Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gődények

gődények Törzsjátékos

Sziasztok!
    Mikor szokott lenni fürge malom szerintem lemaradtam róla

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Állandóvá tették, akkor veszel, amikor akarsz.

Swartsch, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. gődények

gődények Törzsjátékos

Köszönöm szépen megtaláltam

-BombadilToma- kedveli ezt.
  4. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Kedves Admin! Miért nem tudok XL-es Illetve XXL-es fát egy-egy területen kitenni?Nem tetszik ez a újítás. Az ember igyekszik XXL-es fákat megszerezni és nem tudom használni.
    A másik gondom, hogy a kocka játéknál--megszerzem az Ál botinátor tanyát, mint most is és nincs sehol.Megszerzem--tenném ki--sehol nincs. Ugyan így jártam már a Magyalfa bogyó fával. Volt 3 fám--és 2 eltűnt. Mi történik ilyenkor?
    Üdv: zsomborik ID 10 984 810

5. sznekata0924

sznekata0924 Törzsjátékos

ID: 33746229
    Szia Kedves Support !
    Remélem jól vagy - ebben a melegben;)
    Az Éjvirágot keresem, de nem találom.
    A gazdaköri egyik feladatához kell-ene.
    Válaszodat előre is köszönöm szépen a munkádat !

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Fák: A munkagépnél két ikon van. Egy sima fás ikon, és egy sárga nyilas fa ikon. A sima fa ikon használatával úgy tudsz kitenni fejlesztett fát, hogy nem kell előre kitenned hozzá az alapot. Egyszerűen megadod, hány XXL fát szeretnél kitenni. De kell lennie annyi üres területnek, és kell lennie annyi alap fádnak a menüben. A sárga nyilas fa ikonnal tudsz úgy kitenni fákat, mint régen: először az alapot teszed ki a sima fás ikonnal, majd rá a fejlesztést a sárga nyilas fa ikonnal.
    Kézi kirakásnál mindkét módszer működik: kitehetsz egy fejlesztést önállóan egy üres területre (és a rendszer aláteszi az alapot), illetve ráteheted egy alap fára is.
    Az ál-botinátortanya a teliholdas területeken használható. De a feladatok adnak ál-botinátort (állatot, nem ólat) is. Meg kell nézni, mit is kapunk.
    A magyalban nem vagyok illetékes, ha erre jár valaki, megnézi Neked.
    Szia!
    Az éjvirág a teliholdas területeken ültethető növény.

7. .apa64.

.apa64. Törekvő

Szia és köszönöm a válaszodat!
    Gergely

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. csipetke01

csipetke01 Törekvő

Helló! Akinek a gombaerdőben voltak kitéve a botinátorólai,az a következő teliholdnál tudja megcsinálni az új gazdaköri feladatát?Köszi ha válaszoltok

9. Menitala

Menitala Fórum nagymestere

Amennyiben nincs Roytonepálma, hogya lehet szerezni?
    Köszönöm!! Üdv

10. zsoxxya

zsoxxya Fórum ismerője

Sziasztok!
    Kerlek admin nezd meg a farmom. Ma a Mesterkurzus kert 52 Europai vorosfenyo topoza elemet, en learattam 190-et a gyoparon, de nem irta jova. Premium+ elofizetesem van, 2-an ujult meg az elofizetes. Semmit nem adott fel az ujjonnan bevezetett valaszthato elonyokbol? Miert? Az csak az uj elofizetesekre vonatkozik? Gazda: zsoxxya ID: 19684713

Utoljára szerkesztett: 6.8.26
  11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Nem a gyopáron van a vörösfenyő, hanem a farmon.
    A Ragyogó bónuszt neked kell kiváltanod, hogy melyiket szeretnéd.
    1 Steam jegyet és egy plusz megrendelőt kellett kapnod, ezeket megtudod nézni.

Utoljára szerkesztett: 6.8.26
  12. farmersanyi1

farmersanyi1 Járnitanuló

Szia, szeretném meg kérdezni, hogy a Vastag csápú diszmolyt honnan lehetett megszerezni. Köszönöm

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sylja és farmersanyi1 kedveli ezt.
  14. farmersanyi1

farmersanyi1 Járnitanuló

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. zsoxxya

zsoxxya Fórum ismerője

Az Europai vorosfenyo toboza a gyoparon van, es azt kerte. Azt arattam le es nem irta jova. A Ragyogó bónusz viszont elkerulte a figyelmemet, mert automatikus a megujulas, azt gondoltam lesz felugro ablak. Erre kosz a tajekoztatast! Megtalaltam hol aktivalhatom.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Bocsi, csak vörösfenyőt írtál, nem európait, az valóban a gyopáron van.
    Ha esetleg instafát használtál, abban az esetben az nem számolódik be a feladatba.

GA-BI-O-Farm és Sylja kedveli ezt.
  17. zsoxxya

zsoxxya Fórum ismerője

Mar mindegy. Lecsereltem, csak bosszanto, hogy learattam es semmit nem irt jova. Koszonom a valaszod. Minden jot kivanok neked!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Köszi, hogy írod. Sajnos ezzel a mostani játékkal "viharban" voltam.

19. szepesej

szepesej Fórum ismerője

Hova kell beadni a távcsövet ? nNem találom. Nem lehet venni kosarat ?

20. csipetke01

csipetke01 Törekvő

Vagyis?