Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Discussion in 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. varga1234

varga1234 Fórum bárója

Egy kis segítséget kérnék !ID:1484938. Megnéznéd nekem a smaragd barlangomat mert én teljesen üresnek látom.Köszönöm. És még egy most miért rosszabba a farm napraforgók pörögnek és állandóan megáll

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, ezért az ellenőrzésre várni kell, szíves türelmedet kérem.

Addig is a szokásos módszereket javaslom:

- Sütik- és gyorsítótár törlése
    - Klienses játék esetén indítsd újra a géped, mert a kliens esetében ilyenkor törlődnek a sütik.
    - Böngészőváltás, esetleg próbáld ki a klienst, ha nem azzal játszol
    - Zárj be minden felesleges ablakot a gépeden
    - Földek animációjának, ablakanimációk kikapcsolása, legalacsonyabb grafikai minőség választása a Játékbeállításokban a Standard beállítások / További beállítások füleken, hogy ''ne egyen annyi memóriát a gép''. - Ezek elvégzése után ne felejtsd el a Mentés gombot megnyomni. Kliensnél frissítés is szükséges.
    - Mivel a megnövekedett internetes forgalom megterhelheti a hálózatokat, ezért ha az előzőek nem vezetnek eredményre, a gép illetve a router újraindítását is javaslom.
    (Először a gépet kapcsold ki, utána a routert. Majd néhány perc pihenő után kapcsold vissza a routert, aztán a gépet.)
    Az is segíthet ilyenkor, ha áttérsz vezetékes netre a Wifi helyett. Legalább a játék idejére.
    (Egy nagyon egyszerű dolog, de valakinek ez is okozott már problémát: nézd át, hogy minden csatlakozó rendesen be van-e dugva.)

Ha semmi sem segít, még néhány javaslat Ableotory kollégától:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-136#post-1518127

Reméljük, megoldja valamelyik a problémát, illetve majd megtörténik az ellenőrzés is. :)

Sylja likes this.
  3. varga1234

varga1234 Fórum bárója

Nem klienssel játszom amúgy a laptop rendbe van és eddig is köszönöm

4. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Köszönöm, természetesen türelemmel várok!

5. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    A Bahás vadaskerthez nem csak a gazdaköri bahás vadaskert építési tervek használhatók, hanem bármelyik vadaskert építési terv is, amit a gazdakörben lehet megszerezni.

Last edited: Sep 19, 2026
    -ágianyu33- and Othep like this.
  6. zsoma28

zsoma28 Fórum-zöldfülű

Megkérdeztem Tőle és 8 ajándékot szokott kapni naponta. Ma sem tudtam neki küldeni.

7. Ditketanya57

Ditketanya57 Járnitanuló

Szia.

Szakállas kecskét hol tudok szerezni?

8. Othep

Szia.

Hozd a farmneved és ID-számod, és a szomszédod farmnevét.
    Elviszem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, de amint lesz, hozom a választ.
    Ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem majd.

9. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!

Türingiai kecske

Farmos állat

Szükséges szint:130.
    Kategória: emlős
    Pajtaérték: 18.689
    Tenyészthető: nem
    Terményese: van
    Eleség (táp) hozzávalója: 11 széna, 1 százszorszép, 2 káposzta
    Eleség (táp) keverési ideje: 00:06:00 óra (360 sec)

Türingiai kecske kifutó
    Gazdaboltban megvehető.
    Szükséges szint: 130.
    Tárgy mérete: 2x2
    .
    Kép
    ................................
    Név
    ...........................
    TulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Türingiai kecske kifutóTermény: 1 türingiai kecske
    Érési idő:
    18:00 óra
    Tapasztalatpont: 850TP
    Trágya mennyisége:
    4 db
    Gazdabolti ára:
    160.000 CSP
    -2023. május
    magas szintű
    tartalombővítés
    -
    Állatok, termények, ólak a játékban

kigyo51 and Marika312 like this.
  10. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint
    A Raktáradban van 20 darab. Ha Te nem ezt látod, akkor töröld a sütiket, illetve a gyorsítótárat is ürítsd.

Fejleszteni pedig tudod, úgy kell, hogy rákattintasz a Raktárházra, ott a kis fogaskerékre, majd az így megjelenő ablakban a zöld fejlesztés gombra.
    Ott is látszanak a tervek:
    [​IMG] (illusztráció)
    Sok sikert. :)

kigyo51, -ágianyu33- and Sylja like this.
  11. Othep

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    A küldetéseknél még sok feladatod hiányzik. Eventnövényed is nagyon kevés van.

upload_2026-9-19_19-9-6.png

upload_2026-9-19_19-6-37.png

Ha Te nem ezt látod, akkor kérlek, végezz el egy takarítást.

12. marti1231

marti1231 Járnitanuló

Kedves Moderátor!
    S.O.S
    Elkövettem egy hibát, a városi projektben lecseréltem a feladatot, miszerint használj FA-t. Erre kaptam egy másik feladatot, hogy küldj ajándékot egy szomszédodnak. Sajnos előtte már mindnek küldtem. Így ezt nem tudom teljesíteni, de már cserélni sem tudom. 41 hete folyamatos a projektem. jó lenne, ha e malőr miatt nem nullázódna a számláló.
    Remélem tudsz segíteni nekem!
    Gazda: marti1231 ID: 20438775

13. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése, és a Játék naplója szerint a Smaragdbarlangban még nem teljesítetted ezt a feladatot.
    Csak a kijárat maradjon a táblán, egyetlen egy csempe sem maradhat, mielőtt területet váltasz. Ilyenkor szükséges lehet az ásó használata, ha már nem tudsz több párt levenni a tábláról.

Köszönöm a türelmedet. :)

Lenczy, Sylja and macimami1958 like this.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáld meg valakinek elküldeni az Állatos ládát. Az 5000 CSP-be kerül, és bárkinek küldheted, aki még nem kapott ma ilyet. Nem próbáltam még, nem tudom, beszámítja-e, de egy próbát megér.

15. vertesi

vertesi Junior szaki

Mindent tisztitottam ujra inditottam a gépet a 20 épitési tervet látom, de még se engedi fejleszteni
    Kint hagytam az ültetvényen ha meg néznéd miért nem tudom fejleszteni?

üdv: és köszönöm hogy meg nézed vertesi 22465188

16. Othep

Szia.

Az 5.000 CSP-s Vidám állatos ládát is megpróbáltad elküldeni már valakinek?

Sylja and macimami1958 like this.
  17. Othep

Nyolc a maximum férőhely. Nem vagy már maxon?

18. marti1231

marti1231 Járnitanuló

Igen küldtem, vidám állatos láda II-t két szomszédomnak is, és még Tavaszi csoda(+)-t is egy szomszédomnak, mégsem teljelült a feladat.

19. editke0808

editke0808 Járnitanuló

20. Othep