Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérdésedet áthoztam ide, a helyére :)
    A kalendárium több helyről megnyitható, nemcsak az Újság / Hírek alól. Ott mindig 5 információ fér el, most nincs benne a Nyári kalendárium.
    De az Event órából és a Városi főtérről elérhető most is, Számodra is.

upload_2023-7-26_7-10-1.png

Csatolt fájlok:

inanna11, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. kissandras29545454

kissandras29545454 Utánpótlás-írogató

A 24. napon a hiba miatt nem lehetett belépni akkor miért kér farmaranyat. Nem a mi hibánk volt. A játék is meg lett hosszabbítva csak nincs vetőmag.

Zsazsa59 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    az volt a tájékoztatóban, hogy az event várhatóan tegnap 10 órakor véget ér, s lehetőség szerint minél előbb elindítják újra. Az újraindításról nincs egyelőre több információnk, várjunk türelemmel.
    Idézek a tájékoztatóból:
    "Valószínűleg a jelenleg futó Állatkiképző esemény csütörtök délelőtt 10 óráig tart majd. Jelenleg nem tudunk gyorsjavítást végrehajtani, így előfordulhat, hogy az esemény ma este 10-kor véget ér, és a lehető leghamarabb újra kell indítanunk. A további információkat azonnal közzétesszük, amint frissítések lesznek!"
    A Nyári kalendárium és a Rackó sorozatra pedig szkriptet fognak futtatni:
    "Továbbá futtatunk szkripteket a nyári naptárhoz, valamint a napi bejelentkezési bónuszhoz – ezzel kapcsolatban is folyamatosan tájékoztatunk Benneteket."
    Köszönöm türelmedet, megértésedet - ők is emberből vannak, lépésről lépésre tudnak mindent megoldani.

vihence, SnéDóri, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  4. fredddddy

fredddddy Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

DDoS ide vagy oda, nekem szerencsét hozott. 17 piccolo várakozott aratásra, és a termések között 2 virágfestés és egy farmaranyfa bukkant fel :D

aida2330, vihence, smoldering és 8 más kedveli ezt.
  5. icaoze

icaoze Utánpótlás-írogató

Nekem hála istenek ezek az állatok már meg vannak és a a fákból is van meg majd a pikolót most raktam ki arra vagyok kiváncsi

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Találtam egy izgi dolgot . Mármint elég nehéz lett volna nem észrevenni . (Én biztos nem veszem meg )

És , ezen felül , holnap még jönnek a szintszorzós kosarak

Szintlépő csomag vásár farmra és szigetre - 2023. július

És , ha valaki , csodával határos módon , kitartó és malacpersely párti volt .

Nagy farmmunkás kosár

Többször is megvásárolható csomag!

Luxus farmmunkás kosár

100%-kal több TP vagy TTP az eventnövények betakarításából játékmezőtől függően 24 órán át.

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azt hiszem észrevette a rendszer, hogy ezek az akciók nem nekem valók, mert nálam nincsenek. Mellesleg nem is bánom, mert még elcsábultam volna valamelyikre... aztán a költési vonalamat rakhattam volna újra át egy másik szintre.

Utoljára szerkesztett: 26.7.23
  8. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórum mestere

Sziasztok!
    A Nyári kalendárium huszonhetedik ajándéka /2023.07.27./ 2 db Tp-s láda II.

Kellemes nyári napot ma is mindenkinek!

vcsaba18, zsani_apja, -gyöngy-581 és 9 más kedveli ezt.
  9. Dolphin

rencsike982, PalMa, .dina1. és 4 más kedveli ezt.
  10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nem tudom, hogy hova kéne írni, de az elmúlt napok problémáihoz megkaptuk a kompenzációs csomagot, de hogyan alakul a napi belépési bónusz, mert mikor nem lehetett belépni akkor az megszakadt , és előről kezdődik a belépési bónusz.. A nyári kalendáriumnál is a kieső ajándékot farmaranyért vettem meg. Sajnálom, nekem ez hiányzik...

Kisfenyő, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    ahogy a tegnap megjelent közleményben benne volt, orvosolni fogják a helyzetet egy script futtatásával:
    "Továbbá futtatunk szkripteket a nyári naptárhoz, valamint a napi bejelentkezési bónuszhoz – ezzel kapcsolatban is folyamatosan tájékoztatunk Benneteket."
    Amint lesz róla bővebb információnk, megosztjuk Veletek, addig türelmedet kérem.

vihence, Sali~*.*.*, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  12. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

és azt a kompenzációs csomagot hol lehet átvenni?van vmi kód,mert én nem kaptam.köszi

Liliom44 kedveli ezt.
  13. Dolphin

vihence, PalMa, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ kérésére az alábbi tájékoztatást adjuk ki számotokra:

Mivel a szkriptek futtatása sok időt vesz igénybe (a nyári naptár szkriptje jelenleg körülbelül 70 órán belül fejezik be a folyamatban lévő DDoS támadások miatt), úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a nyári naptárat augusztus 2-ig 23:59-ig.

Ez azt jelenti, hogy csak hosszabb ideig látható a játékosok számára, de mivel nem tudjuk megbecsülni, hogy mennyi időre lesz szükség a szkriptek befejezéséhez, úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a naptárat, hogy ne ütközzünk további problémákba.

Köszönjük mindenkinek a folyamatos türelmet!

A Farmerama csapata

15. Liliom44

Liliom44 Haladó

Én még bízom abban, hogy feloldják az a kék keresztet. A bónuszláda nem is fájna, de ha egy is hiányzik, nem lehet felnyitni a lakatokat, ami értékesebb ajándék a naptárban. A napi bónuszt is meg kellene kapnunk a kieső napért. Még várok türelemmel.

16. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

köszönöm

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Parancsolj
    Kedves Játékosok!

A Központ kérésére az alábbi tájékoztatást adjuk ki számotokra:

Mivel a szkriptek futtatása sok időt vesz igénybe (a nyári naptár szkriptje jelenleg körülbelül 70 órán belül fejezik be a folyamatban lévő DDoS támadások miatt), úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a nyári naptárat augusztus 2-ig 23:59-ig.

Ez azt jelenti, hogy csak hosszabb ideig látható a játékosok számára, de mivel nem tudjuk megbecsülni, hogy mennyi időre lesz szükség a szkriptek befejezéséhez, úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a naptárat, hogy ne ütközzünk további problémákba.

Köszönjük mindenkinek a folyamatos türelmet!

A Farmerama csapata

18. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórum mestere

Sziasztok!
    A Nyári kalendárium huszonnyolcadik ajándéka /2023.07.28./ 2 db Party pörgetés.

Mivel tegnap hajnalban nem tudtam még a 27-i ajándék bontása után levő lakatot kinyitni, így az alatta levő ajándékot sem tudtam hozni, de bizonyára sokan átvettétek már és láttátok, a lakat alatt 1 db 12 órás Farmmunkás kupon volt!
    Elnézést kérek az "incidensért". :D;)

Kellemes nyári napot ma is mindenkinek!

genka53, vcsaba18, Kuzdern és 12 más kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

35 perc múlva nullázódik a kék macinál a vásárlási bónusz szint. :)
    Még most nézzetek rá, hátha pont egy Dzsinláda előtt ácsorogtok!;)

PalMa és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az orion felhősora bónusz százaléka elég kicsi .
    Arra lennék kíváncsi , ki és hogyan jött rá , a több ezer bónuszok közöttt , hogy pont a rózsa ólakra nincs hatással .
    Még ha költői is a kérdésem .

https://board-hu.farmerama.com/thre...os-pletykapartija.22406/page-252#post-1334361

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.