Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nálam is ennyi ! De semmi baj, majd kompenzálnak minket egy jó nagy Farmaranyfával !xD

Lenczy, mamszi5107 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ott.... De nem jönnek:music: Tuti utálnak:pxDxDxD
    Akkor az a baj... hogy én nem fogadok locsolót:p

stefano0606 kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Tréfának jó, de egy fekete pont jár ezért hogy egyik farmon igen, a másikon semmi nem jelenik meg, nem fogom 100 akárhányszor bekapcsolni a gépet az biztos.>:(

GA-BI-O-Farm, farmerSS és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Ja ja... Április elsején:p:wuerg:
    Ha jönnek... s pont látom őket akkor jó... Ha meg nem... akkor így játram...

5. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
    nevetek én is ha kell ha ha ha

mamszi5107 kedveli ezt.
  6. holdbarát

holdbarát Junior szaki

7. millike53

millike53 Fórum-zöldfülű

Nalam jottek, de egyetlen pontot nem kaptam pedig ra klikkeltem, a masik farmomon kaptam pontot hogy van ez.

ho-hoboy kedveli ezt.
  8. MissL

MissL Fórumprofi

151 csillag és nem jönnek többet a kis figurák

holdbarát kedveli ezt.
  9. MissL

MissL Fórumprofi

Nem mindegyik kis figura ad csillagot. Sokszor csak a szöveg jön

10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Annyiszor léptem ma be a nagy farmomra a tréfa miatt, hogy még csak most jutott eszembe, hogy tejcsokikat nem küldtem a kicsikről.
    Meglepődve tapasztalom, hogy 3x20 érme vehető át egyszerre. Na, legalább +2 FA-t gyorsan kiváltok ezeken.
    Mondom én, hogy meg lesz az a nagy FA-fa !

11. jano77

jano77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !

Nálam csak 3x20 érme és semmi egyéb , hiába lépek ki be nem jönnek a figurák.
    nekem a tréfa jutott.:(

12. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Jó jó , nálam is 3x20 össze jött, de azért tájékoztatás valami féle nem ártana meg, ha hiba, ha nem akkor nagy ívben ....... le.
    Pedig én eddig jónak tartottam a változásokat, hát ez az ápr.1 . tréfa Ha tréfa akkor ........ Nem írok inkább semmit:wuerg:

Lillapilla73 kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Nekem most jöttek meg a figurák. Lépjetek ki, háthaa....
    151 érme lett.
    Kérdés, hogy kapunk-e még? Vagy váltsuk be?

Utoljára szerkesztett: 1.4.24
  14. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    Bekapcsoltam az animációt a beállításokban és lépkedtem a 3 terület között,ahol felbukkanhatnak,és sikerült,tényleg jönnek a figurák sorban,egymás után.Klienssel játszom.Sok sikert mindenkinek!

Luminary és -kaktuszable- kedveli ezt.
  15. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján lefutott egy szkript, amelynek az volt a célja, hogy azokon a farmokon is megjelenjenek az általunk is jól ismert kedves figurák, akiknél eddig nem jelent meg.

A probléma valószínűleg az lehetett, hogy az utolsó karakter-etetős event során ezen játékosok kikapcsolták az eventablakban a figurák megjelenítését, és náluk így ért véget az adott event!

Kérjük, lépjetek ki a játékból, majd kis várakozás után ismételten belépve keressétek a kis állatfigurákat a farmotokon.

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk hozzá, türelmeteket pedig köszönjük!

A Farmerama magyar csapata

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, pedig egyforma színűt pisilünk mindannyian. ;) .., ha már a holdat megemlítetted. :)
    Pici farmokról mentem a képeket én is. Annyira nem visel meg ez az egész. Rengeteg mindent raktak most játékba. Piccolót is lehetne bőven szerezni Valditól, de a lelkesedésem valahogy nem mozgatták meg.
    Szia!
    Ugráló alakok nélkül 60 érme jött. Bár még van beidőzítve szerintem. Majd kiderül, mire beborul. :)

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

16 órakor kaptam megint 20 érmét, ezek szerint 2 óránként fogunk kapni éjfélig.
    Megvárom amíg összegyűlik minden.

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ó, igen. Nekem is megjött + 20 érme. Csak meg lett fejtve ez a tréfa. Akkor 2 óránként kellene lesni. :)

Utoljára szerkesztett: 1.4.24
    GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Bizony és még nagyító sem kell, hogy megtaláljuk. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Csak nem megnézted ma megint negyedjére is xDxD /én igen/ a Számolás jogát ?

Megjöttek a figurák, 1 farmon bőven elég volt kattintgatni. Jóból is megárt a sok ! Lényegében a szövegekre voltam kíváncsi, azt meg is kaptam...

-happy58-, Luminary, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.