Kérdések az állattenyésztéssel (nem tenyésztelep) kapcsolatosan

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A varangy terményese. Megépíthető a műhelyben.

2. TOPI41

TOPI41 Rutinos

Mit csinálok rosszul hogy termesszem az event növényt vagy állatokat neveljek hogyVégre jöjjenek a ragasztószallagok Ugyan is már foglaltak az eventnövények nek

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Dolphin kedveli ezt.
  4. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Jó reggelt Kedveseim! Abba kérem a segítségeteket, ( két farmom van) hogy a napi ajándékküldésnél mindkét szöveg nem magyarul jelenik meg. (mennyit küldtem, ill.küldhetek ) Köszönöm előre is a segítségeteket.
    fcsilla ID:34585676

rjolka ID:34111053

5. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Azt tudom javasolni, hogy próbálj meg böngészőből belépni, amikor az ajándékokat szeretnéd elküldeni. A kliensben sajnos nem működik megfelelően ez a funkció. A hiba ismert.
    Opera böngészőben végeztem az ellenőrzést, itt látható mindkét farmodon az aktuális ajándékozási lehetőség.

fcsilla ID:34585676rjolka ID:34111053
    upload_2026-3-1_8-21-14.png
    upload_2026-3-1_8-23-39.png

További jó játékot!

fcsilla kedveli ezt.
  6. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Hálásan köszönöm, hogy foglalkoztál a problémámmal ,megfogadom a tanácsodat! :)

Luminary és Othep kedveli ezt.
  7. Erika831

Erika831 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Nem tudom mi történt, de a vörös panda-kuckónak nem tudok tápot adni pár napja, de előállítani sem tudok. A piacon vásároltam , az ára le lett vonva, viszont a készletben nem jelenik meg. Kérlek , segítsetek megoldani a problémámat.
    ID: 4288452
    Köszönöm.

8. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

Erika831 kedveli ezt.
  9. Othep

Kollégám ellenőrzése alapján sajnos nincs tápod, azért nem tudod indítani az ólat.
    2026-03-06 19:15:47 -kor 30 db Vöröspandát vásároltál, nem tápot.
    3 x 84335.80 CSP-t fizettél összesen.
    Figyelni kell a piacon, hogy a megfelelő kategóriát válaszd ki, amikor vásárolsz.
    1. [​IMG]
    A vöröspanda táp legalacsonyabb darabára jelenleg 44.970.27 CSP a piacodon.

upload_2026-3-7_22-21-41.png

10. Erika831

Erika831 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ. Akkor ezt jól benéztem. Még annyit mondjatok már meg légyszives, hogy miért nem tudok előállítani tápot. Képernyőkép – 2026-03-08 11-44-28.png

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ki van váltva a szobra a szentélyben? A vörös panda titokállatnak indult, de aztán bekerült a szentélyben. Onnantól kezdve csak akkor tudod használni, ha kiváltottad a szobrát.

12. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján: Mivel a Maja majmok szentélyében még nem váltottad ki Vöröspanda szobrát, így korlátozott a lehetőséged.
    Piacon tudsz vásárolni, de más lehetőséged addig nincs, amíg a szobrot ki nem váltod. (13. kamra)
    A Baha tartalmi fejlesztéséről és a Vöröspanda kuckó hozzájutásának változásáról itt értesülhettünk: https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/page-3#post-1380532

További infók: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860884

-ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  13. Erika831

Erika831 Fórum-zöldfülű

Rendben. Köszönöm szépen a gyors választ :)

Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.