja a fak eresidejet? Elfelejtettem.
    Elore is koszonom a valaszt!

15. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kacsa Kata turbótrágyával tudod a fák érésidejét csökkenteni 35 %-kal. Ha van Farönk hangár dekor (Sün tojás) a birtokodban, azzal további százalékokkal csökkentheted a fák érésidejét, mivel a 6. szintre fejlesztett dekor + 20 %-kal megnöveli a Kacsa Kata Turbótrágya hatékonyságát 6 órán keresztül.
    A Bónuszlexikonban további lehetőségeket találhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/page-3#post-953018

További jó játékot!

Dolphin, Swartsch és zsoxxya kedveli ezt.
  16. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Koszonom a valaszod. A Kacsa Katat tudtam, de ugy emlekeztem, hogy valami dekor is csokkenti az eres idot. Kozbe megtalaltam, de az csak a Bahara hat. A Faronk hangar megvan, annak is elfelejtettem a funkciojat!
    Szep estet kivanok!

Luminary kedveli ezt.
  17. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!!!Sajnos en csak termelem az eventnovenyt,de nem tudom elkezdeni az okosfules laborjaban a jatekot,ker 1 okosfules kartyakulcsot.Nekem nincs,hogy tudom megszerezni?

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egyet mindenki kapott az event indulása utáni belépéskor. Ezzel egy területet fel tudunk oldani, az 1-sel jelölt mezőbe beadva.
    A másik kettőt a táblákon tudjuk megszerezni.
    Itt tudod újra átolvasni, hogy melyik táblán hol van a kezdőmező, s hol tudod az Okosfüles kártyakulcsát megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446425
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztá, benézni nem tudunk Hozzád, így csak általánois válasszak szolgálhatok.
    Ha pótlod az adatokat, akkor tudok személyre szóló segítséget is hozni.
    További sikeres haladást!

Swartsch, Othep és aida2330 kedveli ezt.
  19. mami531953

mami531953 Haladó

Koszi a valaszod draga Dolphin! Az Farm nevem mami531953,az ID2253739.Aldott Husvetot kivanok!

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért szíves türelmedet kérem.
    Azt javaslom, amíg várakozol, vesd az eventnövényt, vagy tegyél ki állatos ólakat, fákat a többi eventkellék az Űrlénysejt és a Mikroszkóp megszerzése érdekében. Ez utóbbiért ne feledd el kitenni a Varázsfákat.
    Illetve, ha az megfelelőbb számodra, akkor tenyéssz a Mikroszkóp megszerzéséért. Bár a tenyésztéssel talán érdemesebb megvárni a Baby Boom-ot, ami hétfőn indul: https://board-hu.farmerama.com/threads/baby-boom-akció.26237/

Amint lehet, jövök a válasszal. :)