Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

nem értem mi történt kivolt váltva a prénium tagság már régóta és most mikor beléptem semmi nem volt újból befizettem de még az előző sem járt le...valaki megtudná mondani mi tőrtént....??? előre is köszönöm ....

2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Küldj egy Farm nevet és Farm ID-t hogy be tudjunk nézni a farmodra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

Jó reggelt írom az adatokat... enikő32002 ID 9475300 régóta préniumos vagyok de ilyen nem tőrtént oktober 03.án fizettem és miért nem hosszabították nem tudom...köszönöm a segítséget minden jót icu

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    miből gondolod, hogy nem vagy Prémium tag?
    Én azt látom, hogy élő a Prémium tagságod ezen a farmon, 2024-11-03 23:00:12-kor került meghosszabbításra.
    További jó játékot!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. hercsi71

hercsi71 Utánpótlás-írogató

11.hó 19.én vettem meg újból a tagságot mert nem volt sem mi ami a tagsággal jár ezért írtam és kérdeztem mi tőrtént? tőrtént más is hevesiricsi ID 10968260 is az én farmom és most mikor beléptem prénium tagságot látok nem tudom hogy történt semmi nyomát nem látom hogy odavettem volna mert az enikőhöz veszek csak ,,a ricsi az unokám de ő nem foglalkozik a farmmal kint él Angliába. ezért itt vagyok és nem értem mi tőrtént .köszönöm ha segítetek megtudni...icu

6. klopusz

klopusz Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az enikő32002 ID 9475300 farmodon nem vásároltál november 19-én plusz prémium tagságot, itt az utolsó tranzakciód 2024-11-03 23:00:12-kor történt hosszabbításod.
    Ellenőrzésem alapján 2024-11-19 20:02:02-kor a hevesiricsi ID 10968260 farmodra vettél Prémium tagságot, lehet véletlen összekeverted a két farmot, mert ezen ebben az évben nem volt Prémium előfizetés.
    Most mindkét farmon aktív a Prémium szolgáltatásod.
    Ha több farmon ténykedsz, akkor figyelni kell, hogy mit melyiken keresünk, mikor hol járunk.
    További jó játékot kívánok!

Swartsch, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. hevesiricsi

hevesiricsi Utánpótlás-írogató

köszönöm rájöttem bosszant is de hát ezt véletlen elszúrtam az én hibám mégegyszer köszönöm a segítséget az öregség nem mentség jtovábbi szép napot icu....

Dolphin kedveli ezt.
  9. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Abban szeretnék segítséget kérni,hogy ollót hol tudok termelni ?
    Előre is köszönöm a választ.

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tudsz termelni. Felreppenő barkácscucc. Úgy jön, mint minden más barkács: felreppen, kaphatod a szomszédoktól, bonthatod barkácscuccot tartalmazó ládákból, szerepelhet nyereményként. Nemesítéssel növelheted a felreppenési esélyt.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Nagyon szépen köszönöm !
    Én kicsit túlgondoltam.... azt hittem valamelyik terményes ól adja, csak esetleg nem váltottam ki, nem vettem észre , hogy bevezették a játékba. Na szóval barkácscucc. Még egyszer nagyon köszi a tájékoztatást !

-BombadilToma- kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az, hogy a raktárban melyik kategóriában van, elárulja kiféle-miféle.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Elbeszélünk egymás mellet, ez ugrott fel, de nem működött. A másik, persze vehető, de nem az kellett. Szép napot!
    Bocsika, néha butus vagyok, köszönöm szépen!

14. Marika-

Marika- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mai napon vettem Őszi fesztivál támogatócsomagot, a vásárlás után felugrott a farmon is az ablak, hogy megkaptam, de nem látom sem a szökökútfü, sem a töklé, stb. Megtudnátok nézni, hogy mi történt? Farmból kiléptem, beléptem, de nem látom. Köszönöm szépen. Farm ID: 28357053, Marika- .

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
    A következő a gondom:
    Az eventes területet üresen kaptam meg, hiányzott a rendszer által adott (az ismertető szerint ott kellett volna lennie) 10 darab vetőmagom, amit így nem tudtam learatni sem. A prémes 5 darab meglett, azt el is ültettem. Közben kiváltottam a +vetőmagok egy részét az eventes területen, így el tudtam indítani az eventtet.

Kérlek szépen benneteket keressétek meg nekem az elkóricált 10 füvemet :)

A segítségeteket előre is köszönöm :)

Farmnév: -gyöngy-581
    ID: 40951777

Swartsch kedveli ezt.
  16. -Sudden-

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján 2024-11-21 14:13:21-kor vetted meg az Őszi fesztivál támogatócsomagot, minden bent is van a pajtádban. Ha továbbra sem látod, akkor töröld a sütiket és ürítsd a Gyorsítótáradat.

17. -Sudden-

Szia.

Jóváírásra került a 10 mag, 40 volt a pajtádban és 50 lett belőle.
    További jó játékot.

-ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon szépen köszönöm Neked is és a munkatársaidnak is.
    További szép napot és kevés problémát kívánok: Gyöngy :)

Swartsch és -Sudden- kedveli ezt.
  19. Marika-

Marika- Utánpótlás-írogató

Szia!

Nagyon szépen köszönöm Neked is és a munkatársaidnak is.
    További szép napot nektek.

Dolphin és -Sudden- kedveli ezt.
  20. ambrusne

ambrusne Fórum mestere

Édes csere mit ad? hogyan lehet felhasználni? Köszönöm! Üdv.