Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Discussion in 'Segítség archívuma' started by |Tamás|, Jan 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a feladat időkorlátos. El kell indítanod, és amit kér, a megadott idő alatt kell letermelned. Nem teljesíthető a pajtából, és nem teljesíthető a piacról. Konkrétan 20 óra alatt kell learatnod minimum 890 szívós tapiókát, 680 elefántfület és 480 tahiti gardéniát. A learatott növényt a feladat automatikusan beszámítja a feladatba.

Ha felhasználod mind a három Bahás területet, akkor van 532 db 1x1-es földed. 120-ba tegyél tahiti gardéniát, 170-be elefántfület, és 223-ba tapiókát (ez összesen 513). Ha beérett, indítsd el a feladatot, és UTÁNA arasd le a 3 területet. Kész is vagy.
    Természetesen megcsinálhatod kevesebb területen is több aratással vagy bónuszokkal, de ehhez számolni kell. Ha több körrel csinálod, akkor mindenképpen a gardéniát ültesd először, és akkor indítsd el a feladatot, amikor az beérett - így időt spórolsz.

2. zazavivi

zazavivi Fórum-zöldfülű

Szia a havas fenyvesen téli koreai fenyőt szerettem volna nyerni,de csak kipipálja és nem enged játszani.Gazda:zazaviviID:38828706

3. évaauth

évaauth Törekvő

Köszönöm! Megvettem a felhőt. Így már rendben lesz.

Dolphin likes this.
  4. b-meg

b-meg Törekvő

Szia Dolphin segítséget kérnék A szorgos méh és az Úriember szuvenírt nem találom, b-meg ID53802292 köszi.

5. hzsoka

hzsoka Haladó

Nagyon szépen köszönöm!

6. rozmaring76

rozmaring76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Gyopárvölgyben az Északi erdőben letermettek a fáim, de kb 2 napja nem tudom őket kitörölni, hogy újat ültessek. Eddig ez ment. Most mit bénázhatok el? A többi területem rendben működik.
    Válaszotokat előre is köszönöm!

7. -BombadilToma-

Szia!
    Azért nem tudod kivágni a fákat, mert a kivágáskor keletkező fatuskó és/vagy gyújtófa nem fér el a raktáradban. Ha a fatuskó tárolód van (majdnem) tele, akkor készíts belőlük az átalakítóban faanyagot. Ha a zöld üzemanyag tárolód telt meg (ide kerül a gyújtófa), akkor azt javaslom, törölj valamennyit az üzemanyagból; nincs szükség százezres mennyiségre belőle (fel is használhatsz, de az lassú; elég kevés kell a fákhoz).
    Ha felszabadítasz helyet a raktárban, ki tudod vágni a fáidat.

8. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, ahhoz szükségünk van Farm névre és Farm ID-ra is.
    Ami fontos tudnivaló a Gyopárvölgyhöz, hogy itt a Raktár nem gumifalú, mint a farmon. Amit termelünk, készítünk, azt fel is kell használnunk, nem lehet a javakat felhalmozni. Minden területre belépéskor a jobb alsó sarokban kapunk képes figyelmeztetést azon tárolókról amelyek telítettek, vagy hamarosan megtelnek. A Raktárba belépve (2. épület) kis harangok figyelmeztetnek, ha valamelyik tároló telített.
    Minden más infót megírt Játékostársunk, azt nem ismétlem meg.
    Sok sikert!

rozmaring76 and Sali~*.* like this.
  9. Dolphin

Szia,
    az előző bejegyzésedre is válaszoltam már, ezekkel az adatokkal nem találok farmot.
    Itt találod: #1232
    Vmi nem jó, vagy nem ez a Farmneved, vagy az ID-ban adtál meg rossz számokat.
    Kérlek, ellenőrizd újra és hozz jó adatokat, mert így nem tudok segíteni, hiába szeretnék.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* likes this.
  10. Dolphin

Szia,
    sajnos nem jöttem jó hírrel. A Szorgos méh szuvenírt sajnos nem szerezted meg, ezt a Szezont a 38-as szinten fejezted be, még 2248 SZJP hiányzott a 39-es szintig, ott lehet a szuvenírt megszerezni.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* likes this.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek szépen, segíts a Szobalány szuvenírt megtalálni. Nagyon szépen köszönöm!
    Sali~*.* ID: 17695651

12. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Szorgos méh szuvenírt a Szédült szántón találod, a jobb felső sarokban ácsorog.
    Az Úriember szuvenírt viszont azért nem találod, mert nem szerezted meg, ezt a Szezont a 38-as szinten zártad, 1232 SZJP hiányzott a 39-es szinthez, ahol a szuvenír a jutalom többek között.
    Megértésedet köszönöm!

13. rozmaring76

rozmaring76 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm! Ez segített. Nem vagyok még túl gyakorlott a Gyopárvölgyben.

Szia!
    Nagyon köszönöm a választ! Tényleg nem figyeltem hogy megtelt a raktár.

Last edited by moderator: Jan 5, 2026
    macimami1958 and -BombadilToma- like this.
  14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a keresett szuvenír az Állatüdülő területen található meg, a jobb felső sarokban nézz körül, és meg fogod találni.
    Sok sikert!

Sali~*.* and macimami1958 like this.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm, megtaláltam.:)

Dolphin likes this.
  16. király5252

király5252 Utánpótlás-írogató

Szia, a segítségedet szeretném kérni, hogy van e olyan felhő vagy dekor ami a felhő learatását segítené, mert az egy órás aratásom nagyon gyorsan fogy és nem tudom utána érdemes e csinálni, ha a felhőt csak 3 vagy 12 órással tudnám aratni. Köszönöm.

17. Dolphin

Szia,
    a felhő aratásában a Paszulypatrónus tud a segítségedre lenni, ezt tudod aktiválni Farmmunkás kuponok használatával, illetve fel tudod bérelni Farmaranyért is a Gazdaboltban.
    upload_2026-1-6_12-51-33.png

Szezonmunkás havi előfizetéssel az összes munkásod aktiválódik, ezt érdemes akció idején intézni (hónap 15-e és a hónap végén szokott akció lenni), ha úgy döntesz, hogy igénybe veszed.
    További jó játékot!

Swartsch likes this.
  18. Henrietta1974

Henrietta1974 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Hiába teszem a vulkánbungaló fejlesztést a lajhártojásra, nem történik változás. Aztán a fejlesztés visszakerül a raktáramba. Mit nem csinálok jól vajon?
    Henrietta1974
    ID 57831003

Köszönöm

19. -BombadilToma-

Szia!
    Várd meg, amíg a tojásból kifejlődik a Vulkánbungaló, utána tudod rátenni a fejlesztéseket.

Swartsch and -ágianyu33- like this.
  20. Henrietta1974

Henrietta1974 Utánpótlás-írogató

Értem, köszönöm a segítséget.

-BombadilToma- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.