Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Én és a kolléga is kipróbáltuk, bejött a banki oldal és paysafecardos fizetési lehetőség.
    upload_2023-3-5_14-18-7.png

Ez itt az én oldalam.
    Csak nincs bónom, amit használhatnék.

Azt javaslom, takaríts egyet CCleaner-rel, utána próbáld meg a vásárlást újra, esetleg böngészőből, ha klienssel játszol vagy másik böngészőből, ha a neten.

stb_farmer kedveli ezt.
  2. mismilán

mismilán Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segitséget. de Én eddig el se jutok és nem tudok kihez fordulni,

3. Othep

Meddig jutsz el pontosan, mikre kattintasz, mielőtt megkapod a feliratot?

4. czankjuli

czankjuli Járnitanuló

Először a vásárlásra aztán a kosára és a fizetési módra és ott már beugrik a a szöveg és nim enged tovább.

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az igen elfogadom előtt kipipáltad a kis négyzetet? Ha nem akkor sem enged tovább.

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Köszönöm a pontosítást.

Ha esetleg nem az a probléma, amit Sali felvetett, akkor sajnos nem tudunk itt a fórumon segíteni Neked.
    A tiltó feliratból kiindulva, elállítódhatott a farmodon valami. De mi erről nem tudunk megbizonyosodni, a banki dolgok nem publikusak.

Kérlek, keresd fel a supportot.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.
    A lehető legpontosabban írd le, hova kattintottál, milyen szöveget kaptál.
    A legjobb lenne, ha képet is tudnál csatolni.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

A hétvége miatt hosszabb időt vehet igénybe az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

stb_farmer kedveli ezt.
  7. edina242

edina242 Fórumszaki

Sziasztok!
    A kalózbarlangban megjelent a répás-almás csatni receptje farmaranyért. A lekvárfőzőm még nincs azon a szinten, hogy tudjam gyártani. Így ha megveszem a receptet, akkor csak később tudom gyártani, ha elértem a megfelelő szintet hozzá?
    Köszönöm a segítséget!

8. Othep

Szia.

Igen, el kell érned a megfelelő szintet a használatához (4.).

De lehetséges, hogy jobban megérné, ha megnéznéd a piacodon a csatni összetevőinek árát.
    Azokat adnád el, és a bevételből vennéd meg a csatnit.
    Vagy nem tudom, a Röfi mennyi kedvezménnyel árulja most, de rendszeresen szokott lenni Gazdaraktár akció, amikor féláron kaphatók a receptek.

Dönts, ahogy számodra legjobban megéri. :)

stb_farmer, -ágianyu33- és edina242 kedveli ezt.
  9. edina242

edina242 Fórumszaki

Szia! Ó, köszönöm a hasznos tanácsot. Azt hiszem megfogadom. ;)
    Nagyon kedves vagy. Szép estét!

Kuzdern, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  10. kixxxy

kixxxy Fórum-zöldfülű

sziasztok, megvásároltam Renzonál az "Építési hely a mesterségek völgyében" nyereményt, de hogy tudom felhasználni? 96. szintű vagyok, és ki van fejlesztve az alkimista, pék és természet gyógyász, és szeretném a lekvárfőzőt, de nem találom hogy tudom felhasználni :(

11. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Egyszerűen csak kattints a mesterségek völgyében a lekvárosüveg ikonjára:
    upload_2023-3-6_10-32-48.png

Ekkor felugrik egy ablak:
    upload_2023-3-6_10-33-20.png

Itt a zöld pipára kattintva tudod kiválasztani, hogy el szeretnéd indítani a lekvárfőző műhelyt.
    A választásodat jól fontold meg, utólag nem visszavonható!

stb_farmer kedveli ezt.
  12. hunorkám2

hunorkám2 Törekvő

Sziasztok! Valami oknál fogva nem kaptam meg az event nyereményeket. Konkrétan:
    5 talányosfa
    2 party pörgetés
    20 szupertáp
    600 szezon jutalompont
    Azt kiírta, hogy teljesítettem a szintet, de a jutalmakat nem kaptam meg. Lennétek szívesek ennek utána nézni? Előre is köszönöm!
    ID 54543070

13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A feladat egyik részét még nem teljesítetted, az eventnövényt beadtad, de a felröppenőket nem, ezért nem kaptad meg a nyereményeket, mert nem teljesítetted még maradéktalanul az eventnek ezt a részfeladatát.

upload_2023-3-7_20-3-41.png

stb_farmer kedveli ezt.
  14. kixxxy

kixxxy Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, mostmár nekem is ezt írta ki, tegnap még vásárolni tudtam volna csak :)

Enike** kedveli ezt.
  15. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok a ma kiadott bónuszkód mikortól él? Nekem nem sikerült kiváltani.

16. Enike**

Szia!

Már él a kód, beváltható!
    Próbáld meg, hogy kilépsz a játékból, majd vissza. Illetve ügyelj a beírásnál arra is, hogy ne legyen szóköz sem a szó előtt, sem utána.

peti.pepe.2000 kedveli ezt.
  17. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Köszönöm, sikerült. Valamiért a laptopomon nem sikerült sok ki-be lépés után. Átmentem asztali gépre ott elsőre sikerült.

Enike** kedveli ezt.
  18. hunorkám2

hunorkám2 Törekvő

Sziasztok! Nem kaptam meg nőnapi ajándékot, pedig elsőre sikerült aktiválnom. Most pedig nem kaptam meg a piros szalamandra odút. Lennétek szívesek megnézni, hogy miért nem? Köszönöm.
    ID 54543070

19. Enike**

Szia!

Mielőtt ellenőriznénk az általad hiányolt dolgokat, azt írd meg légyszíves, hogy a piros szalamandra odút honnan, mikor és miből vagy hogyan kellett volna megkapnod? Ládanyitás, pörgetés, ... ?

20. hunorkám2

hunorkám2 Törekvő

Szia! A szezon utolsó pontját is (40) teljesítettem, onnan kaptam a "gyümölcskenyér" talányos tenyészetet, és piros Szalamandra ól lett belőle sajnos. A szuper trágya sincs meg. 10 volt, most 30-nak kellene lenni, de csak 12 van.
    ID 54543070