Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a feladat időkorlátos. El kell indítanod, és amit kér, a megadott idő alatt kell letermelned. Nem teljesíthető a pajtából, és nem teljesíthető a piacról. Konkrétan 20 óra alatt kell learatnod minimum 890 szívós tapiókát, 680 elefántfület és 480 tahiti gardéniát. A learatott növényt a feladat automatikusan beszámítja a feladatba.

Ha felhasználod mind a három Bahás területet, akkor van 532 db 1x1-es földed. 120-ba tegyél tahiti gardéniát, 170-be elefántfület, és 223-ba tapiókát (ez összesen 513). Ha beérett, indítsd el a feladatot, és UTÁNA arasd le a 3 területet. Kész is vagy.
    Természetesen megcsinálhatod kevesebb területen is több aratással vagy bónuszokkal, de ehhez számolni kell. Ha több körrel csinálod, akkor mindenképpen a gardéniát ültesd először, és akkor indítsd el a feladatot, amikor az beérett - így időt spórolsz.

2. zazavivi

zazavivi Fórum-zöldfülű

Szia a havas fenyvesen téli koreai fenyőt szerettem volna nyerni,de csak kipipálja és nem enged játszani.Gazda:zazaviviID:38828706

3. évaauth

évaauth Törekvő

Köszönöm! Megvettem a felhőt. Így már rendben lesz.

Dolphin kedveli ezt.
  4. b-meg

b-meg Törekvő

Szia Dolphin segítséget kérnék A szorgos méh és az Úriember szuvenírt nem találom, b-meg ID53802292 köszi.

5. hzsoka

hzsoka Haladó

Nagyon szépen köszönöm!

6. rozmaring76

rozmaring76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Gyopárvölgyben az Északi erdőben letermettek a fáim, de kb 2 napja nem tudom őket kitörölni, hogy újat ültessek. Eddig ez ment. Most mit bénázhatok el? A többi területem rendben működik.
    Válaszotokat előre is köszönöm!

7. -BombadilToma-

Szia!
    Azért nem tudod kivágni a fákat, mert a kivágáskor keletkező fatuskó és/vagy gyújtófa nem fér el a raktáradban. Ha a fatuskó tárolód van (majdnem) tele, akkor készíts belőlük az átalakítóban faanyagot. Ha a zöld üzemanyag tárolód telt meg (ide kerül a gyújtófa), akkor azt javaslom, törölj valamennyit az üzemanyagból; nincs szükség százezres mennyiségre belőle (fel is használhatsz, de az lassú; elég kevés kell a fákhoz).
    Ha felszabadítasz helyet a raktárban, ki tudod vágni a fáidat.

8. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, ahhoz szükségünk van Farm névre és Farm ID-ra is.
    Ami fontos tudnivaló a Gyopárvölgyhöz, hogy itt a Raktár nem gumifalú, mint a farmon. Amit termelünk, készítünk, azt fel is kell használnunk, nem lehet a javakat felhalmozni. Minden területre belépéskor a jobb alsó sarokban kapunk képes figyelmeztetést azon tárolókról amelyek telítettek, vagy hamarosan megtelnek. A Raktárba belépve (2. épület) kis harangok figyelmeztetnek, ha valamelyik tároló telített.
    Minden más infót megírt Játékostársunk, azt nem ismétlem meg.
    Sok sikert!

rozmaring76 és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    az előző bejegyzésedre is válaszoltam már, ezekkel az adatokkal nem találok farmot.
    Itt találod: #1232
    Vmi nem jó, vagy nem ez a Farmneved, vagy az ID-ban adtál meg rossz számokat.
    Kérlek, ellenőrizd újra és hozz jó adatokat, mert így nem tudok segíteni, hiába szeretnék.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    sajnos nem jöttem jó hírrel. A Szorgos méh szuvenírt sajnos nem szerezted meg, ezt a Szezont a 38-as szinten fejezted be, még 2248 SZJP hiányzott a 39-es szintig, ott lehet a szuvenírt megszerezni.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek szépen, segíts a Szobalány szuvenírt megtalálni. Nagyon szépen köszönöm!
    Sali~*.* ID: 17695651

12. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Szorgos méh szuvenírt a Szédült szántón találod, a jobb felső sarokban ácsorog.
    Az Úriember szuvenírt viszont azért nem találod, mert nem szerezted meg, ezt a Szezont a 38-as szinten zártad, 1232 SZJP hiányzott a 39-es szinthez, ahol a szuvenír a jutalom többek között.
    Megértésedet köszönöm!

13. rozmaring76

rozmaring76 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm! Ez segített. Nem vagyok még túl gyakorlott a Gyopárvölgyben.

Szia!
    Nagyon köszönöm a választ! Tényleg nem figyeltem hogy megtelt a raktár.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.26
    macimami1958 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a keresett szuvenír az Állatüdülő területen található meg, a jobb felső sarokban nézz körül, és meg fogod találni.
    Sok sikert!

Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm, megtaláltam.:)

Dolphin kedveli ezt.
  16. király5252

király5252 Utánpótlás-írogató

Szia, a segítségedet szeretném kérni, hogy van e olyan felhő vagy dekor ami a felhő learatását segítené, mert az egy órás aratásom nagyon gyorsan fogy és nem tudom utána érdemes e csinálni, ha a felhőt csak 3 vagy 12 órással tudnám aratni. Köszönöm.

17. Dolphin

Szia,
    a felhő aratásában a Paszulypatrónus tud a segítségedre lenni, ezt tudod aktiválni Farmmunkás kuponok használatával, illetve fel tudod bérelni Farmaranyért is a Gazdaboltban.
    upload_2026-1-6_12-51-33.png

Szezonmunkás havi előfizetéssel az összes munkásod aktiválódik, ezt érdemes akció idején intézni (hónap 15-e és a hónap végén szokott akció lenni), ha úgy döntesz, hogy igénybe veszed.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  18. Henrietta1974

Henrietta1974 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Hiába teszem a vulkánbungaló fejlesztést a lajhártojásra, nem történik változás. Aztán a fejlesztés visszakerül a raktáramba. Mit nem csinálok jól vajon?
    Henrietta1974
    ID 57831003

Köszönöm

19. -BombadilToma-

Szia!
    Várd meg, amíg a tojásból kifejlődik a Vulkánbungaló, utána tudod rátenni a fejlesztéseket.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Henrietta1974

Henrietta1974 Utánpótlás-írogató

Értem, köszönöm a segítséget.

-BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.