Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

2. gagi01

gagi01 Járnitanuló

Bocsi, ha nem ide való, de nem találtam a cserenappal összefüggő topikot.
    Keresem a Doki küldetése II-t, de nem tudom ajánlatként feltüntetni, mert nincs a választható keresett tárgyak között. Vagy csak nem tallom. Köszönök minden segítséget!

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia gagi01!
    A Doki küldetése II. a Doki küldetése felhősorra való, már fejlesztett dekor, amelynek részei a Doki I. dekor + az arra ráhelyezett Doki II. fejlesztés. https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-91909

Fejlesztett dekorokra vonatkozó alapszabály, hogy azok nem ajándékozhatók, és nem is cserélhetők.

A csere topikot itt találod (ott viszont csak hirdetni szabad konkrét cserére adott / kért tárgyakat: https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándék-cserebere-Új-szabályokkal.11054/page-22#post-1237619 )

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. gagi01

gagi01 Járnitanuló

Szia! Köszönöm a válaszod!
    Közben nagyon kitartóan kerestem a megoldást, és a kínálat végén a Doki küldetése II-t is megtaláltam, az ABC sorrend után(!) és engedte is a csereajánlatot megtenni.
    Azt a szabályt, amit írtál (hogy fejlesztett dekor nem ajándékozható, nem cserélhető) nem ismertem, biztosan elkerülte eddig a figyelmemet.
    Most akkor azt nem értem, hogy ha megtaláltam és engedte is a rendszer, akkor most mi fog történni? Töröljem? Lehet, hogy nem jelenik meg, csak nálam?

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A régi dekorokat nem függönyökkel kellett fejleszteni. Pl. ennél a dekornál van két rész, a Doki küldetése I és a Doki küldetése II. Kiteszed az I. dekort, majd ráteszed a II-t, ezzel fejlesztetted. A gond az, hogy ennek a fejlesztett dekornak is ugyanaz a neve, Doki küldetése II. Amíg nem rakod össze, addig a részek külön-külön cserélhetők, de az összerakott, fejlesztett dekor már nem. Amit Neked enged cserélni vagy ajándékozni, illetve amit a csere ablakában ajánlatként találsz, az a még össze nem épített fejlesztés. Az összerakott - de ugyanolyan nevű - dekor már nem cserélhető vagy ajándékozható.

Othep, ladislaw11, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  6. gagi01

gagi01 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm, és ezt értem is.;o)
    Nekem az a felhősor teljesen üres, ezért próbálom meg utólag beszerezni a rávalókat. Tehát, akkor meg kell szereznek a Doki küldetése I és Doki küldetése II. dekorokat is. Megpróbálom!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Vagy... megcsinálod a Kakukk-titkok gazdaköri feladatot (tenyésztős), abból lehet a Doki küldetése I és II dekorokat megszerezni. A Kakukkmama I és II a Kakukk fiókák feladatban vannak. A "Kakukk"-akció feladat tartalmazza az Iszapfürdőzés I és II dekorokat. Végül a Kakukk utánpótlás feladatból szerezheted meg a Kakukktojás I és II dekorokat.

8. gagi01

gagi01 Járnitanuló

Bocsííííí! Nagyon régen voltak a kakukkos feladatok, el is feledkeztem róluk. Nagyon-nagyon köszönöm!

Havasi_Gyopár és -BombadilToma- kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Volt a napokban és ahogy láttam megint jön egy akció. Nem különleges, de azért az. ;) Én is pakoltam ki ólakat, hisz mindjárt itt lesz jövő szilveszter és a gazdakör ürítését arra céloztam meg. :D Nem is ez a lényeg. Na szóval kint voltak az ólak és ma valahogy rátévedtem az egérrel az egyik sajtgazdaságra. Fura volt mert üresen állt. Gondoltam elfelejtettem tápot adni neki. Próbálkoztam, se tápot, se vizet nem tudtam, se kézivel, se munkásokkal. Már majdnem fejjel futottam a falnak, amikor jött a felismerés, hogy Géza, ide állat is kellene! :D Jött a felismerés, hogy egy darab, az nem sok, de annyi egerem sem volt. :D
    feleségem most reszelte a sajtot a melegszenyóra, azért jutott eszembe ez a kis kaland. ;)

-W-595-, Magdusnéne, magdi06 és 10 más kedveli ezt.
  10. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Feltankoltam, ne üres kasszával kezdjem az új évet!

HéricsBáró és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nahát nahát.... frissítenem kell;)

12. zsani_apja

Nálam már délelőtt jött. Úgy meglepődtem, hogy hamar ki is nyomtam. :D

-Holdfeny-. és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor gyors lépj vissza , és vedd meg , mielőtt végleg elszalad . :inlove:

-Holdfeny-. és zsani_apja kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Frissítettem.... aztán megnéztem mennyi aranyam van:music: És én is kihagyom8)

ursa11 és zsani_apja kedveli ezt.
  15. spora04

spora04 Járnitanuló

Spora04 ID ,:33897898 Sziasztok! Lehet, hogy nem itt kellene érdeklődnöm de szeretném megkérdezni a Rackó által ajándékozott dekorelemekhez lesz-e felhő és mikor? 2021 -es dekorokról beszélek. Előre is köszönöm a választ.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Szia!
    Volt erről jóslat, hogy decemberbe nem lesz.. A jövőről nem igazán érkezett biztató előre jelzés:music: De a reményhal él, hogy valami különleges felhőt kapunk hozzá a jövőben;)

17. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Bölcsen tetted, jön ennél jobb kedvezmény is.

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. 741107

741107 Utánpótlás-írogató

Köszi! Akkor reménykedünk!!!!!!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. zsani_apja

halihoó!
    Most kaptam. Azt olvastam, hogy Hizlald fel a farmaranyfa készletedet. :D majdnem az ;)

20. -Holdfeny-.

Nálam ez nem jelent meg:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.