Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Menitala

Menitala Fórum mestere

Mi ez a Vízörvény áradat???
    Én nem veszem meg!!!
    Lesz ebből hátrányom? Köszönöm! Üdv.

2. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Szia!
    EZ egy alap dekor amihez lehet vásárolni fejlesztéseket, később pedig eventekből lehet nyerni hozzá .

3. PBerti

PBerti Haladó

Szia! Ez egy teljesen értelmetlen, többlépcsős fejlesztős kitehető,ami sok helyet foglal. Én már nem tudom hova tenni. Ráadásul a TP bónuszon kívül olyan ládát ad, ami nagy valószínűséggel kerekkerék pörgetést fog adni. Én ezeket már ki se nyitom,mert tele a padlás velük,csak elvesztem a pörgetéseimet, az aprólék meg nem számít amit pluszban ad.
    Az meg,hogy a Party pörgetést lekorlátozták, felháborító.Had döntsem már el én,hogy,milyen ütemben szeretném felhasználni a JOGGAL megnyert pörgetéseimet.
    Várom a következőt,mikor korlátozzák a szupertrágyát,szupertápot...stb. Na akkor fogom abba hagyni...

nolina1965, fankostepsi, JUCUS és 6 más kedveli ezt.
  4. Szia! Hol tudok olvasni a Party pörgetés korlátozásáról? Én még nem tudok róla! Nekem több mint 23 ezer van. Nem szeretném elbukni, csak azért mert a BP úgy gondolja!!!>:(

csio70 és sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólókhoz. Fel vagyok háborodva én is ezen a korlátozáson. Nagyon aljas húzásnak tartom, hogy a pénzünkért nem kapjuk meg, amit vásárolunk. Nem a pár pörgetés akasztott ki leginkább, hanem maga az elv. Nincs semmi egyéb tenni valójuk a farmon, hogy azzal foglalkozzanak inkább, mint a játékosok hátráltatásával? Nem veszek meg egy fejlesztést sem, mert ez tisztességtelen. Évek óta mondjuk, hogy a keréken is ideje lenne változtatni, mert eventekkor ha pörgetünk is, a sárga ólakat vagon szám adja, meg a hulladékot. Bónuszt néha látni, de mindig el kerüli a kerék. Sok változtatni való lenne a játékban, amivel jobb lenne az élmény, de sajnos, inkább a lejtő menet halad. Ez megint egy lépcső lefelé. Lassan el érjük az alag sort, aztán játszhatnak maguk a készítők, mert mi már odébb állunk.

nolina1965, fankostepsi, JUCUS és 2 más kedveli ezt.
  6. Mica67

Mica67 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Részemről " Vízörvény áradat" fejlesztések vásárlása elmarad. Már az előzőnél is kértük ne tegyenek a csomagba olyan elemet amit nem lehet megvenni! Ha belekerül akkor egységesen minden játékosnak joga van megkapni!

7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Miért buknád el?
    Elolvastad az irányelvet? A korlátozás csak a farmarannyal történő vásárlásról szól. 200 PP felett már nem tudsz farmarannyal PP-t venni.

Minden mást megkapsz! Ládából, kerékről, eventből, gazdakörből és akkor is ha valós pénzért vásárolsz PP-t.

https://board-hu.farmerama.com/threads/party-pörgetés-limit-irányelv-módosítás-2025-április.26181/

Dolphin, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  8. Köszönöm a választ! Az írásomat azzal kezdtem, hogy hol tudok olvasni a PP korlátozásról, mivel én nem tudok róla. Most, a link alapján már tudom, hogy a vásárólt PP ról van szó, így azzal is tisztában vagyok, hogy nem bukom el ami a raktárban van!!:) Szép napot és jó munkát a továbbiakban!

9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia,
    igazad van:) elég lett volna a Hivatalos közlemény linkje, körítés nélkül:oops:
    Neked is szép napot:)

Swartsch kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Na, akkor előlről:
    - maximalizálva lett a PP 200-ban, ami szemétség.
    - Állítólag, csak akkor ha FA-ért veszem, ami megint szemétség, mert a FA leginkább valós pénzzel történő vásárlásból származik.
    - itt írva vagyon, hogy nem veszik el ami megvan.
    - ha van egy csomag (jelen esetben az új dekor fejlesztése), amit CSAK FA-ért lehet megvenni, és aminek része a PP, akkor, ha nem akarják megadni, akkor
    -- mi a bánatos francért teszik a csomagba, mézesmadzagként ha nem adják oda
    -- ha meg oda akarják adni, akkor miért korlátozzák
    -- egyáltalán miért sajnálnak tőlünk BÁRMILYEN VIRTUÁLIS dolgot???
    Ha az a cél, hogy legyen sok játékos, aki örömmel játszik, akkor a kedvükre kéne tenni, nem a kedvük ellen!
    Ha az a cél, hogy a játékos elszökjön/ne vásároljon/ne játsszon, akkor szólják ki, hogy megszüntetik a játékot, de ne idegeljék az embert minden eventben valamivel.
    Van 295 PP-m. Megvettem az 5 fejlesztést, bár nem tudom, minek. Megnéztem, még mindig 295 PP-m van. Remélem, reggel, újraindítás után nem 200 lesz, mert akkor nagyon durva leszek. Fogyasztóvédelem és hasonlók. Amiért valahol már fizettünk, azt egy tollvonással ne töröljék el, ebből elég a VV-ben.

Gabimami, -Holdfeny-., csio70 és 4 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Teljes mértékben egyetértek veled.
    Az van, hogy mivel 200 felett van a PP mennyiséged, a csomagokban lévő pöriket nem írja jóvá. Felkelésedkor, ha nem így lesz, akkor én is plafonhoz verem magam. :D

Gabimami, _LiNi_86, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Meg maradt a tegnapi mennyiség... ne mérgelődj, mert árt a szépségednek:D

Gabimami és csio70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.