Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. hzsoka

hzsoka Junior szaki

Szia! Köszi szépen, ez jóóóóó! :)

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok,

Némi segítségre van szükségem. Próbáltam keresni valami infót a fórumon, de biztos béna vagyok, ezért nem találom.
    Köszönöm, ha kapok hozzá egy linket, ahol utána olvashatok az alábbiaknak.
    Letöltöttem a telefonomra a GooglePlay-ből a Farmerama Mobile alkalmazást. Úgy látom elég jó lesz, bár a vélemények megoszlanak róla.
    Ami gondom most van, hogy nem menti el a jelszót belépéskor. Két opció van Farmerama fiókkal a belépés. Itt nem menti sem a felhasználói nevet, sem a jelszót. Másik a Google fiókkal a belépés, de ezt egyelőre nem mertem használni, mert azért bizalmas adatokat nem szeretnék megosztani, és nem tudom, hogy ez mennyire biztonságos, illetve ha igen, akkor a Google fiókkal menti e- a belépési adatokat?
    A másik problémám, hogy nem találom a mobil alkalmazásban, hogy hol lehet belépni a fórumra, vagy, hogy belehet-e?

Köszönöm előre is választ :)

3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A napi fórum játéknál a napi nyertesnél nekem csak a holdfény neve szerepel ! A kapható nyeremény látszik de a név nem láthatő

4. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Szervusztok! Kérdésem lenne, hol található a Napraforgó domb? Esetleg a Gyopárvölgyben? Nem játszom ott, mert nagyon nehezen indultam el benne és végül ott hagytam.

5. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Részlet Kazimir CT ismertetőjéből:
    "Az ellenőrzés miatt nem fogjuk a nyerteseket naponta közzétenni, csak hetente egyszer, minden hétfőn az előző heti nyerteseket. A nyeremények jóváírása is ekkor történik meg. Ettől függetlenül az előző napi nyeremények felfedése naponta meg fog történni az eredeti tervek szerint, nyertes megnevezése nélkül.

Ezek a szabályok 2024.12.02-től lépnek életbe."

További jó játékot!

farmeres53 és Dolphin kedveli ezt.
  6. -Sudden-

Szia.

A Napraforgódomb egy teljesen új terület, amely a fő farmhoz tartozik, de a Gyopárvölgy segítségével oldható fel, feloldásához a Gyopárvölgy 25. alpesi szint elérése szükséges.
    A Napraforgódombot itt éred el:
    upload_2024-12-4_8-32-41.png
    A Gyopárvölgyről itt tudhatsz meg többet: KATT
    További jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  7. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Aktív író

Sziasztok!

A Top egyik nyereményével, a "Répatolvaj"-jal kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy melyik arató szedi le, amíg megvan a plusszos tulajdonsága? Az alap, vagy a bónuszos? Ennek megfelelően tenném ki (nem mindegy melyik területre), ha majd szükség lesz rá.
    Előre is köszönöm a választ!

8. -Sudden-

Szia.

A "Répatolvaj" mivel bónuszt adó dekor, ezért a sima arató nem szedi le.
    További jó játékot!

Spanlotus776367 kedveli ezt.
  9. -Sudden-

Szia.

A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani amint a központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni. Köszönjük a megértésed!

Fätum kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Rendben köszi. Akkor az applikáción belüli fórum, eléréséről sem tudtok semmit, ha jól értem?

11. -Sudden-

A Fórum elérhetőségét el tudod menteni a Kedvencek közé a telefonod böngészőjében.
    A fórum linkje:
    https://board-hu.farmerama.com
    Jelenleg nincs egyéb információnk, megértésedet köszönjük.

12. retek.katalin

retek.katalin Fórumlakó

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,h Mélykék ajánlatoknál ha csak a mélykék öröm multicsomagokat szeretném megvenni,előtte meg kell vegyem az alap csomagokat is?

13. -Sudden-

Szia.

A multicsomagok attól függően jelennek meg, hogy melyik "alap" csomagot nem vásároltad még meg.
    Például: Ha megvásárolod a Mélykék öröm csomag 1 és Mélykék öröm csomag 2-t, akkor neked már csak a Mélykék öröm multicsomag 3 fog megjelenni, hiszen a multicsomag az összes hátralévő "alap" csomagot tartalmazza. Multicsomagból egyet tudsz megvenni, amint azt megvásárolod az ajánlat eltűnik, hisz a Multicsomag az alapcsomagokat tartalmazza. Remélem érthetően fogalmaztam.
    Sok sikert és további jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  14. retek.katalin

retek.katalin Fórumlakó

Köszönöm szépen a válaszod! Csak azt szerettem volna tudni ha az alap csomagokat nem veszem meg, attól még megvehetem a multi csomagokat?

15. Tági09

Tági09 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A Mélykék öröm multicsomag 1 ára a leírásban 6290,- Ft, a vásárlásnál 6690,- Ft-ba kerül! ???

16. -Sudden-

Ahogy fentebb is írtam, a multicsomagból csak 1-et tudsz venni. Mélykék öröm multicsomag 1 akkor jelenik meg ha, az alapcsomagok közül egyiket sem vásároltad még meg, ha a multicsomagot megvásárolod, akkor minden ajánlat eltűnik, mivel a multicsomag mindent tartalmaz. Ahhoz hogy megtudd venni a multicsomagot, nem kell megvásárolnod az alapcsomagot, mert a multicsomag pont ezt a célt szolgálja hogy ne egyesével vásárold meg az alapcsomagokat és így mindent megtudj venni egyszerre, egy művelettel.
    További jó játékot!

Luminary, retek.katalin és Dolphin kedveli ezt.
  17. retek.katalin

retek.katalin Fórumlakó

Kicsit értetlen voltam de most már világos! Nagyon köszönöm!

Luminary és -Sudden- kedveli ezt.
  18. -Sudden-

Szia.

Köszönöm a jelzésed. A Játékban szereplő ár az érvényes, az ismertetőt módosítottuk. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

Bokalmgazda és Dolphin kedveli ezt.
  19. 19520913

19520913 Fórum-zöldfülű

Szia!Meg tudod irni melyik dekorációs tárgy ad trágyadomb ládát?

20. -Sudden-

Szia.

Dekorációs tárgyak közül 2 db ad Trágyadomb ládáját. Vízicsúszda dekor, és Bubi otthona dekor "tojás".
    Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Vízicsúszda
    20:00 óra​
    3400 TP / TTP kihelyezéstől függően​
    1x Trágyadomb ládája ​
    2x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    Nincs​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/vizicsuszda/
    Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Bubi otthona
    23:00 óra​
    3600 TP​
    + 2 db Trágyadomb ládája + 45%-kal több TP farmos területeken 4 órán keresztül A bónusz minden farmos területen kifejti hatását ​
    1x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Világítótorony, Napraforgódomb, Házi kedvenc futtató​
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki, kivétel házi kedvenc futtató​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/bubi-otthona/
    További jó játékot!