Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem ezzel nem leszel egyedül, én is csinálni fogom :)

HéricsBáró, farmerSS és aida2330 kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Amióta megjelent a HÍR, azóta én is azon agyalok, hogy miként kellene összehozni a kellemest a hasznossal. A hétvégén nem fogunk jó sokan unatkozni...

-gyöngy-581, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most azon gondolkozom, hány farmon tudnám átvenni:music: Aztán jön a felismerés.... 8) Egy farmon játszom, mert többre nincs idő;)
    De neked hajrá:inlove:

inanna11 kedveli ezt.
  4. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Sziasztok!
    Átvettem a kompenzációt. Egy darabig működött a betakarításnövelő, most meg meglepve tapasztalom, hogy az "alap" mennyiséget adja a játék a normál területeken, csak az ideiglenes event területen van +1 termés.
    Félreértettem valamit a kompenzáció ismertetőjében?
    Köszönöm a választ!
    Mari210761
    ID: 23438537

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    csak az event területen hat a kompenzációs csomag 48 órás bónusza. Az ismertető már korrigálásra került.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/játékkompenzáció-2023-november.24230/
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam is így működik:wuerg:

Mari210761 kedveli ezt.
  7. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Azért nem értem, mert a csatnin kívül nem használtam semmit, és több volt a termés még egy órával ezelőtt. A paszulyon sincs szerintem olyan felhősor, ami +1 növényt adna.. Na, mindegy.

8. Dolphin

Szia,
    esetleg volt még aktív Eventnövény betakarításnövelőd, amikor arattál? Ez nem foglal rekeszt:
    upload_2023-11-16_18-22-55.png

Kiegészítés:
    amit még tudtál használni, az a Szezonból a 9 Szezonzsetonért kiváltott bónusz, az is +1 terméket ad 1 órán át:
    upload_2023-11-16_23-13-41.png

Utoljára szerkesztett: 16.11.23
    Mari210761 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. erzsike511

erzsike511 Törekvő

Nalam is aktivalodott,a kamraban nincs es +1 eventnoveny van.

10. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Pontosan mi aktiválódott?
    A kárpótlási csomagban található 48:00 órás +1 bónusz azonnal indul és csak az eventes területen fejti ki a hatását.

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. erzsike511

erzsike511 Törekvő

KOszonom elneztem.

Dolphin kedveli ezt.
  12. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Remélem jó helyre írok :) A farmárudában "megvettem" az új dolgokat, amik egy ideig érhetők el, de nem tudom mire valók :D Pl: Abortista jelvény, instafa, növényszinkronizáló-, erdész-, kertész-, termelési- segítők. Köszönöm a választ előre is. :D

13. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Szeretném leírni, de nem tudom jó helyre írom e.Nagyon köszönöm magam és a családom többi tagja nevében a sok-sok ajándékot amit ma reggel kaptunk.Nagyon örültünk neki.:):):):):):):):):)

aida2330 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    ezek a dolgok a Gyopárvölgyben hasznosítható dolgok. A játékba 2022. decemberben került bevezetésre ez az új terület, itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    örülünk az örömödnek. Van egy ilyen topikunk, ahova a Pozitív visszajelzéseiteket tudjátok megírni, ha gondolod, kukkants be ide:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/pozitív-visszajelzések.23305/

16. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Szia! Bocsánat, hogy késtem a válasszal, de nem tudtam belépni a játékba. Nem használtam semmit a csatnin kívül, szóval nem tudom, hogy egy időre mi dobta meg a termést, mert ezek szerint nem a kiírásban eredetileg szereplő +1 termés. Amúgy közben átvettem a második kompenzációs csomagot a +1 növény/3 óra, de utána megint belépési problémák voltak. Nem csak nálam. Szóval hiába a kompenzáció, ha állandó problémák vannak a belépéssel.
    Köszi a választ.

17. agika48

agika48 Törekvő

Megy a gőzösbe hogy lehet bejutni? Köszönöm!

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    14 órakor kezdődik

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. Dolphin

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szeretném , ha te tudnád meg elsőnek , hogy elértem az 550.000.000.000 CSP-t .

Olyannyira tetszik , hogy ebben a hónapban így is marad . Jövő hét után fog növekedni újra .

Picit pihenek , aztán december közepén belevetem magam a piac rejtelmeibe újra .

juliannakoczkas, aida2330, Gio és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.