Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Nekem a házasság kötésem akadt el valahol, ha megnéznétek mi lehet a baj.
    -ágianyu33-
    ID 43752575
    klé79 gazda lenne a párom.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen, az egy területre kihelyezhető Raktárházak (tehát, Füvészkert, Vadaskert, Manufaktúra és Múzeum) fajtánkénti száma maximum 5 db lehet.
    Nem rakhatsz ki mondjuk egy területre 7 db Vadaskertet. Az egyik területre kirakhatsz ötöt, a másikra kettőt. De tehetsz mellé mondjuk öt Füvészkertet, ha van. És ez minden területen így van, tehát a Bahán is.

3. Othep

Szia Ágianyu,

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szives türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Köszönöm.

5. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Köszönöm. És ezt egyébként honnan tudom, hol tudom megnézni? Nyilván nem szeretnék folyton ide jönni (és ti sem szeretnétek ;))

rozo52 és Enikő65 kedveli ezt.
  6. szöszi50

szöszi50 Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen,hogy megnézted,nem vettem észre mert olyan gyorsan eltünt az ablak!

Othep kedveli ezt.
  7. paloooo

paloooo Fórum biztosa

Üdv!
    Nem találom az első "Díszkerti event" különleges pelikán nyereményt. Tudna valaki ebben segíteni?
    Köszke. - paloooo ID: 19969409

8. Othep

Szia.

Felugró ablakot kapsz róla, mindig ugyanabban az időpontban, mikor az első ajándékot kaptad, vagy a napi első belépéskor.de jöhetsz bármikor. Szívesen látunk. :)
    Ezt találtam infóként az Enciklopédiában: https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/#post-4809

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Lépj ki és be a játékba.
    A Bahamán találod.

10. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szives türelmedet kérem. :)

macimami1958 kedveli ezt.
  11. Othep

Megtörtént az ellenőrzés.
    2026-04-23-án, 20:07:08 -kor elküldted az ezüst gyűrűt, de még nem fogadta el, akinek küldted. Nem lett megerősítve.

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Köszi.
    Ez a gondom, hogy nem jeleníti meg a gyűrű küldését azon a farmon,két napja várom.

13. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint sajnos nem szerezted meg, mivel csak a második hétvégén csatlakoztál az eventhez. Az elsőt teljesen kihagytad. Cserenapon próbáld meg beszerezni.

14. Othep

Zsuzsikan kedveli ezt.
  15. Othep

Add meg kérlek ennek a farmnak is az ID-jét.

16. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok!
    Csak annyi a kérdésem, hogy ez a beígért frissítés mikor lesz vagy már meg is volt?
    Köszi

17. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Sziasztok! A Sajt költők társasága az mi? És hol lehet hozzá szerezni dolgokat?

mani2004 kedveli ezt.
  18. Othep

19. Othep

Szia.

Egyelőre mi sem tudunk többet, mint ami a Közleményben megjelent... ''a közeljövőben''.

Reméljük, hogy síma átmenet lesz. :)

20. Enikő65

Enikő65 Fórum ismerője

Sziasztok !
    Lenne egy kérdésem a party pörgetéssel kacsolatban. Mivel ezt az Enciklopédiából másoltam ,nem értem hogy ha veszek AB.-ért az Őfelsége akcióban ládát miért jön az a felugró ablak hogy elvesztem a limit feletti összes party pörgetést .(1000 db.van jelenleg ).
    Ez most komoly vagy csak velem szórakozik a farm ?
    Köszönöm ha válaszolsz.

Party pörgetés
    Használható: party módban
    Általánosan tárolható darabszám: 200 db

Amennyiben elértük a limitet, akkor a továbbiakban szerzett party pörgetések elvésznek.
    Kivéve az alábbiak esetében, a kapott party pörgetések akkor is hozzáíródnak a pajtakészlethez, amennyiben elértük a a limitet:

• Fizetési tranzakciók (kizárólag valós pénz fizetőeszköz)
    • Eventek
    • Gazdaköri küldetések
    • Ládák
    • Dekorációs tárgyak
    • Házikedvencek
    • Felhősorok
    • Kerekkerék különböző módjairól
    A limit 200 db party pörgetés. Amennyiben több mint 200 db party pörgetéssel rendelkezünk, akkor bizonyos esetekben nem kapjuk meg a limiten túl a party pörgetéseket. A túlfoglalási irányelv a 200 db party pörgetéstől lép érvénybe minden esetben. A felsorolt túlfoglalási kivételek során a limiten felül is megkapjuk a party pörgetéseket. (Pl. ha 200 party pörgetésünk van, de nyitunk egy ládából 5 db-ot akkor megkapjuk és lesz 205 party pörgetésünk.)

kigyo51 kedveli ezt.