Kérdések az állattenyésztéssel (nem tenyésztelep) kapcsolatosan

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A radioaktiv zombijuh miért nem tenyészthető? Miért van letiltva?

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Éppen most válaszoltam a csevegőben neked, amikor megláttam, hogy ide is írtál.

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. laciku02

laciku02 Járnitanuló

Szevasztok. Efelejtettem hogy hogy lehet mancs nyalókát termelni. Van vagy 30 darab de már nem tudon hogy csináltam.

4. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

smoldering, Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. laciku02

laciku02 Járnitanuló

Köszi.

Enike** kedveli ezt.
  6. tarkacica47

tarkacica47 Haladó

Sziasztok. ID 24920027 Tarkacica47 Kérdésem: hol találom az ólvarázslat rúnát. Már jojózik a szemem csak nézem a tölgyfát. A választ előre is köszönöm.

7. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

21. Ólvarázslat - Gyorsabb ólak
    Több munka az állatgondozónak, de a gazdának mindig jól jön: a NEM terményes ólakban ezentúl 10%-kal gyorsabban nő fel az új alom!

Ára: 50 csillag

https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5885

aida2330 kedveli ezt.
  8. tarkacica47

tarkacica47 Haladó

9. TOPI41

TOPI41 Fórum nagymestere

Hol tudnám a Molylepketápot ledarálni Kérlek segíts Válaszodat köszönöm

10. Sylja

Sylja Kivételes tehetség

Szia!
    A molylepketápot ugyanott lehet előállítani, ahol a többi teliholdas állat tápját, a Farmmalomban. Figyelj rá, hogy a malomban a "minden", vagy a "normál" fül legyen aktív. A malom keresőmezőjét is használhatod, ha nem találod; kezdd el beírni: moly.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. TOPI41

TOPI41 Fórum nagymestere

Nekem nem sikerül Nincs molylepke a darálok között

12. Sylja

Sylja Kivételes tehetség

Szia!
    Készítettem 1 képet, pirossal bejelöltem, mit kell kiválasztani a kereséshez:
    Ha így sem sikerül megtalálni, akkor azt javaslom, add meg az adataidat (farmnév, ID-szám), és kérj ellenőrzést a farmodon. Akkor a moderátorok rá tudnak nézni, mi lehet a gond.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. TOPI41

TOPI41 Fórum nagymestere

Végre sikerült

* idézést javítottam / Dolphin

Sylja kedveli ezt.