Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése alapján:
    A keresett dekort a Világítótoronynál találod meg, alul, középtájon.
    1. [​IMG]

2. gyemant1

gyemant1 Aktív író

köszönöm szépen.

Othep kedveli ezt.
  3. TOPI41

TOPI41 Rutinos

Hogy tudnék átlépni a másik oldalra sajtban . Kérlek segíts

4. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    az Ismertetőben videót is találsz róla (a bekezdés közepén), a szobák megnevezésére kell kattintani a sárga sávban:
    upload_2026-3-9_17-35-45.png
    A kép illusztráció.
    Sok sikert!

5. örzsemama54

örzsemama54 Utánpótlás-írogató

sziasztok, örzsemama54 id szám26830985 ,abba szeretném a segitségeteket kérni hogy tudnék a káprázatos matricakról olvasni. Eddig nemigazán foglalkoztam ezzel a játékterülettel, most szerenék bekapcsolódni, de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.Válaszotokat Kőszőnőm

6. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-album-kibővítése-matrica-sorozatok.25321/
    Amennyiben még kérdésed van, írj bátran. :)

7. mazsu59

mazsu59 Fórum-zöldfülű

mazsu59 id:4492698 Kérdésem a következő,rendhagyó játékot nem találom,kérem a segítséget .köszönöm

8. *Zinnia*

Szia! Elvittem ellenőrzésre a keresett dekort. Amint lesz erre jogosult kolléga, hozom a választ.
    Addig is türelmedet kérem.

9. *Zinnia*

Szia!
    Kollégám ellenőrzése alapján a Rendrakó játék dekort, mert ez a neve, nem szerezted meg az Apró kincsek eventben. Ezt a küldetést nem teljesítetted sajnos.

upload_2026-3-9_19-13-16.png
    További jó játékot kívánok!

macimami1958 kedveli ezt.
  10. -Yani67-

-Yani67- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ,segítséget szeretnék kérni,remélem jó oldalon teszem.
    Megvettem az akciós retro felhősorokat ,3 db-ot amit kínáltak,........Bajor dalok...Kalózkirály kincsei....Hópehely felhősort.
    Egyedül a Hópelyhes felhősort találtam meg a paszulyomon ,a másik kettőt nem találom rajta.
    Ebben kérnék segítséget.
    -Yani67- Id :16631572
    Köszönöm

11. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A problémádat elvittem megvizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem!

12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.
    Kollégám benézett a farmodra és mindent rendben talált nálad!

Három felhősor csomagot vettél meg 20:19-kor, mind a három felhősor ott van a paszulyon. Már fel is pakoltad őket, így nem pontosan értjük, hogy mit keresel..
    Mivel ezek régi felhősorok, nem az első oldalakon fogod megtalálni őket. Érdemes a Keresőt használni, úgy nem kell lapozgatni az oldalak között, hiszen elég sok felhőd van.

A képek Nálad készültek az ellenőrzéskor (nagyobb méretért kattints rájuk)
    upload_2026-3-10_23-28-4.png
    upload_2026-3-10_23-28-46.png
    upload_2026-3-10_23-29-14.png
    További sikeres játékot kívánunk!

Dolphin és Synodendron kedveli ezt.
  13. -Yani67-

-Yani67- Utánpótlás-írogató

Köszönöm válaszotokat,tegnap a vásárlás után még a kereső sem adta ki a beírt felhősoraimat többszöri ki-be lépés után se.
    Viszont ma reggel már rögtön kiírta hogy megvannak.Csak ezért volt furi egy kicsit.
    Még egyszer köszönöm a segítséget.

14. Dolphin

Szia,
    ha nem találtad volna meg őket tegnap, akkor nem tudtad volna felpakolni, s ahogy a képeken láthattad, az ellenőrzéskor már mind felpakolt állapotban volt.
    Az ellenőrzést én végeztem el, Kollégám kérése alapján.
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. baltha54

baltha54 Aktív író

Segitséget szeretnék kérni ID: 1865723. A paszulyon a szentjánosbogár fesztivál felhősor 2 nincs megcsinálva, pedig minden eventet megcsináltam eddig. Légyszives megnézni hogy tényleg nem csináltam meg? A kitevők nincsenek a raktárban sem, ha megcsináltam akkor segits megkeresni hova tettem ki. köszönöm szépen

16. Dolphin

Szia,
    a jövőben kérlek add meg a dekorok nevét is, amit keresel, segítsd ezzel a munkánkat kérlek,
    A három keresett dekort (Fényzene, Ragyogd be a szívem, Vacsora 1001-nek) megszerezted az eventben 2025. júniusban. A dekorokat a Napraforgódombon rejtetted el magad elől, a bal alsó sarokban nézz körül alaposan, s egymás közelében meg fogod őket találni.
    Javaslom, ha tematikus felhőre való dekorokat kiraksz területre, akkor jegyezd fel magadnak, hogy hol fogod megtalálni. Segítsd a saját magad játékát.
    Természetesen segítünk máskor is a keresésben, ha úgy adódna.
    További jó játékot!

baltha54 kedveli ezt.
  17. agika48

agika48 Törzsjátékos

Segitséget kérek szépen!
    Holló posta dekort nem találom.
    Ágika 48 ID 10781541
    Köszönöm szépen! Üdv.

18. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Feltetted a nem tematikus Szülinapi királynő felhősorra. Holnap délután tudod levenni róla.

upload_2026-3-11_18-4-3.png

További jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  19. ambrusne

ambrusne Kivételes tehetség

Új gazdaköri növény illetve Állatot hogyan lehet létre hozni?
    Ördögi tekintetű lótusz és Zoumu
    Köszönöm szépen!
    Üdv.

20. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A növényből kell lennie 10 darab kezdőmagnak a vetőtáblán. Állítsd mennyiségi szűrésre és akkor a legelső lesz.
    A új ólat Jack boltjából tudod kiváltani, amennyiben rendelkezel minden hozzávalóval.
    A Teliholdas újdonságokról és a hozzátartozó Gazdaköri feladatokról olvashatsz az alábbi linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teliholdas-újdonságok-2026-március.27549/

Sok sikert!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.