Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A játékból való kiléptetést több dolog is befolyásolhatja: túl sokan vagyunk a neten, lehet, hogy sok ablakod van nyitva egyidejűleg... vagy a gépednél egy Ccleaner-ezést kellene lefuttatni.
    Nehéz ezt látatlanban megmondani.
    De van egy automatikus kiléptetés is: (ha jól emlékszem) 12 óra farmon tevékenykedés után a rendszer automatikusan kiléptet.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint az Erdei tisztáson rejtetted el, a Múzeumban.

upload_2025-5-4_19-28-47.png

Sali~*.*, -ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  3. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Szeretném kérdezni a Gyopárvölgyben a Vargánya spórája gombát melyik szinttől lehet ültetni , és az Európai vörösfenyő elkészítéséhez a metszőollót hogy lehet beszerezni, vagy hol lehet róla olvasni . Köszönöm a választ ...

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A vargánya spórája gombát a 14. alpesi szinttől tudod ültetni. A metszőolló felröppenőt pedig az Északi erdőn minden fából kaphatunk.
    Az ismertetőt a Gyopárvölgyről pedig itt Ismertető találod.;)

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  5. Erzsi850

Erzsi850 Utánpótlás-írogató

Erzsi850 vagyok ID:11757668 a gyopárföldön 4 szintes vagyok,de megyfát nem tudok ültetni valami hiányzik.Köszi

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján nincs egyetlen fád sem, amit ki tudnál helyezni:
    upload_2025-5-5_12-45-16.png

A Fákat nekünk kell előállítani alapanyagokból, az Előállítóhelyen.

Ahhoz, hogy elő tudj állítani Meggyfát, előbb ki kell váltanod a Bölcsesség ösvényen a Meggyfa építési tervét.
    upload_2025-5-5_12-47-45.png

Ehhez szükséged lesz 1 db Arborista jelvény - 1. szintű jelvényre,
    upload_2025-5-5_12-48-34.png

amelyhez Alpesi sárgabarackra lesz szükséged 11.000 értékben:
    upload_2025-5-5_12-49-30.png

Készíts Alpesi barackfákat, s azokat rakd ki termelésre. Szüreteld minél többször őket, hogy összegyűljön a szükséges mennyiség:
    upload_2025-5-5_12-50-45.png

A Gyopároson nem tudunk rohanni, itt szépen sorban tudunk haladni a feladatokkal, tennivalókkal. Itt egymásra épülnek a dolgok, amit megtermelünk fel kell használnunk, s új dolgokat abból kell létrehoznunk, amiket megszerzünk, megtermelünk.
    Nem tudom mennyire tanulmányoztad az ismertetőket, ha még nem tetted, érdemes átolvasni azokat is, illetve a Gyopárosnak is van csevegője, ahol a rutinosabb játékosoktól is lehet tanácsokat kérni a haladáshoz, de természetesen, ha elakadsz mi is segítünk itt a Segítségkérő topikokban.
    További jó játékot, jó ismerkedést a területtek, sok ATP gyűjtést!

kigyo51, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Kata7555

Kata7555 Haladó

Köszönöm a választ , de én már a 16. szinten vagyok és nem tudom sehova sem vetni. Lehet h valamit nem jól csináltam.

8. Dolphin

Szia,
    ahhoz, hogy be tudjunk nézni Hozzád, szükségünk lenne a Farm nevedre és a Farm ID-ra.
    Ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni. Nem tudjuk így látatlanban megmondani, hogy mi lehet a probléma Nálad.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A Bölcsesség ösvényén kiváltottad a Vargánya spórája-nak a hozzáférését? Ezt az előállító helyen tudod megtenni.

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  10. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Igen kiváltottam, már magot is gyártottam, de ahol lehetne a magokat ültetni nekem csa két virág mag jelenik meg a rózsa és a gyopár mag gomba nem . Ezért nem tudom elvetni. Köszönöm h segítesz ...

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A vetőtábla jobb oldalán találsz egy jobbra mutató zöld háromszöget. Azzal tudod továbbléptetni a listát. A gomba a végén lesz.
    Javaslom, hogy az egyszerűség kedvéért tedd a vargányát a felső, kedvencek sorba, ás akkor többet nem kell lapozgatni.

kigyo51 és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    felajánlottam már Moderátori segítséget is, de amíg nem hozol Farm nevet, Farm ID-t, nem tudok benézni Hozzád.
    Tippekkel jönnek a Játékostársaid, ha azok nem segítenek, akkor kérlek, hozd a kért adatokat.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  13. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Köszönöm a segítséget , megtaláltam a gombát és sikerült elültetni, nem gondoltam rá h végén van Szép napot ...

Sali~*.* és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

sziasztok kérdezném, hogy a bisztrós találkozót hol találom, mert az egész farmot átnéztem és nem látom köszi előre is csibegazda2014
    ID 51330790

15. Dolphin

Szia,
    ezt a dekort még nem szerezted meg, azért nem találod.
    Jelenleg 16 mini-játéknál tartasz, a dekort a következő szinten fogod megszerezni, ehhez még két mini-játékot le kell játszanod.
    upload_2025-5-7_8-33-43.png

A képet innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-hajsza-15.26269/#post-1447822

Sok sikert!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. kati63

kati63 Járnitanuló

Szia. érdeklődnék hogy melyik állat ad légbuborékot

17. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A légbuborék egy termény, amelyet a légbuborékgyár állít elő, ez az Axolotl állat terményes ólja.
    A műhelyben nem megépíthető, ólválogatásokban és eventnyereményként volt megszerezhető.
    Próbáld meg beszerezni az elkövetkezendő csere napok valamelyikén.

Megértésedet köszönöm.

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  18. kati63

kati63 Járnitanuló

KÖSZÖNÖM

19. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nem tudok 0 percezni. egyik szomszédom javasolta Krókusz nemesítésével megszerezhető.
    Nem tudom hogyan kell elérni, ebben kérem a segítséget. Köszönöm szépen!! Üdv.

20. Dolphin

Szia,
    a Növénynemesítésről itt tudsz olvasni:
    Növénynemesítés - Üvegház

Van egy topik, ahol tapasztalatok megosztására van lehetőség, érdemes itt is olvasgatni a témában:
    Növénynemesítési tapasztalatok

A növénynemesítéshez az adott növényből érdemes egy nagyobb alapkészlettel rendelkezni, s ezt követően belefogni. A Piacos topikban tudsz esetleg ehhez segítséget kérni, hogy kicsit jutányosabb áron nagyobb készletet tudj venni.

A növényekkel való nullpercezésről ebben a topikban olvashatsz, ez az Eventsegédlet topik egyik bejegyzése (amely minden event csevegő #1-es bejegyzéséből elérhető).
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.