Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Igen.
    Ha csak a felhő és rávaló dekorok a célod, akkor nincs más dolgod, mint 70 Búvárpalack malomterméket elkészíteni a felröppenőkből és a játéktáblán 70 db vonalat készíteni minimum három azonos állatka összekötésével (a szivárványos kacsa mindhárom állatkával összeköthető).

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm szépen. Sajnos nem lustaságból tettem fel a kérdést, elég lesz most így csak a felhő.

Dolphin és Othep kedveli ezt.
  3. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia!
    A ma esti aratás -vörös korall - hozta a 4 db-ot, de a földben lévőn is látszott a 4 db-os hozam. Holnap délit, és még az estit is ellenőrizni fogom. Meg fogom nézni, hogy a többi növény is hozza-e a 4-4 db-ot. Ha gond lesz, jövök az adatokkal. Ha rendben lesz, nem jövök zavarogni.
    Üdv: Zsófi

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm a visszajelzést.
    Természetesen várunk holnap, ha gond lenne.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. attila20006

attila20006 Utánpótlás-írogató

Szia a mai aratáskor nagyon jó volt mivel mutatta hogy mennyi pontot ad és felrőpit ez igy tökéletes de később már nem miért kell nekem számolni hogy mennyit kapok mikor a számitógépen csak egy gomb nyomás és egésznap ugy fog műkődni a válaszod várom és nem akarok senkit sem bántani szép napot

6. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

sziasztok, kérdezném most március végén nem lesz munkások vételi lehetőség a havi? csibegazda2014

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem tudom értelmezni a problémádat, kérdésedet.
    Miért kéne Neked számolni, hogy mennyi felröpit kapsz? Mindent látsz aratás után az alul középen elérhető információs ablakban.
    A zöld nyílra kattintva tudod előhívni a naplót:
    upload_2025-3-24_10-31-23.png
    Amíg nem lépsz ki a Játékból, nem frissítesz, addig itt meg tudod nézni, hogy miket kaptál, a jobb oldalon van a görgetősáv - a kép csak minta:
    upload_2025-3-24_10-35-28.png

Az eventhez kapcsolódó Búvárszemüvegek darabszámát láthatod a malomban is.
    Ha nem erre irányult kérdésed, akkor pontosítsd kérlek.
    További jó játékot!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    ezt miből feltételezed, hogy nem lesz ilyen akció? Ma még csak március 24. van. Figyeld a Hivatalos híreket, s akkor egészen biztos nem maradsz le róla:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/
    További jó játékot!

csibegazda2014 és Swartsch kedveli ezt.
  9. atyka88

atyka88 Fórummogul

Sziasztok. Ki mijen alkalmazást használ telefonon hogy tudjan játszodni?

10. Dolphin

Szia,
    a Segítségkérő topik nem Csevegő topik. Amennyiben Játékostársak tapasztalataira vagy kíváncsi, keress kötetlen topikokat a Törzsasztal témakörben (pl. Oázis, Kuncogó kuckó), s ott tudsz Játékostársakkal egyeztetni, szerintem telefon függő is, hogy ki mit használ. (Én Chrome böngészőben használom a telefonom gond nélkül a Játékot, ha éppen úgy adódik)
    S amint azt Játékosok is írták már, elérhető és letölthető a Farmerama applikációja is telefonra.
    A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is.
    További jó játékot!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  11. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Nem tudom miért de elmúlt 17 óra de 2db növény tudtam learatni. Miért segíts kérlek? ID:21206344

12. vagujuszuf30

vagujuszuf30 Utánpótlás-írogató

Helló!Én ezt nem értem.Azt írja a feladat , Hozz létre 30 vonalat a Filiszteus nevű dekorhoz.Már megcsináltam legalább 4x különböző állatokkal,de egyszer sem adta meg a dekork.Próbáltam a kettő között ki és belépni is.Konkrétan mit jelent a hozz létre 30 vonalat?nem lehet benne kacsa?vagy csak meghatározott vonalban lehet menni???????
    köszike
    ID számom:33638494

13. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    2025-03-24 17:16:02-kor arattál, így egészen biztosan megkaptad a +2 növényt a terület aratásakor.
    Ha aratás előtt látni szeretnéd a hozzáadott +2 növényt, akkor aratás előtt - az időzóna lejárta előtt - frissítsd a játékot, így látni fogod a földhöz hozzáadott +2 növényt.
    A következő alkalommal írd fel a növények darabszámát aratás előtt és aratás után nézd meg újra, mielőtt elveted az új magokat / illetve malomterméket gyártasz belőlük. Így látni fogod, hogy megkapod a +2 termést, ha a megfelelő idősávban aratsz.
    Megértésedet köszönöm.

