Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Tündi72-

-Tündi72- Utánpótlás-írogató

Szia. Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, erre akkor nem figyeltem.

Dolphin kedveli ezt.
  2. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumelemző

Köszönöm szépen, sikerült :)

Enike** kedveli ezt.
  3. -Anzsy-

-Anzsy- Utánpótlás-írogató

Sziasztok :D Nem tudom , hogy hol kérdezhetném meg ,ezért itt próbálkozom , hogy a Gyopárvölgyben , a 3 szor beérett fáimat , miért nem tudom kivágni ? A választ előre is köszönöm -

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérdésedet áthoztam a megfelelő topikba :)
    Mivel Farm nevet és ID-t nem hoztál, így csak általánosságban tudok válaszolni: azért nem tudsz fát kivágni, mert megtelt valamelyik tárolód. Lépj be a Raktáradba és nézd meg melyik sorban van harang jelzés, ott van telítettség (vagy a fatuskónál, vagy a zöld üzemanyag tárolónál). Használj fel belőle, s utána fogsz tudni újra fát kivágni.
    A Gyopár raktára nem rugalmas falu, amit készítünk, szerzünk, azt fel kell használni, nem lehet gyűjtögetni :)
    Ha nem jársz sikerrel, akkor hozz kérlek ID-t és farmnevet az ellenőrzéshez.

5. otto0017

otto0017 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ha letörlök 600 órányi ananászos sütit, hány db-ot kapok vissza?
    Köszi a választ

6. Dolphin

Szia,
    az ananászos süti hatóideje 12 óra, így maximum 50 db-ot kapsz vissza 600 óránál.

Ananászos süti (recept ára: 50 FA)
    • Gyártásához 3. szint szükséges a pékségben.
    • Előállításakor 100 pontot ér.
    • Üzem fejlesztésére fordítva 100 pontot ér.
    • Elfogyasztásakor a jutalom: 25% mennyiségi bónusz a Bahamarama szigeti aratásoknál (növényekre, fákra), 12 órán keresztül.
    • Piaci alapára: 14.090 CSP
    Itt találsz információt a rekeszes bónuszok használatáról, törléséről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónusz-rendszer-működése-buff.2093/#post-5681

7. mártonb

mártonb Járnitanuló

aktiváljam a Farm-munkásokat,vagy bukum a leállás miatt?

8. Dolphin

Szia,
    én most böngészőn bejutottam, s úgy látom helyreállt a dolog. Szerintem egy frissítést követően próbáld meg Te is.
    Én nem szeretek kézzel aratni, így ha nem lenne előfizetésem, egy 1 órás kupont biztos felhasználnék.
    De dönteni nem tudok helyetted.

9. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

Szia!sajnos nem kaptam meg az 1 db ingyenes ajándékot.bakosagi54 id:18559029

10. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok!

Jó helyen kopogtatok e ?;)
    A kockás eventem mind két oldala készen van :D
    Nincs meg az első játékhoz kapott kockavető szett !
    Valaki ránézne ?
    Köszike !;)

KatonaA
    ID 4252457

szöszi50 kedveli ezt.
  11. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

Szia!Sajnos én sem kaptam meg az első kockavető szettet.köszönöm a segitséget.bakosagi54 ID18559029

szöszi50 kedveli ezt.
  12. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján ma, azaz 2023-09-20 14:02:29-kor át tudtad venni a kezdő eventnövény-mennyiséget (10db) és a játék által biztosított 1 db kockajáték szettet. Minijátékot még nem gyártottál le a malomban, és nem is játszottál le.

upload_2023-9-20_19-0-58.png

Kérlek, hogy ha problémád adódik, csak egyszer jelezd itt a fórumon, segítsd ezzel a mi munkánkat is!

Köszönöm, sok sikert az eventhez!

13. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján ma, azaz 2023-09-20 17:27:56-kor kezdted el a minijátékot a rendszertől kapott ajándék kockajáték szettel, amelyet 2023-09-20 17:28:23-kor fejeztél be a 3 dobásból.
    A kis sort tudtad kirakni, amelyért összesen 180 pontot kaptál.

upload_2023-9-20_19-5-59.png

Az eventablakod tanúsága szerint is így van, ezért nincsen már meg a kezdő minijátékod.

upload_2023-9-20_19-7-38.png

cicimsincs kedveli ezt.
  14. Klárika51

Klárika51 Járnitanuló

Sziasztok! Klárika 51,ID:36255600 vagyok.Falu főtere Füles Karcsinál a jutalmak begyüjtésenél "Tárolási kapacítás elérve"
    Szerintem a raktáramban van hely.Elhasználódó 217/4000,anyagok előállítása 395/800.Segítségeteket előre is köszönöm.

15. Dolphin

Szia,
    továbbítottam problémádat, türelmedet kérem a válaszig.

16. ábrahám80

ábrahám80 Utánpótlás-írogató

Szia.Sajnos nem tudok kockázni.Felvillan a kockavető pohár, meg a kör is, és utána elszürkül Frissitettem, böngészőt váltottam.Induláskor megkaptam az egy játékot,le is engedte játszani.A malomban 8 szett várakozik hasztalanul.Köszönöm a segitséget ábrahám80 ID3225857

17. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem fejezted be a lejátszott játékot. Megvolt a 3 dobás, kockát nem raktál félre, de lett egy drilled - kékkel jelölve. Erre kellene kattintanod, és utána megkapod a jutalmakat és várhatóan tudod folytatni.
    upload_2023-9-21_13-46-32.png
    Kérlek, jelezz vissza, hogy sikerült-e.

Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. ábrahám80

ábrahám80 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a fáradozásodat, most már rendben van.

Dolphin kedveli ezt.
  19. Dolphin

Köszönöm visszajelzésed, további sikeres dobálásokat :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. apumbiapa

apumbiapa Törekvő

Sziasztok ! Falu főtere Füles Karcsinál a jutalmak begyüjtésénél azt írja, hogy "Tárolási kapacitás elérve". Szerintem bőven van hely. Segítségeteket előre is köszönöm. apumbiapa ID 17884801