Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Cserélve lett a projekt, most már folytathatod.
    Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Babe_malac

Babe_malac Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.5.26
    Luminary kedveli ezt.
  3. mami531953

mami531953 Fórumlakó

Sziasztok! Mi az oka ,h nam lehet latni az eventnovenyeket a Ro farmon es aSzedult szanton,csak kb-re aratok es vetek,csak koroz a margarete. ID2253739

4. Luminary

Szia!

Az ellenőrzést Opera böngészőben végeztem. Minden rendben van nálad.
    Ha, kliensben játszol, akkor próbálj meg belépni böngészővel. A Google Chrome a javasolt, de, ha csak az Edge van a gépeden, az is megfelelő.
    upload_2026-5-28_17-47-42.png

Kérlek, hogy takaríts egyet, töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat. Ezek után indítsd újra a számítógépet, vagy a laptopot.
    Korábban kértük, hogy mindenki frissítse az új verzióra a klienst. Ezt megtetted? Ha, esetleg nem, akkor most tedd meg kérlek!

Töröld a korábbi verziót a letöltések, alkalmazások és lomtár mappából. Ezt követően takaríts, indítsd újra a gépedet, majd telepítsd a legújabb verziót.
    Érdemes még Ableotory TL javaslatait is átolvasni, segítség lehet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/

Köszönöm.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Lehet valamiről lemaradtam? Az alpesi fényes kunyhó ismertetőjében van irva felhő. De a boltban nincs. Akkor a mostani alpesi fényes kunyhó nem ad felhőt? És mire való a Csillogó műkertész jelvény és a csillogó arborista jelvény? A boltban azt is lehet kiváltani. Valahogy nem igazán értem az egész kiirást. A játékot értem, meg is csináltam teljesen.

mozsu81 kedveli ezt.
  6. Luminary

Szia!

A felhőt az első mini-event alkalmával már volt lehetőség kiváltani. Akik akkor kiváltották nem tudják ismételten, tehát meg sem jelenik.
    Az ismertető az első event alkalmával lett közzétéve, a jelenlegi a különbségekre hívja fel a figyelmet, ahogy azt már korábban jeleztük.
    Ami nem változott azt nem fogjuk minden alkalommal tételesen megismételni.
    Itt találod a mostani mini-event leírását, vagyis a változásokat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/alpesi-fényes-kunyhó.27402/#post-1510610

A Gyopárvölgy tartalom bővítése hozta meg a két új jelvényt. Erről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-kínálat-bővülése-2026-május.27905/
    Ha, szükségesnek látod, akkor a mini-event boltjából van lehetőséged kiváltani, vagy az Óriás alpesi fényes kosár tartalmazza.

Sok sikert!

7. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Nagyon szépen köszönöm a választ. Akkor végülis mindent jól csináltam

Luminary kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    A viktoriánus üvegházat hova lehet kitenni? Kipróbáltam 3-4 földet, de egyikre sem engedte. Eddig a zuhatagon volt, de a liba miatt kivettem. Én botor. Most meg nem tudom visszatenni :cry:

9. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ha ellenőrzést kérsz, akkor farmnevet és ID számot írj kérlek,hogy be tudjunk hozzád nézni.

libuskafarm kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Gazda: libuskafarm ID: 30029076

Köszönöm

11. *Zinnia*

Szia!
    Kollégám nem talált nálad üres 2x2-es területet. Ő nem fog törölni nálad semmit. Mindenhova kitehető, csak a Teliholdas területekre nem.
    Csinálj neki helyet, s tedd ki. Jelezz vissza,hogy sikerült-e.

libuskafarm kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sajnos rajt a tiltás. A zuhatagra tettem volna vissza, de nem tudom.

Elragadó viktoriánus üvegház.
    Nem tudom mi a gond.

13. *Zinnia*

Akkor törölj valamit a Zuhatagok szigetéről, s a kollégám kiteszi neked.
    Ccleanerrel takaríts mindenképpen.

libuskafarm kedveli ezt.
  14. *Zinnia*

Kollégám gond nélkül ki tudta tenni. Ezért is írtam,hogy takaríts, gyorítótár ürítés stb...

-ágianyu33- és libuskafarm kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Látom. Köszönöm.

Luminary kedveli ezt.
  16. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Előzetes info szerint 8 ó-tól munkáselőfizetés lesz. még nincs
    Mikor indul?

17. Luminary

Szia!

Köszönöm, valóban nem indult még el.
    10:00-kor fog indulni, az ismertető módosítása megtörtént.
    Elnézést a kellemetlenségért.

jófarmerlány kedveli ezt.
  18. Marika5353

Marika5353 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni a Gyopár völgybe nem tudom kivágni a fákat nem enged alapfát készíteni nem tudok alpesirózsamagot csinálni nem tudom a tárolási kapacitást növelni. A videót sokszor megnéztem nem megyek vele semmire. Kérlek segítsetek egy idős 73 éves nőn Marika 5353 ID.25744412 előre is köszönöm.

19. baltha54

baltha54 Aktív író

Nincs tele véletlen a raktárad? ha igen csinálj jelvényeket

20. Omkara

Omkara Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az Alpesi fényes kunyhó reggel óta nem adja a nyereményeket. Csak délután vettem észre, hogy nem adja. Nagyon sokat csináltam a mai napon is, de a tegnapi gyopár kártya 300 db zártam és ma délután is 300 volt. ID: 21445684. Ha ránéznétek. Előre is Köszönöm.