Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. helvécia46

helvécia46 Utánpótlás-írogató

Üdvözöllek Benneteket!
    Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérésemet, de próbálkozom. Hiányzik nekem néhány elem a felhősorról, de hiába teszem fel a csere-bere oldalra, nem tudom megszerezni őket. Kérlek Benneteket, akinek van nélkülözhető eleme, segítsen nekem! Ilyenek a: Riadalom a bokorban, Hé figyelj, Vödörlabda, Almalé, All-star játékos, Ünnepi levitálás, Szülcsinapi lufik, Mau szülinap, Pocok légyfogó. Nagyon szívesen adok helyettük ól-, vagy fafejlesztéseket, vagy ami nektek hiányzik és nekem meg van is belőle. Előre is hálásan köszönöm a segítségeteket. És bocsánat, ha nem jó helyen keresgélek!

2. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szia!
    Itt találod a cserebere topikot:

https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándék-cserebere-Új-szabályokkal.16300/page-167#post-1082789

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Eléggé félresikerült ötlet a farmárudába bevinni a csp-s és FAs vásárlásokat. Meg volt ennek a helye a gazdaboltban. Ott sem ismeretlen a limitált vásárlás. Arra lesz jó, mint a paszulyon a sok kolonc felhősor, hogy egy mellékattintás és ugrik az FA, vagy a csp.
    Decemberben paszuly aratása közben vettem 18 FAért egy olyan felhősort, mely ad 1000 TPt naponta. Azokat a felhősorokat is már régen a gazdaboltba kellett volna rakni. Javasoltam is már évekkel ezelőtt. Főleg ezért nincs értelme az ötletelősbe írnom, mert azon ötletekből, melyeknek van egy ujjbegynyi értelme, biztosan nem lesz semmi.

Fatther, Ribiszke, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Hm , ez elég fura üzletnek tűnne :D

[​IMG] + [​IMG] + [​IMG] = [​IMG]

Fatther, Bucukipocica, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ad1: Felhősoroknak a felhősoroknál van a helye
    Ad2: Az ötletes topicba mindenki írhat, mi mindent továbbítunk időről időre, azonban, hogy a központban mit gondolnak róla, és mit valósítanak meg, az már az Ő hatáskörük. Nem csak a magyarokból áll a játék, azt azért gyors szögezzük le.
    Ad3: Oda kell figyelni, mikor mire kattint az ember, és nem csak vakon kattingatni, mint akinek azon múlik az élete, hogy 1 perc alatt mennyit tud kattintani
    Ad4: Az, hogy miért pont a farmárudába tették be ezt a lehetőséget, azt nem tudom, de nem teljesen mind1, hogy gazdabolt vagy farmáruda? elvégre minden kattintásodat átgondoltan, szándékkal hozod meg (elvileg)

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika!
    Megmondom őszintén, a matekodtól elkerekedett a szemem. Kicsit elavult az eleje, szerintem a mai játékosok már régen nem járhattak arrafelé ahol ez az aranyátváltás csp-re van a kínálatban, valószínűleg együtt öregedett meg magával a játékkal. A csp-s ládák korában ez már nagyon túlhaladta a korát. Egy kicsit nagyon elavult. Nem kell egy kisfarmnak sem órákon keresztül búzát vagy kukoricát vinni a piacra, hogy ezt szupertrágya kínálatot, esetleg a többszörösét is megvehesse, ha akarja.
    A pengős bolt kínálatának bővülése engem nem zavar, jó, hogy ilyen is lett.
    Mindig szeretem, ha van választási lehetőségem, ezzel a bővüléssel lett. Azt nem tudom, hogy élek-e valaha is vele, de a lehetősége meglett. Remélem a farmpengős kínálatot nem fogják csökkenteni, mert attól már morcos lennék :D

Fatther és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Szia
    Ez még abban az időben volt , amikor a búza 1 CSP és a kukorica 0,1 CSP volt . :cry:
    Hozzádobhatnának 10 nullát , akkor elgondolkodnék , hogy megvegyem e .
    Habár előrébb nem lennék akkor , mert aki a Top10 be vannak , ők is megvennék . Talán .

Fatther, ^^Ayumi^^ és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Áthoztalak ide, mert új topikot nyitottál, ami szabálytalan, és azt be fogják zárni. A Gyümölcspiacnak van ugyan csevegője, de azt meg még nem nyitották meg.
    Szóval vegyesen érdemes csinálni. A beadandó mennyiség folyamatosan nő minden beadással. El kell osztani a beadandó mennyiséget a kapható FP-vel, és a legalacsonyabbat kell beadni. Érdemes meghatározni, meddig akarsz elmenni. (Én pl. max. 50000 CSP/FP-ig megyek el.)
    Az alábbi táblázat mutatja a beadásokat:
    CSP/FPkicsiközepesnagyFP
    3000097570
    40000161615184
    50000212223271
    60000252629335
    Vagyis pl. ha 40000 CSP/FP-ig mész el, akkor a kis és a közepes standon 16, a nagyon pedig 15 beadásig kell elmenned, amivel összesen 184 FP-t szerethetsz. Amit összesen beadsz így, az pedig nyilván kb. 184x40000=7,36 millió.
    Ha konkrét kérdésed van, arra is tudok válaszolni (pl. ha 500 FP-t szeretnék, mennyit kell beadnom; vagy pl. 10 millió pajtaértékből mennyi FP kapható...).

nagymami2, Fatther, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  9. Szaby200342

Szaby200342 Junior szaki

Nagyon szépen köszi! Sokat segítettél. :D Igazából nem akarok sok FP-t. Van 350-em és ki akarom unlockolni ezzel az eventtel a 400-as Zuhatagok szigete területet. Semmi extra. :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Akkor 7-6-4 beadás, összesen 57 FP, 1 646 264 beadandó pajtaérték.

Fatther, -Böcsi-, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Ismét köszönöm, hogy megosztottad a számításaidat, így könnyebben szereztem meg ezt a gyönyürűséget:

nagymami2, Fatther, Kincsem-birtok és 3 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Szia
    Ettől is elkerekedne a szemed ? A kis farmon lepett ez meg .

Fatther, rózsabimbó és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok ! Végre meglett a felhősorom, le is arattam, de nem találom a meglepetés tojást, hol keressem?

Fatther és Katka54 kedveli ezt.
  14. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Kukucs!
    Bal lent láda-> Váza -> dekorációs tárgyak ;)

Fatther és Lizikertje kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A váza ikon alatt megtalálod, de nem tehető a kerge kertbe, a kincsesbe sem, a teliholdasra sem, a többi területre igen

Fatther, Kuzdern és Lizikertje kedveli ezt.
  16. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszönöm, hát ezért nem találtam, mert pont ezekre szándékoztam kitenni.

Fatther, Katka54 és Ribiszke kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Sziasztok

[​IMG] [​IMG]

18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Értik ám a dógukat?!xD:p

Azért lesz kapós mert a világítótorony fejlesztgetéséhez mindenképpen kell Fa ezzel a vásárlással meg is lesz akinek nincs, a többi szép ráadás. Főleg az 500 sz.táp.

19. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Nálam ilyen ajánlat sincs :cry:

-ágianyu33- és Fatther kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Sziasztok

Nem vettem meg , erre most meg ez az ajánlat zaklat . xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.