Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Idézek az ismertetőből (https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/#post-830863):

"Tudnivalók a farmaranyas party pörgetés vásárlásról:
    Alapvetően nincs maximális mennyisége annak, hogy mennyi party pörgetést tudunk tartalékolni.
    Érdemes azonban figyelni arra, hogy farmaranyas vásárlásnál van limit.

Mi is ez?
    Akción kívül max. 100 db-ig, akció idején max. 200 db-ig tudjuk feltölteni a party pörgetés készletünket farmaranyas vásárlással.
    Példák:
    - ha akción kívül rendelkezésünkre áll pl. 47 db party pörgetés, akkor csak 53 db-ot tudunk FA-ért megvenni.
    - ha akció idején rendelkezésünkre áll pl. 101 db party pörgetés, akkor nem tudunk 100 db-os csomagot venni.
    Ez a 100/200 db-os korlát csak a farmaranyas vásárlásra vonatkozik.

Forintért bármilyen mennyiséget tudunk vásárolni.

Nyereményként bármennyi gyűjthető 200 db felett is."

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Koszi
    Igen ,de nem Fa .ert vennek ,hanem forintert megis feljon ez az uzenet.:music:

3. Sylja

Sylja Fórumgróf

Hát, akkor valahol valami nem stimmel. ;)
    Kénytelen leszel moderátori válaszra várni...

GA-BI-O-Farm és DevilMókus kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Elképzelhető, hogy hiba:wuerg: De hogy már a vásárlásnál is hiba van..:oops:
    A korlátozás nem túl életszerű... bár mostanában a játékidő... az ami a haladást segítheti...8)

DevilMókus kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Központtal egyeztetve egy hiba folytán jelenik meg a felugró ablakos információ a limitre vonatkozóan, amennyiben pénzért vásárolunk Party pörgetéseket.
    Csak a Farmaranyos vásárlásnál van a limit, FT-ért történő vásárlásnál nincsen limit.
    Megértéseteket köszönjük!

(Megjegyzés: ha a csevegő helyett a jövőben Segítségkérő topikban jelzed, ha hibát tapasztalsz, gyorsabban kaphatsz segítséget - itt ritkább a moderátori jelenlét)

DevilMókus, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. buksi85

buksi85 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Lassan 300 PP elment, de egyetlen nyomorult Latteművészt sem sikerült kipörgetni. Ami még dühítőbb, hogy az utoljára játékban lévő Latteművész és a Csokisfürdő kb.30-40 pörgetés után jön csak fel, ellentétben a játékban maradó Inyencszakács vagy Videójátékkal :mad::cry:

Azt gondoltam (többek között, amit inkább nem részletezek), utolsó lehetőségként nagyobb esélyt kapnak és nagyobb szerencsét, de nem így lett. Azt hiszem feladom és befejezetlen marad a felhő :eek:>:(

feki13 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

van még idő... S végső esélyként lesz majd megvehető is:music:
    Nálam az újdonság hamar meg lett... a felhő teljes;)

Synodendron kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Koszonom szeppen.Boldog uj evet

Utoljára szerkesztett: 1.1.25
    -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Nekem ezzel az a tapasztalatom, hogy sose pörgetek csak érte. Inkább mindig megnézem 8 óránként a kínálatot és amikor kedvemre való a dolog rápörgetek. Azt vettem észre így minimális PP-ből is nagyon jó cuccokat kapok és legalább nem is fogy annyira.

Sok sikert!

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én ilyenkor bontogatom ki azokat a ládákat, amelyek sima pörgetést tartalmaznak. El is pörgetem gyorsítva-sámánozva, abból is lesz pár PP főnyeremény dekor...

DevilMókus, Othep, fakír1020 és 7 más kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hello Toma!

Köszi a tippet, erre nem is gondoltam! Mondjuk most éppen 100-on van a sima pöri neki is megyek elpörgetem őket.

GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

Na, elpörgettem pontosan 1511 sima pörgetést; ennyi gyűlt össze csak a ládákból az előző akció óta*. 9 dekort kaptam: 1 latteművészt, 2 videóst, 1 szakácsot, 2 jógagurut, 1 tüzes tűk bajnokát és 2 extrém atlétát. Most látom csak, milyen szép katonás lett az eredmény: 1-2-1-2-1-2 :D

*Maradt még néhány láda. Minden ládánál megvan, mennyit nyitok egyszerre; és ha már annál jóval kevesebb marad, azt elteszem a következőre.

Utoljára szerkesztett: 1.1.25
    HéricsBáró, Fätum, feki13 és 6 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Gratulálok!
    Én sohasem pörgetek ennyitegyszerre.... de azért beesik néhány dekor is a pörgetések alkalmával..:music:

mondanám, hogy sohasem valamiért pörgetek... de ez csak akkor igaz, ha pont nem eventkezdés előtt kergetem a kereket... mert akkor terménybónuszért;)

feki13 kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

Szia!
    Az a baj, hogy temérdek sima pörgetés jön, és nem sokat ér... Viszont cserébe egy merő macera az elpörgetése; de veszni hagyni sajnálom. Így amit a felhők/dekorok/eventek/farmáruda/gazdaköri feladatok adnak, azt reggelente elpörgetem. A ládákat viszont nem bontom ki naponta, sőt hetente vagy havonta sem.
    A PP dekorokra pörgetés viszont egy értelmes felhasználása a sima pörgetéseknek, és sámánozva nem is tart sokáig. Kéthavonta egy fél óra, jönnek bónuszos dekorok, és elfogynak a sima pörgetések...

15. -Holdfeny-.

Szia!

Valóban nem ér sokat.. hiszen temérdek olyan dolog jön amit már nem használok...
    Tp minimális... a csp is... az ólak fák mehetnek a gyopárra... De ha 5 évig nem jönne egy sem akkor sem kellene vennem...
    A só és társairól meg már nem is beszélek... Tonna szám jön termék.. amit semmire nem használok...
    De azért jön néha ez az ... bár a negyvenedik növényre, állatra ható dekor igazából már só kategória... Csak az általánosan és dekorra ható az aminek tudok helyet adni...
    Eléggé elavult a jelenlegi kínálat... Talán majdegyszer ráncfelvarrják... Vagy nem...:music:

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Igazán nagylelkű ajándék volt a 4 felhősor, csak nem tudom hol találhatók,amit rá kell pakolni? koszi a segítséget.

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Babuxx, GA-BI-O-Farm, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  18. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

DetoX666 és Othep kedveli ezt.
  19. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Mára meghirdettek kedvezményes farmmunkás előfizetést 1790 Ft-ért, de nem találom.

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    továbbítottuk a Központ részére, válaszukig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.