Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem a kistesóját küldték :D :inlove:
    [​IMG] És bónuszként kaptam hozzá egy Fényfesztivált a banktól :inlove:.

Swartsch, -gyöngy-581 és Ágica_06 kedveli ezt.
  2. Ágica_06

Ágica_06 Utánpótlás-írogató

De jó:inlove: Szeretem a fényfesztivált:music: én 625 zöldcsepp es sornál tartok Dzsinnél... ezt vágta hozzám a rendszer ma... Jól jött:music:
    Folyton spórolni akarok... de valahogy nem igazán sikerül...:wuerg:

Swartsch és genka53 kedveli ezt.
  3. genka53

Szia!
    Szerintem, amíg nem megy más, szükséges dolog rovására, és/vagy neked örömet okoz, akkor élni kell a lehetőséggel, mert van amit meg lehet termelni, van, amit nem. ;) Minden más másodlagos. :D

4. Ágica_06

óóóó tudom;) Elvileg spórolósan játszom... Mindig megbeszélem magammal, hogy a következő Dzsinn 90 napban óvatosabb leszek:wuerg:
    Aztán valahogy nem sikerül...:p
    Van egy Szomszikám aki dohányzik.... Szoktam neki mondani... nagyon sokat elfüstölsz.... Erre viccesen elhúzza a jöggönyt... s megállapítja nálam sem áll jaguár az udvarba... :oops:
    Persze hogy neeeeem hiszen van egy csomó kihagyhatatlan akció itt a farmon:p
    Este kinyitom a piccolókat... háta lapul bennük valami csemege;)
    Olyan terültre tervezem kirakni ahol már van 4 virágfestés.... Nem örülnék neki ha 6 lenne egy területen;) Szóval... jöjjön sok egyéb jó ;)

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Nálam is a menüben van már a nagytesó, szívtam a fogamat egy picit, de nem bánom annyira :)
    Most már csak helyet kéne csinálnom a sok piccolonak amit eddig nyertem az eventekben és a mostani 12-nek is.
    A bankban szupertápot kaptam, rám fért mert egy picit sokat használtam belőle... a tigriseknél :)
    Jó lenne egy szupertápos mamut is, ha jönne. Szólj rám, hogy vegyem ki az éjjeli edényből a kezemet :D

Utoljára szerkesztett: 25.6.24
    vihence, Swartsch, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Ágica_06

Szupertápos mamut szép álom;) De azt hiszem csak a játékosoknak lenne jó... :music: A játékmester erősen veszítene rajt... még akkor is ha turbó mamut példájára minimális termést adna....

Kár, hogy nem jelent meg mindhárom vásárlási lehetőség a farmokon...8) A Csuda tudja, hogyan osztja a rendszer ezeket...:music:

7. genka53

Sziasztok!
    Szupertápos mamut biztos, hogy sose lesz, mert a BP-nk is meg kell élnie valamiből. Márpedig ráfizetéses nem lehet, mert akkor megszűnik a játék, mi meg mehetnénk Csapd le csacsi- zni. ;)
    A Piccolo ládákat én mindig az Esőerdőben fialtatom, mert ott alapban nem használom máskor a tojásaratót, csak ha a virágfestéseket és a gyepek urát szándékosan akarnám használni. Másrészt, ott van a legkevesebbszer event, tehát nem baj, ha ott foglalják a helyet. Harmadrészt oda raktam ki az összes manufaktúrát és a füvészkertet 0-24-ben, meg az egyéb, elsősorban tápokhoz való, és/vagy új fákat, így szépen elvannak egymás mellett.
    Ezért a jobb alsó sarok részben várják a riadóstartot az ólnullázáshoz a virágfestések és a gyepek urai, középtájra szoktam kirakni 2-3 Piccolo ládát. Többet felesleges egyidejűleg kirakni szerintem, mert akkor is azt adják, amit "ők" akarnak ;). Így aztán mindig van valami meglepetés :D, hol egy levéltánc, hol egy multitaszking zseni, új virágfestés, Jack, múlt héten kaptam egy FA- fát is... Tíz, egyidejűleg kirakott Piccolobó kifejlődött itemek össz értéke valószínűsíthetően nem kedvezőbb, mintha párosával vagy egyesével rakja ki valaki.

8. Ágica_06

Kinyitottam 20 piccolót...
    1 Virágfesés!:inlove: Még hiányzott a területről;)
    3 multitaszting...
    3 pocoklégyfogó,
    3 virágos dallamok
    2 kukacoskodás,
    1 Levéltánc
    1 Havermackó
    1 varázsfa
    2 fényfesztivál
    3 ingrid tanítványa

Nem panaszkodok... :inlove:

9. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Mindegyik piccolo ládábol elérhető tartalmat ugyanenny eséllyel nyithatsz ki? a felettem lévő kommentnél 20 db piccolobol 0 farmaranyfat adott, azért az elég gatya ha belegondolunk. :D

vihence, genka53, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Genka kedves :)
    Látszik, hogy nem izgat a tp
    Ha érdekelne nem tennéd nem farmos területre a kiváló tp-t adó dekorokat . :)
    Egyébként igazad van. Tényleg a bahán lenne jobb helye a piccoloknak.
    Amikor bontható dekort adományoznak akkor azonnal bontom, de vannak olyanok amik amíg tart a +-os hatásuk addig igen jó tp-t is adnak, no ezért kerülnek nálam a farmra a piccolok.
    A szupártápos mamumtot én azt hiszem zölddel írtam, ha nem, visszalépek és kizöldítem...
    Moderátori tesztek alapján 200 piccoloból lehet 1 darab FA-fa (Máriusz tesztje a sámlin hangzott el, sajnos linket adni hozzá nem tudok így kénytelen vagy megbízni az emlékeimben.)
    PS: De a saját tapasztalatomat is megírhatom: volt rá példa hogy a szomszéd ajándékozáskor egy területen nyitottam 2 FA fát és volt olyan is, hogy három teljes területen sem kaptam egyet sem..
    De olyan is létezik ez is személyes tapasztalat, hogy egyetlen piccoloból lett meg az áhított dekor.

