Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tűnt el. Megtalálod a hírek ablakban is, a vásárlási akciók között, de a városban a Gazdaboltban is: az Alapfelszerelés / Szezonális árucikk fülön, Szeszélyes talányos fák csomag néven.

klé68, -ágianyu33- és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

De igen, nálam is eltűnt. Az új fák miatt úgy döntöttem meggondolom a vásárlás és mire rászántam magam - félórán belül - eltűnt. Nem baj, a sok sok csemetében úgy sem bíztam....:)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam is eltűnt... ugyan van mindegyik fám.. de azért gondolkoztam a vásárláson;)

lukimi kedveli ezt.
  4. kicsihold3

kicsihold3 Utánpótlás-írogató

Akkor nem vagyok egyedül. Mi a teendő, hogy visszakerüljön? Segítség!!!!

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy csak villám akció volt. :(
    A segítségkérő topikban írtam erről valakinek. Nem ismétlem magam, inkább hozom az írásom linkjét.
    >>KATT<<

6. lukimi

Szép napot, szia Beko!

Mint sokan én is csökkentett módban szeretnék már régóta vásárolni (vagy sikerül vagy sem) éppen ezért nem sért az, hogy ily módon pár perc alatt eltűnt a lehetőség nálam is. Azalatt tűnt el mint visszább is írtam, mialatt eldöntöttem, hogy kell-e nekem ez? Nos, a sok csemete láttán csak pár pillanatig volt kecsegtető aztán eszembe jutott miket szoktunk kapni.....:sleepy: Csakhogy nem volt Abiu fám 1 sem ezért vissza mentem (volna) még egyszer megrágni, vásároljak-e?! Közben eltűnt.

Namost! Nem ettől leszek búbánatos, így jártam gondoltam magamban csakhogy ez kb dél körül volt? este megyek a többi kisfarmomra és ni-ni, szinte mindegyiken ott volt ez az akció. Nos, én és gondolom még sokan mások azon elmélkedünk, hogy mit akarnak akciózni a Bignél azokon a millió farmokon amelyek csak úgy vannak a levegőbe?! Hiszen én például valamilyen szinten kezelem őket minden nap ha már létrehoztam de nem állandó farm mint azért jópár játékosnak egyenrangú a főfarmjával és talán ott is vásárol hébe és hóba (kivéve a kezdő és haladó játékosokat, közülük talán vásárolnak). Tehát ebből a kisfarmos akciókból elenyésző bevételt láthat a Big - szerintem.

De oda teszik be fél, egy napig.

Van olyanunk is, hogy kivéve a Gyevi bírót és engem is megfogtak meg gondolom sokakat is amikor az első Páncél Panni akciót bevezették (ezért: kivéve a Pannis akciót) a kisfarmokra, na akkor nem tétováztam. xD:p

Ezt csak úgy leírtam mert látom, hogy már jeleztétek a problémát felfelé.:)

Utoljára szerkesztett: 3.10.20
  7. BackOffice

Szia Imi!
    Ha már szóba hoztad ezt a témát. Érdemes megnézni egy másik oldalát is a dolognak. Szándékosan nem írtam "érmét", mert ugye az éremnek csak két oldala van, de szerintem ezeknek a fura akcióknak sokkal több. xD

Létezik olyan, hogy statisztika. Legyen ez pénzügyi kimutatás, vagy játékos aktivitásról szóló. Teljesen mindegy. Ezekben adatok vannak, amiket időnként számon kérnek azok, akiknek az a dolguk, hogy számon kérjenek.....

Elnézést, hogy egyes szám második személyben fogok fogalmazni, de te pontosan érted, hogy az alábbi példa nem rólad és a nem a te szokásaidról fog szólni. Csak egyszerűbb így fogalmazni, mint az úgynevezett "általános alannyal".

Ha kisfarmokra teszik az akciókat, akkor lehet, hogy a nagygazda megveszi, hiszen megérős a dolog. Ha közös piacos a kisfarm, akkor letermeli ott az abiu mennyiséget és hazaküldi. Ha nem közös piacos, akkor kivárja a cserenapot és úgy küldi haza magát a fát.
    Ez a helyzet - akármelyik is vonatkozzon mondjuk terád - a statisztikában azt mutatja, hogy eggyel több fizetős farmot sikerült elérni.

Továbbá, ha te kisfarmon megveszel egy ilyen csomagot, nagy eséllyel oda be fogsz lépegetni. Ha közös piacos azért, hogy arasd az abiut, amit megveszel magadtól, ha nem közös piacos, akkor meg azért, hogy arasd az abiut, amit eladsz azon a piacon, az árából veszel egy csatnit, amit hazaküldesz magadnak.
    Tehát nem csak egy plusz fizetős farm kerül a statisztikába, hanem egy új aktív farm is, amit az alvó, vagy szendergő állapotából aktivizálni tudtak.

