Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kedves Játékos!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Kérdések, amikhez nem találtál topicot témában.

Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:
    Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít senkit a felelősségre vonás alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

kmandy, era1270, -ciklon73- és 4 más kedveli ezt.
  2. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Segítséged kérném A dzsungel királya felhősort megkaptam de a harmadik kitevőt nem találom. "Álomba beszélés" Köszönöm ID:21206344

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Még tovább kell haladnod. Jelenleg a 3. kör negyedik szintjén jársz.
    upload_2025-6-4_11-44-4.png Már 2 dekort megszereztél, de a 3. hiányzik. Azt a 7 szinten fogod tudni kiváltani.
    upload_2025-6-4_11-46-17.png

Javaslom, hogy válts ki csapótáblákat, hisz van elég Csillagos érméd. Célzottan azt a megrendelőt hívd vissza, amelyiknek az adománya szükséges a haladáshoz. A jelenlegi állás szerint 2 db kör zsetonra van szükséged, ezt a második megrendelő adja. Van kellő mennyiségű eventnövényed, felröppenőd a sikeres befejezéshez.

Sok sikert!

4. woodyall

woodyall Utánpótlás-írogató

Szia ! Tehát megoldódott az amit ollónak neveztem , ( közben a szemem már szinte kiugrott ) a vízágyú dekorelem-hez érve permetez , majd egy ablaktörlő jelenik meg ! Mégegyszer köszönöm , hogy meghallgattál !

Dolphin és aida2330 kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nehezen,de visszatértem.Nekem nem mutatja,hogy hol járok és hén csillagom van.Ha belépek csak a beadási oldalra irányit.pillanatra előugrik az oldal, de el is tünik.magdi06
    ID:10570559

6. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kollégám ellenőrzése alapján mindent rendben talált nálad.
    Jelenleg 705 Csillagos érméd van.
    A haladási sáv 14. szintjén jársz, 18 mini-játékot játszottál le már eddig. 2025-06-06 13:48:33-kor volt az utolsó befejezett mini-játékod, 4 dobásból lett telitalálatod, kaptál érte 20 Csillagos érmét és 1 Romantikaláda II-t, valamint megkaptad a 14. szintre az 5 db Party pörgetést is.
    Jelenleg 18 db Viking erőleves malomterméked van még a Pajtában, tudsz újabb mini-játékot indítani.

Ha nem áll helyre a dolog egy frissítés után, akkor töröld a sütiket és a gyorsítótárat, ha kliensen játszol, akkor pedig egy ki-belépés vagy akár a kliens újratelepítése is megoldhatja a problémát.

Az eventboltba meg azért nem tudsz jelenleg belépni, mert van egy megkezdett mini-játékod, amit nem fejeztél be, ha ezt befejezed, utána eléred a boltot is.
    Az ajándékdobozra kattintva éred el, hogy hol tartasz.
    upload_2025-6-6_14-48-53.png
    A kép nálad készült.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin és magdi06 kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, remélem én is megtalálom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.6.25
    Dolphin és -Sudden- kedveli ezt.
  8. Sarkibence

Sarkibence Fórum-zöldfülű

Szia!
    A Klienssel játszom . Nem tudom végig leszedni anövényeket, fákat, állatokat, mert a fej rögtön kiléptet.Utána még egyszer belépek, kiirja hogy elfogadom vagy nem. Ekkor megint kiléptet , és csak utána enged játszani.Ezt már több esetben észleltem, de eddig nem csinálta. Ugyanez a gondom a többi farmommal.
    Gazda: Sarkibence ID.55705162. A választ előre is köszönöm.

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Próbálkozz meg a kliens újratelepítésével:
    Töröld a játékot a Programok, a Letöltés és Lomtár mappákból, majd egy takarítás után telepítsd újra.

Jelezz vissza kérlek, sikerrel jártál-e.

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Sziasztok! Juditka1966 ID: 7393786
    Segítséget kérnék, a szezon jutalmakból nyertem egy 150%-os nyereményt, ami nem került be tárgyaim közé.
    Merre keresem, régen odakerült akkor használtam amikor akartam. Nagyon köszönöm.Judit

11. Othep

Szia.

Pontosan milyen nyereményre gondolsz?
    Ha valaki minden megrendelőt kiszolgál, akkor kb. a 13. sorig lehet eljutni.
    A 4. bérletes sorban 150.000 TP, a 10.-ben 150.000 CSP van.
    Itt ránézhetsz a nyereményekre: https://board-hu.farmerama.com/threads/szorgos-méh-szezon-51-2025-június.26384/#post-1451963

Dolphin, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Othep

Közben az ellenőrzés is megtörtént: kiváltottad a szezonboltból 1 Szezonzseton ellenében a bónuszt.
    Ez azonnal indul, ahogy az ismertetőben is szerepel (Nem volt sosem kamrapolcra kerülő).
    2025-06-08-án (ma) 16:06:43-kor történt az aktiválás és 1 órán át fejtette ki a hatását.
    Köszönöm a türelmedet. :)

Dolphin, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  14. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

szeretném megkérdezni,hogy a sárkányfogó felhősor mihez tartozik. Átsiklottam felette, és nem találok semmi támpontot. Köszönöm a választ előre is.

15. Othep

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. rozsazsuzsa

17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Valószínű kitetted őket egy területre, vagy bent van még a bal oldalon >>Láda/Váza ikon alatt, vagy végső esetben feltetted őket egy nem tematikus felhőre.
    Nézz alaposan körül, ha mégsem találod őket, kérjük, jelezz vissza!
    Sikeres keresést kívánunk!

Kérünk szépen, ne írj csupa nagy betűvel, mert az az internetes kommunikációban kiabálásnak számít

Köszönjük, ha legközelebb így teszel!

Dolphin kedveli ezt.
  18. rozsazsuzsa

Már kerestem, mivel mostani event volt nem tehettem ki sehová, és sajnos baloldalon sincs. Kérlek. aki teheti nézze meg. Köszönöm.

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia újra!
    Köszönjük a visszajelzésedet, elvittem a kérésedet ellenőrzésre, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga! Köszönöm!

20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Mindhárom dekorod fel van pakolva a felhőre, csak aktiválni kell. - lehet, hogy megtaláltad időközben.
    upload_2025-6-9_6-43-4.png

További jó játékot!

smoldering, Dolphin és Othep kedveli ezt.