Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha a régi címed citromail-es volt, és tavalyelőtt nem váltottál át fizetősre (ugyanis a citromail előfizetéses lett), akkor a citromail-es címedre már nem tudnád megkapni a visszaigazolást a változtatás során.
    Ez az email cím tehát megszűnt, és a változtatásban a support tud segíteni.
    Kérlek, fordulj a support-hoz.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.
    Esetleg ezt a ''visszaugrásos'' problémát is beírhatod, hogy miért lehet?
    (Én magamnál ilyet nem tapasztaltam, véletlen címelírásra gondolok.)

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudod írni ilyenre. Sőt a probléma leírásába is írd be az új, leendő e-mail-címedet.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)​

Sali~*.*, fcsilla, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Elvittem a kérdésedet még korábban ellenőrzésre, de jelenleg nincs erre jogosult kolléga.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Amit addig is el tudok képzelni:
    - Kihagytál 1 vagy több napot az átvételből, és emiatt még nem a mai napi ajándék következik.
    - Korábban beléptél annál az időpontnál, amire emlékszel, és már lejárt az aratógép.
    - Több farmod közül egy másikon vagy, mint amire gondolsz.
    De ez egy betekintés nélküli segítség. Biztosat ellenőrzés után hozhatok.
    Szíves türelmedet köszönöm. :)

Sali~*.*, cicimsincs és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Adrika1102

Adrika1102 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, valószínűleg, kihagytam egy napot és holnap majd leveszem, de közben a saját lehetőségemmel élve kiváltottam arató-vető gépet, Köszönöm mégegyszer, a válaszod.

Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés:

A játék naplója szerint 2025.05.21-én, 10:45:18-kor átvetted a 21-i ajándékot, majd ezután 2025.05.23-án vetted át a 22-i ajándékot. Tehát 1 nap csúszásban vagy.
    Holnap lesz esedékes a 4 órás aratógép.

Sali~*.*, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! Miadja a bahán a legtöbb felröpit! Már 24órásal is probálkoztam de nagyon keveset ad!

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt így nem tudjuk megmondani, hogy mi adja a legtöbb felröpit, érdemes zöldségekkel próbálkozni, mert azoknak tudod a Maja maszkkal és az ezüst rekeszbe rakható termékekkel legjobban csökkenteni az érési idejét. Olyat ültess, amit beérés után aratni is tudsz azonnal, h ne álljon sokáig a földben.
    Itt találsz ötleteket a felröpi szerzéshez (az Eventsegédletből hoztam a linket, ami minden csevegő első oldaláról elérhető)
    Felröpi 1x1
    Szerintem a Játékosok egy része (de lehet nagy része) az egytápos tenyésztés idején (pénteken) gyűjtötte be a szükséges Epoxi ragasztó felröppenőt. Ha van szupertápod, lehet érdemes egy-két kör tenyésztést is beindítanod.
    Sok sikert!

Sali~*.*, Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  7. chili48

chili48 Törekvő

Köszönöm!

8. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, Összesen hány barátunk lehet? és ha prémiummal együtt? Nem az összesített listrára gondolok hanem a szomszédra. És gondolom naponta kevesebbet lehet küldeni mint ahány szomszédunk van.

Köszi

9. Dolphin

Szia,
    igen, napi ingyenes ajándékot kevesebbet tudsz küldeni, mint amennyi Szomszédod lehet.
    Alapban mindenki 5 ajándékot tud küldeni Szomszédnak, vagy Barátlistán szereplő Játékosnak. Aki kiváltja a rúnát a Bölcs tölgyön annak 7-re emelkedik ez a szám. A Prémium gazdák +8 ajándékot tudnak ingyenesen küldeni.
    Erről itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/

Alap esetben 18 szomszédja lehet mindenkinek, amiből egy saját maga. Prémium gazdáknak +8 szomszéd, Bölcs tölgynél rúna kiváltása +6 szomszéd, azaz összesen 32 a maximális létszám.
    Erről pedig itt olvashatsz részletesebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

További jó játékot!

Sali~*.*, Swartsch és Flóra19940928 kedveli ezt.
  10. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

11. woodyall

woodyall Utánpótlás-írogató

Szeretnék segítséget , köszönöm előre is ! Mi helyezhető a házikedvenc futtatóba ? Túl vagyok zsúfolva , ott elég szellős úgy látom . ID.6689597

12. Dolphin

Szia,
    itt találsz ismertetőt a Házi kedvenc futtatóról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/házi-kedvenc-futtató.16929/
    Erre a területre olyan dekor helyezhető ki, ami valamilyen bónuszt ad és/vagy tojásból fejlődik ki.
    Azt, hogy egy dekor kihelyezhető-e vagy sem erre a területre, meg tudod nézni a Dekorbázisban is. De ha megnyitod a Dobozból a Vázát, ott is látni fogod, hogy melyik dekorokat tudnád a készletedből oda helyezni.
    Sok sikert!

kigyo51, woodyall és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok !

Igazából a moderátorok felé volna egy kérdésem.Miért nem lehet a piacot rendbe tenni?Napok óta mindenből kettő van.Ez nagyon zavaró.Tudom,hogy kisebb gondotok is nagyobb ennél,de ezt is rendbe kéne tenni nem ?!!!
    Köszönöm.

14. Dolphin

Szia,
    mi nem tudjuk rendbe tenni, mi csak jelezni tudjuk a Központ felé a hibát, amit az első jelzéskor meg is tettünk (nem csak mi magyar moderátorok, hanem a többi ország moderátorai is).
    Nemrégen érkezett információ alapján a héten várhatóan élesbe kerül a piacos probléma javítása.
    (Én nem vagyok informatikus, de egy-egy nagyobb hiba javítása hosszabb időt is igénybe vehet. Egyrészt meg kell találni a hiba okát, ha az megvan, akkor javítani kell, utána tesztelni, hogy a javítás rendben van-e, s ha ez mind megvan, utána tudják élesbe tenni a játékban).
    Reméljük egy-két napon belül már jól fog működni mindenkinél a piac.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

fairmike és kigyo51 kedveli ezt.
  15. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Köszönöm.

16. nex42

nex42 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szerintem a farmmunkás előfizetés időpontja rosszul lett beírva. Május 19-től ?
    Elnézést. Köszönöm.

17. Dolphin

Szia,
    az ilyen jellegű elgépeléseket kérlek, a bekezdés alján Jelentés gombra kattintva jelezd számunkra, úgy gyorsabban célba ér. Köszönjük!
    Igen, május 29-től lesz elérhető a Farmmunkás akció, javítjuk.

kigyo51 kedveli ezt.
  18. nex42

nex42 Utánpótlás-írogató

Rendben, nem tudtam. Köszönöm.

19. kovacserikaeva1964

kovacserikaeva1964 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! A mostani eventet teljesítettem és az egyik dekorom nincs meg a legüresebb vászon ID:55249838. Utána néznétek nekem köszönöm

20. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kollégám ellenőrzése alapján a keresett dekort a Kerge Kertben helyezted el.
    Alul nézz szét tüzetesen középről jobbra haladva és rá fogsz bukkanni.
    Megértésedet köszönöm.

kovacserikaeva1964 kedveli ezt.