14. -Sudden-

Szia.
    Ha a baloldalon lévő haladást nézed (az event főmenüjében rá kell kattintani az ajándékra), akkor a "Hozz létre X vonalat" az ebben az esetben 30 lejátszott minijátékot jelöl.
    upload_2025-3-24_17-42-30.png
    A felül lévő haladás azt jelenti, hogy a 80 lejátszott minijátékból mennyit játszottál le. Összesen 80 minijátékot kell lejátszanod, hogy az összes haladási ajándékot megszerezd (felül látható X/80, X=amennyi lejátszott minijátékod van).
    Ebben a haladási részben csak az számít, hogy minimum 3 állatot tartalmazó vonalat hozz létre (lehet egyszerű vonal és lehet alakzat is)
    1 felhasznált búvárpalack 1 vonalat ér, így ebben az esetben a "Hozz létre 30 vonalat"-hoz 30 felhasznált búvárpalack kell.

Eddig összesen 24 vonalat hoztál létre, vagyis összesen 24 malomterméket (búvárpalack) használtál fel. A dekorációig még 6 malomterméket kell felhasználnod, vagyis 6 vonalat kell létrehoznod.

Kollégám írása segítséget nyújthat a minijáték értelmezéséhez, érdemes átolvasni, ezt itt találod: KATT

További jó játékot.

kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  15. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Sziasztok!fél 4 körül vettem farmaranyat amiből vettem egy állítólag hiányzó retró felhősort de sajnos sehol sem találom a felhő árát pedig levonták. tudnátok segíteni nekem hiába frissítek vagy lépek be újra nam találom a paszulyon sem csak az aktuális eventhez tartozó üres felhőt mutatja. segítségeteket előre is köszönöm. Üdv fannika2006 ID:11046555

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek a felhők sok éve játékba kerültek, így a paszulyon valahol hátrébb lesznek; nem legfelül, mint az új felhők. Két egyszerű módszer van a megtalálására. Egyrészt használhatod a paszuly tetején a keresőt, ha tudod a felhősor nevét. Másrészt a paszulyon a Befejezetlen sorok (alulról a második kategória) között sokkal hamarabb megvan végiglapozással is a keresett felhő, mintha az összes felhősort néznéd végig.

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. -Sudden-

Szia.
    A paszulyon a felhő megjelenési sorrendjében találod meg a felhősorokat (mikor került a játékba), nem pedig megszerzési sorrendben, ezért - attól függően, hogy milyen régi a felhősor amit vásároltál - lentebb fogod megtalálni.
    Használd a paszulyon a keresőt, ha beírod a megvásárolt felhősor nevét, akkor meg fogod találni az adott felhősort.
    upload_2025-3-24_18-23-42.png
    Bal felül találod meg, az arató mellett.

Ha így sem találod meg, akkor kérlek jelezz vissza azzal, hogy pontosan melyik felhősort keresed és mi megtaláljuk neked.

További jó játékot.

fannika2006 és Luminary kedveli ezt.
  18. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

köszönöm szépen a segítséged így már meg is találtam :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  19. seprugondok

seprugondok Utánpótlás-írogató

Szia! Remélem jó helyen kérdezek. Azt szeretném kérdezni hogy a jelenleg fa-ért megvásárolható jack ,illetve virágfestés ,csak szimlpla kitehető vagy az ismert tulajdonságokkal rendelkezik. Köszönöm szépen bárki is válaszol. szép napot minden gazdatársunknak.

20. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    Az ismertetőből hoztam neked a választ.

Figyelem!
    A csomagajánlatokban szereplő és az egyenként megvásárolható dekorok egyike sem rendelkezik (+) tulajdonsággal, vagyis TP/TTP-n kívül nem ad más bónuszt!

https://board-hu.farmerama.com/threads/retró-felhősor-vásár-2025-március.26141/

seprugondok, kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.