Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. deby76

deby76 Járnitanuló

Elnézést kérek de közel három órája kértem segítséget de ezidáig nem kaptam választ.Vettem farmaranyat négy-öt órával ezelőt kb de még mindig nem kaptam meg a pénzt viszont levonta a kártyámról.Kb 16x frisitettem a játékot de a farmarany sehol.Kérem szépen a mihamarabbi segítséget,.

2. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Id szám nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni nálad, kérlek pótold.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Szeretném megkérdezni, hogy a lajhár tenyésztéséhez kapunk-e eventet, vagy csak úgy bevezetik? Szerintem egy újtenyésztés eddig még soha nem jött be event nélkül a játékba :)

4. *Zinnia*

Szia!
    Csak a szokásosat tudom írni. Figyelni kell a Hírek felületét. Holnap hátha okosabbak leszünk. ;)

-ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm szépen a választ, figyelni fogom holnap a hivatalos bejelentéseket/ismertetőket.
    Legyen nyugodt az estétek, jó munkát :)

*Zinnia* kedveli ezt.
  6. deby76

deby76 Járnitanuló

31343217

7. *Zinnia*

Szia!
    Köszönöm a pótlást.
    Kollégám ellenőrzése alapján 2026-08-19 10:52:33 órakor vásároltál 336 FA-t, akkor lett a készleted 356 FA. Majd elköltöttél 2FA-t. Jelenleg 354 FA áll rendelkezésedre. Ha te nem ezt látod,töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat.
    Tehát nincs hiány,rendben megkaptad. További jó játékot! :)

8. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Jelenleg nincs tudomásunk ilyen jellegű módosításról. Ami elérhető, azt Gazdatársad megválaszolta.

Megfogalmazhatod a javaslatodat az alábbi topikban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/játékban-lévő-elemek-továbbfejlesztése-Új.15521/

Kérem, hogy a segítségkérő topikokat rendeltetésének megfelelően használjátok. Hosszabb eszmecserére létezik megfelelő topik, ahová átvittem a beszélgetéseteket.
    Köszönöm.

-ágianyu33- és apumbiapa kedveli ezt.
  9. szrx

szrx Járnitanuló

Szia!
    Segítséget kérek szépen! Hogyan kell alpesi fát trágyázni ? Köszönöm!

10. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Tegyél rá " hajtass fát" növekedés gyorsítót.

apumbiapa kedveli ezt.
  11. *Zinnia*

Szia!
    Hajtass fát

• Lerövidíti az aktuális növekedési fázis hátralévő idejét 20%-kal.
    • Alapértelmezetten csak 3 alkalommal alkalmazható egy fán, de az adott fához tartozó Bölcsesség ösvényén ez akár 4-5 alkalomra is emelhető (fatípustól függően).
    Itt találod a Gyopárvölgy általános ismertetőjét. Olvasd át kérlek: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

További jó játékot! :)

-ágianyu33-, kigyo51 és Luminary kedveli ezt.
  12. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Szép napot mindenkinek! Lehet hogy én nem találom,de kérdezni szeretném,hogy ez az új event csak a szédült szántón fog zajlani? Köszönöm szépen a választ. kotkoda53 ID: 1852423

13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

kigyo51 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. Dinó6464

Dinó6464 Utánpótlás-írogató

15. Dinó6464

Dinó6464 Utánpótlás-írogató

Továbbra sem tudok vásárolni

16. elefántandika

elefántandika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Telefono nem megy rendesen a farmerama, a jőbb oldala teljesen el van nyúlva.

17. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Szia kedves Modi.
    Azt szeretném kérdezni, hogy a BP-nél nem gondolkodtak a kártyás event növény mennyiségének csökkentésén? Nagyon sok gazdának lehetetlen teljesíteni és csak elveszik a kedvüket a játéktól. Nagyon rossz az irány, üzenem nekik, hogy a sajtot nem így kell kiénekelni a szánkból.

18. *Zinnia*

Szia!
    Ezt olvasd át kérlek: https://board-hu.farmerama.com/threads/fontos-információk-a-jövőbeli-eszközkompatibilitásról.27771/#post-1507540

S még ezt tudom javasolni átolvasásra: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-játék-okostelefonon.491/
    Ennél többet nem tudunk segíteni. A Farmerama játék nem telefonra lett fejlesztve,hanem PC-re.

19. *Zinnia*

Szia!
    Amint változás, módosítás lesz, azt közzé tesszük. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. zsoxxya

zsoxxya Fórum ismerője

Szeretnem ellenorzest kerni!
    A szupermamutfa 43 termest ad ugy hogy megszortam kacsakataval, az ordogcerna es mas fa a bahan 40 termest ad kk nelkul, az erdei tisztason levo fak 39 termest adnak kk nelkul. Hogy van rez?
    A valaszt elore is koszonom!
    Gazda: zsoxxya ID: 19684713