Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Köszönöm szépen!

Dolphin és aida2330 kedveli ezt.
  2. zsóka56

zsóka56 Törzsjátékos

Hálásan köszönöm a választ . Szép hétvégét kivánok. :inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  3. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Köszönöm már meg találtam valamit el néztem

Dolphin, Luminary és smoldering kedveli ezt.
  4. TUFINGER

TUFINGER Fórum ismerője

Miért nem tudom érvényesíteni 2 -es ajándék kódöt

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Esetleg elírsz valamit, vagy szóköz kerül a kód elé, beíráskor.

Egész pontosan ez a kód: FAADVENT2

Kérlek, úgy próbáld meg, hogy a szó egérrel történő kijelőlése után CTRL+C (másolás) és CTRL+V (beillesztés) használatával illeszd be a kisablakba.
    Ügyelj arra, hogy ne kerüljön elé szóköz, amikor kimásolod.
    Jelezz vissza kérlek, sikerrel jártál-e.
    Ha nem, kérlek, hozz farmnevet és ID-t, hogy segíthessünk.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Járnitanuló

Sziasztok,

Kérdezném nem az elsö eset meg csinálom a feladatot .
    Rá megyek a paszulyra nem tudom be rakni azt írja nincs az ezköztárba!
    Hogy is van ez pedig végig vittem a feladatot??

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérdezem, hogy melyik felhővel van problémád?
    A " nincs az ezköztárban" visszajelzés akkor lehetséges,ha valóban nincs az eszköztárban.
    Pl, a jelenleg futó, Téli csodavilág - adventi hétvégi gazdaköri feladatok event első fordulóját tudjuk ezen a hétvégén megcsinálni. Itt megkapjuk a felhőt és 1 db dekort. A második és a harmadik fordulóban kell megszereznünk még 2 db felhőre való dekort. Ezek még nem lehetnek az eszköztárban.
    A másik helyzet, amikor olyan dekort szeretnél feltenni a felhőre, ami plusz tulajdonságokkal rendelkezik. Csak azután tehető fel a felhőre, amikor x alkalommal learatva, törlés után visszakerül a raktárba. Ez minden alkalommal jelezve van az aktuális event ismertetőjében.
    Ha, ellenőrzést szeretnél kérni, minden estben szükséges megadni a farmneved és a farmod ID számát. Anélkül csak általánosságban tudok válaszolni.
    További jó játékot!

Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  8. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

sziasztok, valaki aki megtudja nézni a cserekereskedelemnél cseréltem kettő valamit de nem tudom mit, nézze meg nekem legyen szíves
    Gazda: GabeszTdi ID: 22425402

9. Luminary

Szia!

2024-12-08 07:30:56-kor:
    1 db Papagájtollfáért kaptál 1db Kukui diófát

2024-12-08 07:42:32-kor
    1 db Cápatanya 5. szint: neonért kaptál 1db Kolibrifészket.

További sikeres cseréket!

10. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

a kolibri fészket nem találom sehol a farmon

11. Luminary

Szia,
    azért nem találod, mert Bahás állat. Menj a szigetekre és ott nyisd meg az ólak tárolóját -
    a kép nálad készült:
    upload_2024-12-8_8-29-21.png
    Sok sikert!

12. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

akartam képet ide rakni de nem tudom hogy kell, viszont nálam nem látható a kolibri

szerkesztés
    meglett! ki kellett lépni meg vissza a játékból a böngészővel és meglett. eddig nem volt ilyenre szükség, köszi

Utoljára szerkesztett: 8.12.24
    Othep és Luminary kedveli ezt.
  13. agika48

agika48 Törekvő

Nem találom a Varázslevelet , teljesítettem a 2. kört is. Köszönöm a segítséget. Üdv.

14. Othep

Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  15. agika48

agika48 Törekvő

Othep kedveli ezt.
  16. zsofia37

zsofia37 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam azt írják hogy a FAADVENT2 kód nem érvényes, zsofia37 ID:12640943

17. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján már beváltottad 2024-12-08-án (ma) 13:16:19 - kor.
    Megkaptad ekkor a 25 db KK Turbótrágyát( barna) és a 2 db 2XL-es barkácscuccot.

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok Szeretném megkérdezni, hogy miért nem enged belépni a kisebb farmomra többszöri próbálkozásra sem? farmnév nyucsi ID 45627748

19. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése és az ellenőrzőpanel adatai alapján utoljára 2024-12-07 (tegnap) 21:00:35 -kor léptél ki a farmjodról.
    Érintetlen állapotban van, beérett növények, figyelmeztető felkiáltójelek a hirdetőtáblán.

Elmentett név- és jelszó kombinációval szeretnél belépni?

Nézd meg a jelszókezelőben, hogy megfelelő kombinációval szeretnél-e belépni?
    Ha több böngésző is van a gépeden, másikban is lehet régebbi mentett jelszó.
    Ha, kliensben játszol és ott van elmentett jelszavad, azt is meg tudod nézni, leellenőrizheted.
    upload_2024-12-8_15-26-44.png

Alul a szerkesztés gombra kattintva előjön a mentett adatokat tartalmazó lista, ahol szerkesztheted, vagy törölheted azokat.

Lehet, hogy egyszer elmentettél egy rossz kombinációt és most véletlenül mindig azt írja be.

Központi belépési probléma nincs.
    Gondolom, helyes játékba lépési linket használsz, mert farmerama.hu már nem létezik.
    Most a játék a www.farmerama.com címről érhető el kizárólag!

Erről közlemény: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-játék-elérhetősége-módosult.25742/

Dolphin, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. lenor

lenor Járnitanuló

Sziasztok! beakartam váltani a faadvent2 kódot, de nem kaptam meg az ajándékot, segítenétek, köszi
    lenr01 ID: 16126162