Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Aranyos vagy, köszönöm. Megmosolyogtattál. :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Farm név és Farm ID nélkül nem tudunk segíteni, nem tudjuk ellenőrizni, hogy milyen terméket aktiváltál.
    Azt, hogy mi volt a földedben korábban, nem tudjuk ellenőrizni, csak aktuális vetéseket látunk.
    Ha fennáll még a problémád, kérlek, add meg az azonosító adatokat.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Luca_511 kedveli ezt.
  3. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A napokban mégegyszer megnézem, és ha még mindig így lesz, akkor jelentkezem, köszönöm. :)

Dolphin kedveli ezt.
  4. imre51

imre51 Utánpótlás-írogató

Szep napot !Van egy problemam,a polip 2-ik csapjanal ott a piros felkijaltojel,nem tudom kinyitni a 3-ikat engedte.Mit tegyek,hogy kinyissam? Az ID 2477259. Koszonom ha segitesz.

5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ezt beállítottad már?
    Beállítások módosítása szükséges! - Valentin-nap 2025

Lehet, hogy ez a gond Nálad is.

6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. imre51

imre51 Utánpótlás-írogató

Koszonom szepen a segitseget,megoldodott.Tovabbi szep napot.

Sylja kedveli ezt.
  8. galagonya51

galagonya51 Utánpótlás-írogató

Szia! Nem tudom másnál is jeletkezik a hiba? Ha learatom a csápokat és utána átmegyek másik területre nem tudok csinálni semmit! ! Minden alkalom után frissíteni kell !!!

Pincsyyy kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem tapasztaltam ilyen problémát.
    Kliensben vagy böngészőben észlelted?
    Ha továbbra is tapasztalod, mindenképpen hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Amit javasolni tudok, az a Sütik törlése és a Gyorsítótár ürítése, CCleaneres gép takarítás.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  10. galagonya51

galagonya51 Utánpótlás-írogató

Szia! Most is fenn áll a hiba! többi farmomon is! Most kell aratni a polipnál! A bahamát még nem arattam! Köszi ha ránézel! id:55093290

11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az ellenőrzés során az egyik csápot learattam és utána simán vissza tudtam lépni másik területre. Nem tapasztalok nálad betöltési problémát.
    Azt nem írtad, hogy kliensben, vagy böngészőben játszol-e. Ha elvégezted a kollégám által ajánlott takarítást, akkor még mindig van lehetőséged másik böngészőben megpróbálni a játékot, illetve kliensben játszani. Ha kliensben játszol, akkor azt is érdemes lehet újratelepíteni.
    A vezetékes internetes csatlakozás is segíthet, amennyiben jelenleg wifi routerrel csatlakozol a hálózathoz, hisz wifin keresztül nem olyan erős a jel, mint amit az előfizetésed tartalmaz.
    Az alábbi javaslatokat is érdemes átolvasni, találhatsz benne olyat, ami még segítségedre lehet.:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  12. Luminary

Kedves Játékosok!

Mivel többen jeleztétek már, hogy a csápok aratása után nem tudtok másik területre átlépni, illetve gyakran kell frissíteni, vagy egyáltalán nem tudtok játszani, így továbbítottuk a problémát a központnak.
    Reméljük mielőbb megoldódik a probléma.

Egy ki/belépést követően jelezzetek majd vissza, hogy történt-e változás!
    Előre is köszönjük a visszajelzéseket és a türelmet!

Dolphin, Swartsch és bokaerzsi kedveli ezt.
  13. Luminary

Itt olvashatjátok a hivatalos tájékoztatót:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-valentin-nap-2025-event-körül.26005/

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU