Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Apaasz2

Apaasz2 Fórum-zöldfülű

Gazda: Apaasz2 ID: 56329107
    A kérdés az, hogy egy időben olyan dolgokat kér a feladat, ami egy és ugyanazon a terültén kellene termelni! event növényt és15 db. Sajtot egyszerre. Most melyik ujjamat harapjam meg? Ugyan ez a helyzet a másik farmomon Apaasz1 ID: 42508932 ahol 103 margaréta tételt kel termelni a fő farmon event terület!!.

2. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Szerintem ne harapdáld az ujjaidat. :) Simán találd ki a saját stratégiádat amivel meg tudod oldani ezt gazdasági problémát.:D

macimami1958 kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ezekért a feladatokért nem kell egy egész területet bontani.
    Használj bónuszokat: terméshozam-növelőket, vagy érési idő rövidítőket, hogy minél hamarabb felszabadíthasd a Mesterkurzus által igénybe vett részterületet. Vannak Raktárházak, melybe egyszerre több ól, műhely, fa fér, stb.
    Egy mestergazda ezeket már ügyesen meg tudja oldani.
    Végső esetben le lehet cserélni a feladatot.
    Sok sikert. :)

4. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

hello, mi az az narutomaki?

apumbiapa kedveli ezt.
  5. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

A most zajló ragyogó rizs event egyik ültethető növénye.:)

cicimsincs kedveli ezt.
  6. Othep

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Át hoztam a kérdésemet. A napi projektnél a jelenlegi sorozatom 0. Nem tudom, hogy lehetséges, hogy valami ki maradt...

sutimami57 ID:45724624 Köszönöm, ha meg tudjátok nézni.

8. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján, sajnos 2026-04-28-án, 05:46:32-kor a napi projektek közül csak 1 db-ot teljesítettél, ezért nullázódott le a sorozatod.
    Sajnos azt nem látható, hogy mit hagytál ki ezen a napon, csak azt, hogy mit teljesítettél: és ezen a napon 3 db Kacsa Kata szupertrágyáját kellett felhasználnod, ami meg is történt, de a maradék három napi projektet nem teljesítetted.
    Nem árt többször is ellenőröznöd, hogy minden megvan-e a napi projektek közül, ha arra a napra elhagyod a játékot.

macimami1958 és sutimami57 kedveli ezt.
  9. csabi9911

csabi9911 Törzsjátékos

Hogyan tudtam "eloszor" fizetni euroban? Elotte mindig lejben fizettem mert romaniaban eltem, kint eltem egy darabig nemetben egy darabig lejben fizettem a jatekban majd egyszer csak atvaltott euroba, akkor most mert nem fog valtani idovel ha fisszakoltoztem?

10. Othep

Szia.

Nem tudok erre válaszolni, én egy lehetséges okot írtam arra, hogy mi történhetett.
    A rendszer valamiféle változást érzékelt a fiókodban, ennek megfelelően módosította a fizetőeszközt.
    A GEO-IP-ről itt olvashatsz:
    GEO IP problémák elkerülése

A lényeg, hogy csak a support tud segíteni visszaváltani.

11. gazda1952

gazda1952 Utánpótlás-írogató

Szia!Hogy tudom az event naptárat megnézni?

gyökértelen kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Köszönöm szépen a választ. Sajnos, azon a napon valóban meg történhetett a kihagyás, mert egész nap távol voltam. Sajnálom, de mindegy, majd ezután jobban figyelek. Köszönöm!

macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  13. RueNe1357

RueNe1357 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Két mesterségben is elértem a 3. szintet (alkimista és pék) de nem vált ingyenessé a következő... Vagy van ennek valami spéci módja ilyenkor?

14. Othep

Szia.

Az Alkimista sajnos nem tartozik ebbe a ''támogatott'' körbe.

A harmadik szakma ingyenesen elérhetővé válik, amint a játékos az első két szakmában eléri a harmadik szintet. Ettől függetlenül, amíg ezek a szintek nincsenek meg, meg is vásárolható.

Egyik a pékmesterség, a másik a lekvárfőzés, harmadik a virágkötészet tudománya. Természetesen mindenről részletes beszámolót olvashattok, de most ismerkedjünk meg az új területtel.
    Az előbb felsorolt három mesterségtől független a Természetgyógyászat és az Alkimista, amiket a Bölcs Tölgyön lehet kiváltani mesterségenként 150 csillagért, a 70. szinttől kezdve.

Az infót innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/mesterségek-völgye-az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Othep

16. kisbéka2017

kisbéka2017 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A mesterkurzusnál azt kéri, hogy teljesíts egy megrendelő összes rendelését! Gyopárvölgy még nincs, cserélni már nem tudok. Mit tegyek? Köszönöm, ha tudtok segíteni!

17. Othep

Szia.

Ha a megrendelők kiszolgálásánál szerepel az ''Alpesi'', akkor kell gyopáros megrendelőket kiszolgálni. Ha nem szerepel, akkor a szezonosokat.
    Szezonos megrendelőt akkor is ki tudsz szolgálni, ha éppen nincs szezon. Csak szezonpontot nem adnak ilyenkor.

Ha mégis Alpesi megrendelőt kérne a feladat, akkor hozz kérlek farmnevet és ID-t, hogy kicserélhessük a feladatot.

Van pár információ, amit a Városi projekt és a Mesterkurzus indulása óta egy külön topikban összegyűjtöttünk.
    Érdemes ezeket átolvasni, ha felmerl valami, hátha megtalálod a megoldást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek-információk.27133/#post-1502089

18. kisbéka2017

Sajnos azt írja ki a szezonos megrendelésnél, hogy várj a következő szezonig. ID: 57693615. Bocsánat, de nem megy egyedül.

19. Othep

Eléred a szezonos megrendelőket a szokásos oldalsó menűből:

upload_2026-5-3_14-0-5.png

20. kisbéka2017

Köszönöm szépen! Sikerült!:))

Othep és macimami1958 kedveli ezt.