Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Hali! Nem tudok belépni a farmomra! Légy szíves arass már le nekem és ültess event növényt meg kaktuszt a szigeten és locsolj meg mindenhol az evet növényt trágyázd is meg!
    Előre is köszönöm! Andi

Csibelibe kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mit tapasztalsz? Hibaüzenetet kapsz? Kliensben vagy böngészőben van problémád?
    Próbáltál más módon is belépni, mint a megszokott? Kliens helyett böngésző, böngésző esetén másik böngésző vagy kliens telepítése?
    Azonosítókat nem hoztál, így benézni sem tudunk Hozzád.
    Jelenleg rendben elérhető a Játék, így ha Te problémát tapasztalsz, akkor Nálad lehet vmi gond.
    De ha hozol adatokat, illetve részletezed a tapasztaltakat, be tudunk nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

3. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Ne haragudj elfelejtettem! Böngészőből játászok, kb 2 óra volt amíg ne tudtam belépni.
    Köszönöm: Andi

4. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok,, Lefogta a 3 FA - de nem adta meg kérlek nézzetek utána
    az épitőmestert .. Miért ?
    Gazda: Goldros ID: 16719200

5. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Akkor hová írhatom ki?

6. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Paszulypatrónust vásároltál és nem építőmestert.
    Érdemes többször is ellenőrizni vásárlás előtt, hogy azt választottuk-e ki, amit szerettünk volna.
    Megértésedet köszönöm.

Goldros kedveli ezt.
  7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Röviden: Sehová.
    Az account eladása, cseréje vagy bármilyen más módon történő átadása - akár ellenérték, akár ingyenes módon - a játék szabályait sérti.
    Közéjük tartozik az az eset is, amikor valaki átadásra felkér vagy ajánlkozik.
    Kérlek tartózkodj az olyan hozzászólás írásától, amely a játék szabályait sérti.
    Megértésedet köszönöm.

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  8. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Rendben van, elnézést kérek.

-Sudden- kedveli ezt.
  9. Goldros

Goldros Fórumlakó

köszönöm szépen máskor jobban figyelek .

10. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Azt szeretném kérdezni, hogy az eventeknek hol lehet találni a besorolását. Mármint tudom, hogy van nehézségi szint: közepes és közepes/nehéz; de van-e könnyű event vagy nehéz, vagy nagyon nehéz event? Van erről lista vagy információ? Köszönöm