Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. babszemjankó531

babszemjankó531 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Kérlek segíts, abban hogy megtaláljam a "nyugis oroszlán" kitehetőt, mert sehol nem találom? ID: 44709084

2. sity-suty53

sity-suty53 Fórum-zöldfülű

Szép napot!
    Segítséget kérnék, hogy a "téli nap óltörténeti felhősor" -ról hiányzik a "könnyed gekó" nevű kitehető, nem találom sehol? ID: 47226096

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Nyugis oroszlán (+) dekorod bent van a Dobozban, a Váza ikon alatt.
    Gondolom felhőre akartad felrakni, s ott nem találtad.
    (+)-os dekorok nem rakhatóak fel a felhőkre, előbb területre kell kirakni, learatni a pluszot tulajdonságát, majd a törlést követően tudod felhőre tenni.
    A dekor 12 alkalommal aratható, ha nincs szükséged a plusz jutalomra, amit ad a dekor, a kihelyezést követően rögtön is törölheted - ezt jól gondold meg, mert a törléssel a pluszos tulajdonságát azonnal elveszíti, s ez nem visszaállítható.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    a keresett dekort felraktad a nem tematikus, Adventi kalendárium felhősorra. A felhő legközelebb 2025-06-21 02:20:36-kor lesz aratható, ekkor fogod tudni a dekort levenni onnan.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. sity-suty53

sity-suty53 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépet a gyors választ, igen a felhőre akartam kirakni nem voltam elég figyelmes, Köszönöm szépen

Köszönöm szépen a választ, átnéztem sok felhőt, de még sem találtam, nagyon szépen köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.6.25, 10:26
  6. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Hermelin állat hogyan szerezhető meg? és mikor? Már tápot lehet keverni!!!!!!!
    Köszönöm!

7. Dolphin

8. -mascara-

-mascara- Utánpótlás-írogató

Kedves Modik, a farm-visszarendező csaknem két hete nem működik: csak pörög a virág és lefagyasztja a játékot.
    A prémium tagságnak -számomra- ez volt a vezérhajója, enélkül nincs értelme.
    Érdeklődök, mikorra várható a javítás ?

9. Dolphin

Szia,
    a múltkori hiba javításra került már.
    <<ITT>> találod a javításról szóló információt.
    Ha Nálad továbbra sincs rendben, kérlek, töröld a Sütiket és ürítsd a Gyorsítótáradat, s ezt követően próbáld meg újra.
    Ha ezek után még mindig fennáll a hiba, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, hogy ellenőrzést tudjunk végezni Nálad.
    Megértésedet köszönöm!