Az persze más kérdés, hogy vajon mi hoz több bevételt: az amúgy is sokat költő farmokra betenni és "csak" a bevételt növelni. Vagy a fent említett okok miatt más farmokat megcélozni és a picit kevesebb bevétel mellé, több legyet is ütni a statisztika emelkedésével.

Hol lehet fontos az aktív farmok száma? Például egy reklámcéggel való tárgyalásnál. A BP számadatokkal tudja bizonyítani, hogy X mennyiségű aktív farm van, tehát ennyi látogatót tud bizonyítottan felmutatni. Az, hogy az X aktív farm mögött mennyi való személy van, az viszont nem tudható pontosan.

Ez csak a dolog egyik oldala. Számtalan más oka is lehet. Egy dolog biztos: a központban nem dolgoznak saját maguk ellen. Mindennek oka van. Még akkor is, ha mi nem látjuk át és nekünk nem tetszik egyik vagy másik ötlet/kivitelezés.

Rékalány2004, senga77, Hahacska és 4 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam még most is ott van...

9. BackOffice

Na tessék, mindig van kivétel. xD

Viccet félretéve. Ennek sem tudjuk az okát, hogy valakinél miért tűnt el, míg másnál továbbra is elérhető. :(

10. lukimi

Azért van ott Tománál mivel tudják, hogy nem szokott vásárolni és meg akarják változtatni!xD:p

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem csak Tománál van ott, az én kisfarmjaimon is megtalálható az akció jelenleg is. Még 12 órát adott nekem, hátha meggondolom magam.
    Egyébként a zölddel írt mondatod valószínűleg igaz, vásárlásra csábítják azokat akik egyébként nem szoktak venni titkosakat.

12. lukimi

Nekem meg tegnap az event befejezésével lett egy abiu fám így már tényleg nem érdekes, hogy a lukimin eltűnt a lehetőség.:)

13. -gyöngy-581

Gratulálok :)
    Látod talán ezt is tudta a rendszer, hogy neked nem feltétlenül van rá szükséged és ezért vált köddé az ajánlat (nálam a gyöngyön meg sem jelent.. én veszem a titkosakat rendszeresen bár, néha nem tudom minek is (?) :D)

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem akarok bele kotyogni, mint a szarvasi főző! :D
    Hozok kettő képet, nem nálam van ez. Lekellet mennem alfába, hogy eltudjam készíteni. Mondjuk a béta teszt mellett nem volt nehéz!
    Az elsőt reggel csináltam, a másodikat most, hogy olvastalak benneteket. ;)

15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

Nálam is van amikor az első kattintás után eltűnik, de akkor többször rámegyek a Hírek fülön az akciókra, és akkor előbb- utóbb újra visszaadja, és megtudom venni ( ha akarom ).

16. BackOffice

Szia!
    De jó, hogy ezt szóba hoztad!

- Nem csak a Hírek felületen kell keresni, hanem az eventórában is. Mert, akinél játékban van, annak mindkét helyen ott kell lennie az akciónak.

- A Hírek felületről azt kell tudni, hogy egyszerre csak 5 plakátot képes mutatni. Ha ennél több akció van játékban, akkor úgy érhető el a többi plakát, hogy "Hírek felület bezár, bal oldali menüből újra megnyit, újabb lapozás". Ez többször ismételhető.

Nekem ez a módszer annyira természetes már, hogy eszembe sem jutott, hogy ezt más nem így használja.
    Hiszen tesztfarmokon előfordul, hogy 15-20 plakát is van egyszerre. Mi már rutinból tudjuk, hogy találjuk meg, amit keresünk.

inanna11, Gio, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kipróbáltam 5x . :p

Ez lett

Szia

Kis farmon ez fogadott

[​IMG] [​IMG]

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Azt hiszem a 244. szint nem számít talán kicsinek... Nálam is megjelent a Farmszakértő csomag 300 aranyos kivitelben, csak nem vettem meg.

Válogatás mutatom az én eredményemet:

100 ládát kértem :) A 10 különlegeset ki is nyitottam rögtön:

19. textilmánia

textilmánia Törekvő

Sziasztok nálam nem működik a ládás válogatás nem indítja el mi lehet az oka egyik farmon sem .

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Biztos minden ládát kijelöltél? 1különleges 2 ritka és 5 gyakori.

- Összesen 8 játékelemet kell "kipipálnunk", hogy a játékot el tudjuk indítani.
    Ki kell választanunk: 5 gyakori + 2 ritka + 1 különleges csoportbeli ládát.

Kérlek ovasd e az ismertetőt az alábbi linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ládás-válogatás-2020-október.20076/

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.