Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nagyon köszönöm,már észleltem.

Othep kedveli ezt.
  2. olgica63

olgica63 Junior szaki

Sziasztok! Az első ajándék Kacsa Kata turbótrágya?

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  4. chili48

chili48 Törekvő

Köszönöm!

5. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Ha semmi problémám nincs a játékkal, akkor is kell valamit irnom a fórumba, hogy az adventi ajándékot esetleg megkapjam? A választ köszönöm jázmin 15 ID 3413869

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Pontosan mire gondolsz?

Ha az általunk rendezett sorsolásra, akkor ebben a topikban add le a farmneved és ID-számodat: https://board-hu.farmerama.com/threads/fórum-adventi-kalendárium-2024-1-nap.25657/
    (Nevezés előtt olvasd el kérlek, az első hozzászólásban a szabályokat.)

És van a játékban egy szokásos Adventi naptár a Város főterén.
    Erről itt olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/threads/adventi-kalendárium-2024-december.25699/

Sok szerencsét. :)

7. ambrusne

ambrusne Fórum mestere

Van jelentősége hány órakor kérem a karácsonyi ajándékot? 7.15 vagy stb.
    Köszönöm.

8. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha a fórumjátékkal kapcsolatos a kérdésed, akkor nincs jelentősége, hogy hány órakor adod meg a farm neved és a farm ID-d. A lényeg, hogy, az adott nap 23:59-ig kell beküldened, onnantól a gép fogja sorsolni a nyertest.
    Az éppen aktuális fórumjátékra való jelentkezés módjáról és annak szabályairól itt tudhatsz meg többet: KATT
    További jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  9. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok, egy moderátort keresnék: korábban olvastam ilyen kérdést, kérést - és egyszer már voltam haszonélvezője a pozitív válasznak -: érthetetlen okból (nem vettem észre) a Mariachi-ház első fejlesztési vásárlási lehetőségét. Kérdeztük, hogy akár drágábban, de a 2. lehetőségnél nem vehetnénk meg? Továbbítanátok a kérést? Köszönettel: zali1111

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    továbbítottuk már a kérést, azt követően, hogy az első csomag vásárlása véget ért. A Központ azt a választ adta, hogy megvizsgálja, s majd tájékoztat bennünket.
    Ha lesz fejlemény az ügyben, akkor arról a megszokott módon fogunk Benneteket tájékoztatni. Addig a megszerzett fejlesztések alapján tudod a jutalmat a Mariachi-házról aratni.
    Megértésedet köszönjük!

11. feki13

feki13 Fórumgróf

Sziasztok! :)

Észrevételt szeretnék jelezni, nem vagyok abban biztos, hogy mindenki olvassa a fórumot. Nem lenne jobb jelezni a központ felé, hogy a jóváírás autómatikus legyen azok számára is akik pl nem írják meg a fórumon az adatokat?Az event befejeztével utólagosan is jóvá lehetne ezt írni egy átfútatott skriptel, így talán senki se kerülne hátrányba. Inkorrektnek tartom, hogy már letudta és még menjen is utána főleg, ha ténylegesen nem fórumozik, ismerek egy két ilyen gazdát én is.

12. Dolphin

Szia,
    az, hogy a Központ milyen döntést hoz egy-egy probléma kapcsán, mi nem tudjuk befolyásolni. Ami tőlünk tellett, megtettük. Ha ismersz ilyen gazdát, jelezd nekik, s akkor nem maradnak ki a jóváírásból. Megértésedet köszönöm!

HOPIHE1978, kigyo51 és feki13 kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórumgróf

Azért bátorkodtam jelezni Nektek mert ügyesen intéztétek a TOP-os sávot is, az is a Ti nyomásotokra lett meg, amit köszönünk :)

14. Dolphin

Szia,
    azért a két témakör teljesen más.
    További jó játékot!

15. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Kedves Dolphin!
    Köszönöm a választ, igazából a hamarosan lejáró határidő miatt gondoltam, hátha a kérés "tömegessége" befolyásolja a döntéshozót.
    zali1111

16. valika5050

valika5050 Járnitanuló

Szia!Az lenne a kérésem hogy a gereblyegyárat hol lehet megszerezni.Válaszodat elöre is köszönöm.

17. Dolphin

Szia,
    a gereblyegyár a Sün terményes ólja, amelyről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-3#post-860769
    A Városban a Műhelyben nem megépíthető, Ólgőzössel érkezett a játékba 2017-ben. Szerepelt már Ólválogatásban is. Egyet tudsz szerezni a Tök más testvérek gazdaköri küldetésből, illetve csere napon tudsz szerezni a régi Játékosoktól, csere ajánlatokból a "léghajón", az előzetes event naptár alapján szombaton várható újabb ilyen mini-event.
    Sok sikert a beszerzéshez!

18. hzsoka

hzsoka Aktív író

Szia! Bahával kapcsolatban lenne kérdésem. Ma befejeztem a 800. szintet. Az érdekelne, hogy a további Tp-ket a rendszer tárolja, vagy ha lesz fejlesztés akkortól indul a számolás? Sajnos nem találtam rá választ. Előre is köszönöm a választ!

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A Bahama Tp-k tovább gyűlnek, ha lesz szintbővítés, akkor akár több szintet is ugorhatsz majd. :)

hzsoka és -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Tárolja. Nem kell keresgetned. Elég rávinni a zöld csíkra az egeret aratás előtt és után, és látod, hogy nő a BTP értéke.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.