Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Kolléga gond nélkül felrakta a fejlesztéseket a Rénszarvas ólakra.
    További jó játékot. :)

zsóka56 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. JaniKlari

JaniKlari Járnitanuló

Sziasztok ! Két kérdésem lenne. 1. /Több farmon játszom, és szeretnék a többi farmomnak farmmunkás kupont küldeni. Mi ennek a módja. 2./ Hol találok előállító helyet? Előre is köszönöm a választ.

3. Othep

Szia.

Farmmunkás kupont a most futó Szomszédajándékozás keretében tudsz a farmjaidnak küldeni, ha aznap éppen az van a kínálatban:
    Szomszéd ajándékozás - 2026. május

Más lehetőség a hétköznapokban nincs.
    Néhány havonta kerül megrendezésre ez az event.

Az Előállítóhelyet a Gyopárvölgyben találod. Balról az első épület.
    De ha az egeret ráhúzod kiírja a játék.

4. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Köszönöm a segítséget. Szép napot kívánok.:inlove:

Othep kedveli ezt.
  5. cicamama51

cicamama51 Utánpótlás-írogató

IDnem tudom felrakni a teve fejlesztéseket miért??? cicamama51 ID11045495 segítséget kérnék többi farmomon is tapasztolok ilyen hibát fákat sem engedi ez most egy újabbhiba???

6. Othep

Szia.

Megújult a fák, ólak kihelyezése.
    Itt olvashatsz róla részletesebben: https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-és-ólak-kihelyezésének-megújulása.27916/#post-1510603

Az új fejlesztéssel már nem kell kirakni az alapólat, hanem közvetlenül kitehető a fejlesztéses ól, ha amúgy az alapól a raktárban megtalálható.
    Ezen a farmodon a Kolléga kitette, a többin próbálja meg Te magad. Tehát üres, zöld területre helyezd a fejlesztést.

upload_2026-5-31_10-34-2.png

Sok sikert. :)

jófarmerlány és aida2330 kedveli ezt.
  7. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Most először tettem ki Piccoló ládát a zuhatagok szigetére és utólag gondolkodtam el rajta, hogy ha vajon "véletlenül" (mert eddig még nem sikerült nyernem belőle) Farmaranyfa lesz belőle, akkor ezen a területen megjelenik-e? Azért ide tettem, mert ezt a területet teszik be legritkábban eventes feladatokhoz és már nagyon sok a ládám. Köszönöm ha válaszoltok!

8. Othep

Szia.

Ki tudtad tenni a Piccolót a Zuhatagok szigetére, tehát ide fog kifejlődni a Farmaranyfa is (drukkolok.) :)
    A legtöbb termőterületre dekor is kihelyezhető (a Farmaranyfa dekor), tehát ez nem akadály.
    Sok szerencsét. :)

Sylja kedveli ezt.
  9. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Igen megjelenik a Bahán is.
    A Dekorbázisban itt olvashatsz róla részletesn: https://bazisok.farmgazdak.hu/givers/farmaranyfa/

Othep kedveli ezt.
  10. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok az alpesi fényes kunyhónál, miért nem tudom kivenni a felhősort, nem is mutatja, a 10-es szinten vagyok szerintem, a leírásban semmit nem találtam
    Tüsike
    26300358
    köszönöm

11. Othep

Szia.

Nem lehet, hogy a februári eventben már kiváltottad?
    (Amíg nem lesz új felhősor, nem fog megjelenni a kínálatban.)

A Paszulyon az Összes kategóriát állítsd be, és írd be a keresőbe a felhő nevét, vagy nevének részletét.
    Ha megvan a felhő, de üres, akkor az Üres (szürke felhősorok között is megnézheted.

(A kép illusztráció, nem a farmodon készült.)

Az infót innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/alpesi-fényes-kunyhó.27402/#post-1494441

12. özséb

özséb Haladó

Segítséget kérek Az Alpesi fényes kunyhóhoz.Bár olvastam az elöttem szóló írását.Jelenlegi állásom ,minijátéknál 260/12 10 szint. Már sok mindent kiváltanom , vivétel a felhősor sehol sem találom ott egy szürke háttér van. Valamint a + jelű dekorokat sem látom.
    özséb ID 3640116

13. Othep

Szia.

A Paszulyon is megpróbáltad megtalálni a felhőt, ez alapján: https://board-hu.farmerama.com/thre...m-találtál-topicot.27649/page-62#post-1511222 ?

Jelezz vissza kérlek.
    A felhőt csak egyszer, a dekorokat többször ki lehet váltani, ezért elviszem kerestetni. Hátha már kiváltottad a dekorokat, és már kitetted valahová őket. Vagy egyáltalán kiváltottad-e.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. özséb

özséb Haladó

Köszönöm a gyors választ!
    Igen megnéztem és az egyébnél szerepel a kész Alpesi fényes kunyhó felhősor.Furcsának találom,mivel írom melyik felhőt mikor fejezem be.Az egyébnél az utolsó a Viking saga 2026 május volt amit (2026. 02.28án 19,02 órakor lett kész)akkor 165 /egyéb, az összes 713 kész felhő volt. Most is az összes 713db. A sima rekorokat kiváltottam. Bocs a zavarásért! További szép napot !

15. cicamama51

cicamama51 Utánpótlás-írogató

köszönöm most már nem bosszankodam.....

Othep kedveli ezt.
  16. özséb

özséb Haladó

Megnéztem a dekorokat a Báros baki 3db, Akrobata fogás 3db, Ez túl forró 0 db.

17. Othep

Elvittem ellenőrzésre a dekorokat.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet. Szíves türelmedet kérem. :)

18. Othep

Szia újra,

Kollégám ellenőrzése szerint :

A felhőt 2026-02-09-én, 19:01:35 - kor váltottad ki.
    A túl forró dekornak megváltozott a neve, mert már volt ilyen névvel dekor. Az új név: Nagyon forró .
    Ebből egyet kiváltottad februárban, egyet pedig most. Mindkettő a raktáradban van.

A másik két dekorból februárban is, és most is kiváltottad a 2-2 db-ot. Azért van belőlük 3 db, mert csak egyet raktál ki, és most jtt hozzájuk 2 db.
    (Ne felejtsd el, hogy ezek a dekorok törlés után nem kerülnek vissza a raktárba.)

További jó játékot. :)

19. csms1972

csms1972 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szomszédajándékozással kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy miért nem lehet mindegyik szomszédnak ajándékot küldeni, akinek egyébként a napi ajándékozásnál lehet?

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én bárkinek tudok küldeni, szomszédnak is, barátnak is. Ha valakit nem találsz, használd a keresőt. Ha így sincs meg, konkrétan tedd fel a kérdést (kinek nem tudsz küldeni, és hol akadsz el), és add meg a farmnevedet és ID-számodat. Ha majd jön egy modi, válaszol.

macimami1958 kedveli ezt.