Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    szívesen, sajnálom, h így jártál. Erre is rá kellett volna kérdezned, nem csak a darabszámra.
    Gyűjts felröpiket, aztán hajrá a dekor megszerzéséhez!
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok, segítenétek? Sajnos a hétvégi küldetés eventnél a 2. illetve a 3 küldetés ismertetőből hiányzik a táblázat, hogy mennyi kell 2. édes lapát, 3. érmés pénztárca felröppenőkből. Csak egy IMG-t látni a táblázatok helyén. Nem lőnek vele nyulat, csak jó volna ha tudnék előre kalkulálni. Köszi ha pótoljátok :)

3. Dolphin

Szia,
    a csevegőben megtalálod ideiglenesen az információt.
    ITT és például ITT is (második összefoglalóért köszönet genka53-nak)

A Központi táblákkal probléma van, dolgoznak a hiba elhárításán, az ehetit "megmentettük" másik formátumban, hisz most erre van szükségünk. Mivel a másik két hétvégén másik felröpi van, nem tudunk "előre készülni", reméljük addigra megjavulnak a táblák. (Ha esetleg nem, akkor oda is kitalálunk vmi megoldást még az event indulása előtt).

Megértésedet köszönjük!

Othep, Swartsch és Fätum kedveli ezt.
  4. h040057

h040057 Junior szaki

Tegnap már kérdeztem, de nem kaptam választ.
    Az eventes területen hatnak-e a felröppenőkre ható felhők?

5. Dolphin

Szia,
    elnézést kérek, a tegnapi kérdésed elbújt előlem.
    A válaszig még egy kis türelmedet kérem, én nem vagyok biztos a válaszban, így segítséget kértem Kollégáimtól.
    Amint lesz válaszunk, hozom Neked. Türelmedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    Nem hat az eventes területen sem felhő, sem dekor, sem rekeszes bónusz a felreppenők mennyiségére.
    Sok sikert az eventhez!

Swartsch kedveli ezt.
  7. bazsarózsa54

bazsarózsa54 Járnitanuló

Szia!
    Név: bazsarózsa54
    ID: 21832130
    Ezen a farmon csak 1x próbáltam.
    Köszönöm a segítséget!

8. Dolphin

Szia,
    és mit próbáltál egyszer? Jó lenne, ha nem nekünk kellene összevadászni a különböző topikokból, hogy mivel van problémád, kérlek, figyelj erre a jövőben. Hisz nem biztos, hogy ugyanahhoz a moderátorhoz kerül az itteni kérdésed, mint aki a Csevegőben reagált az írásodra. Köszönöm!
    Mivel most én kezelem ezt a jelzésedet, így sejtem, hogy a 10 alakzatból álló vonallal van a problémád a Tengeri Boszorka eventben.
    Ellenőrzésem alapján elszámoltad magad, 11 elemet kötöttél össze, így 110 pontot szereztél.
    Az ilyen fix darabszámú küldetésnél nagyon fontos a pontos számolás, sem több, sem kevesebb elem nem lehet a vonalban, csak annyi, amennyit kér a feladat - az egyfajta állatka és ha van a vonalban, akkor a színes kacsa együtt számolandó.
    Példa megoldás:
    upload_2025-3-21_12-30-52.png

Sok sikert!

Swartsch és bazsarózsa54 kedveli ezt.
  9. bazsarózsa54

bazsarózsa54 Járnitanuló

Szia!
    Elöször is bocsánat a hibámért.
    Azon gondolkodtam, hogy lehet-e a vonalban színes kacsa. Miért ne lehetne, de a piszok azt nem jelezte, hogy engem is számolj.
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

Dolphin kedveli ezt.
  10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt 35 db alakzatot kell összehozni (zárt vonal), nem pedig 35 figurából álló vonalat.Készítsd szorgalmasan a köröket, és elkészül előbb-utóbb.
    Példák a feladatokhoz, vonalhoz, alakzathoz: https://board-hu.farmerama.com/threads/tengeri-boszorka-event-csevegő.26125/page-18#post-1442862

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép napot kívánok :)
    Sajnos sem tegnap, sem ma 12,32-kor nem adott 4 db-ot a Tengeri Boszorka event aratáskor. Valami gond lehet nálam, mert a két
    /déli,és az esti/ időpontot is szigorúa betartom.
    Kérlek nézzétek meg, hátha lehet rajta segíteni.
    Köszönettel : Zsófi
    Gazda: Zsófi0101 ID: 3246475

12. Othep

Szia.

Ha nem látod a növekedést, akkor is működik a funkció.
    Ha látni szeretnéd aratás előtt a növekményt az információs ablakban is, akkor frissíts, vagy lépj ki / be.
    Ha 1x1-es földet használsz, akkor 4 növény ha 2x2-est, akkor 7 növény, ha 1x2-est, akkor 5 növény látható.

A plusz növény jóváírásához nem kell frissíteni, azt a rendszer automatikusan intézi a bónusz időszakokban végrehajtott aratásoknál.

Elviszem ellenőrzésre a kérdésedet, de nem biztos, hogy érdemleges válasszal tudok jönni, mert nincs aratási naplónk.
    Megnyugtatásul írom, én nem tapasztaltam problémát ennél az aratásomnál (sem). :)

Szíves türelmedet kérem.

Zsófi0101 kedveli ezt.
  13. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia!
    Köszönöm szépen előre is. Értem, amit írtál, csak annyit tennék hozzá, hogy pontosan az aratásra léptem be a játékba. Természetesen megvárom az érdemi választ, de majd 5-6 között ismét aratni fogok. Meglátom, hogy 4-et aratok-e ?
    Legyen szép a vasárnapod:)
    Üdv: Zsófi

14. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Sziasztok. Tegnap este megpróbáltam 10 vonalat összekötni hogy megkapjam a Víz alatti amőba dekort, de szerintem nem kaptam meg, mert nem találom. Mit rontottam el?
    Gazda: bjudit01 ID: 12469816

15. Othep

Rendben. :)
    Egy sütitörlést javasolnék, hogy a látvány valós legyen.
    Ellenőrzésként azt is megtehetnéd, hogy feljegyzed az aratás előtti, illetve az aratás utáni növénymennyiséget.

Ha esetleg 5-6 óra között problémát tapasztalnál, írd meg kérlek: csak a déli aratásnál tapasztalsz eltérést vagy a többi időpontnál is?
    Klienssel játszol vagy milyen böngészővel?

Legyen szép napod. :)

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Leírom a meglévő, és az aratás után számokat. Hozom majd őket. A Firefoxszal játszom. Itt jobban működik a játék.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.3.25
    Othep kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, de amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

18. Othep

Kollégám ellenőrzése alapján még 6 vonalat alkotnod kell, hogy megszerezd a dekort.

upload_2025-3-23_14-52-54.png

Itt a fő haladási sorban az számít vonalnak, amiért játékpontot, azaz haladási pontot kapunk.
    Tulajdonképpen itt a vonal a lejátszott minijátékok számát jelenti (Malomtermék elhasználásként is nevezhetjük, mert amikor játékpontot kapunk, azzal elhasználunk egy malomterméket.)

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Othep

Rendben, ha szükséges, várjuk a feljegyzésed.
    Sajnos aratási naplónk valóban nincs, egy másik naplóból látjuk az aratás tényét, de adatokat nem.
    Azonban a déli jóváírás rendben elindult, pontosan és a kolléga is megkapta a +2 termést, akárcsak én.
    Nincs farmspecifikus hiba erre vonatkozóan. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm. Ebben az esetben a felhőt csak abban az esetben kapom meg, ha 70-szer valamilyen vonalakat kötök össze?