vihence, Swartsch, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  11. Swartsch

Swartsch Fórummogul

Sziasztok, szép estét Mindenkinek! :)
    Nálam ez az ajánlat volt:

Kis tépelődés után úgy döntöttem megveszem...eredmény: 2x havermackó, 1x végtelen kincskeresés, 3x levéltánc, 1x élő holtkincs, 3x kicsobbanó öröm, 2x tündér termálforrás, 2x ingrid tanítványa, 2x Pongó show, 4x pöttyös ernyőgomba, 4x pocok légyfogó, 2x varázskalap, 1 fényfesztivál, 1x multitaszking zseni, 1x jack:inlove:, 1x farmaranyfa :inlove:. A bónuszláda és a farmbónusz láda II is jól adta. Elégedett vagyok az eredménnyel.
    :)

vihence, genka53, Ágica_06 és 5 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek szerint EUR-ért jobban adja. :D ;)
    Nálam a 20 ládás van, 6.290 ft- ér

vihence, Swartsch és genka53 kedveli ezt.
  13. Ágica_06

Gratulálok!:inlove:

Szép nyitás volt! Jack mindig jól jön! A farmarany fa pedig hosszú távon ontja kincsét:inlove:

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Általában a ládák nyitásakor nem azonos az esélye a láda minden egyes adományának. Minden benne lévő cucc kap valamilyen valószínűségi értéket. Ezekre a számokra csak sokezer láda egyidejű bontásából lehetne következtetni, amire a Piccolo esetében esély sincs.
    Tapasztalati úton nagyjából úgy néz ki, hogy az esetek kb. negyedében Pöttyös ernyőgomba, Pocok légyfogó vagy Élőholt kincs lesz. A legritkább a Farmaranyfa olyan 1% körüli eséllyel. A következő csoport a Varázsfa, Jack ajándéka, Virágfestés, Gyepek ura és Virágcsokor dekorok (kb. 2-2,5% eséllyel). A leggyakoribb (+)-os dekorok a Levéltánc, Multitaszking zseni, Pogó show, Tündér termálforrás, Végtelen kincskeresés és Kukacoskodás (kb. 5-8% eséllyel). A többi valahol közte.
    (A számok csak megfigyelés eredményei, és jelentős bizonytalansággal bírnak. A véletlengenerátor szórása elég nagy ahhoz, hogy a nálam nyitott piccolo-k alapján levont következtetések ne lehessenek statisztikailag megalapozottak. Ráadásul nem is vezettem listát a nyitásokról, csak két szomszéd-ajándékozás kapcsán (kb. 220 láda); a többire a pajtámban lévő lejárt dekorok száma alapján következtettem - és ezek némelyike eventből, farmárudából vagy kárpótlási csomagból is származhat.)

15. Swartsch

Swartsch Fórummogul

Szia! :)
    Sztem az nagyon jó ajánlat!! Mármint a tiéd! :) Osztottam szoroztam én is. Piccolok osztva farmarany ár, ha szomszéd ajándékozásnál nézem, mert ott azért szoktam kicsit küldözgetni és az eredmény az lett, h nem hagyhatom ki ezt a lehetőséget! :D Nem is bántam meg! :)
    Szia! :)
    Köszönöm szépen! :)
    Egy virágfestést még el tudtam volna viselni közte, de így sem panaszkodom. A macikák és a tündérkék repültek, de a többi maradt kint. :)

zsani_apja, GA-BI-O-Farm, vihence és 2 más kedveli ezt.
  16. genka53

Szia!
    Akkor éppen kettő Piccolo láda volt kitéve, amiből az egyik FA-fát adott. Szerencse függvénye is. És befolyásolni sem tudjuk semmiképp, hogy mit adjon a Piccolo láda. Előfordulási esélyét -BombadilToma- fentebb leírta.

Szia Gyöngy kedves!
    Tekintettel arra, hogy amikor a Bahamarama szinteket megemelték 800 -ra én is sokakkal együtt már bőven 800 pluszos voltam, ezért nem érdekel a Bahán való TTP gyűjtés.
    A pluszos itemekkel kapcsolatban nem értek veled egyet, mert ezek akárhol fejlődnek ki a Piccolo ládából, a + hatása, a jellemzőjük függvényében, a Farm teljes területére kiterjed, azok művelési jellegétől függetlenül. Éppen azért rakom az Esőerdőbe, hogy a farmon szerezhető TP növekedést ne rontsa.
    Ezt úgy biztosítom, hogy a felhők learatása után szigorúan betartva a sorrendet, a bónuszrekesz megpakolása után megyek a házikedvencek futtatójába, ott learatom kézzel a Házi sárkányokat, meg a táltostornyokat, meg a bagolytojásokat, amelyiken még fért ki a többi tojáson kívül, mert ezek önmagukban nem adnak TP-t, "csak" bónuszt. A genka53-ról fokozatosan ki kellett vennem utóbbiakat, mert jöttek helyette újabb, jobb hatást adó itemek, másik farmon még akad 1-2. Ezután megyek az Esőerdőbe, ott learatom kézzel a pluszos dekorokat, különös tekintettel a TP hatást növelőkre, azután visszamegyek a házikedvenc futtatóba, ott learatom egyenként kattintva a Múzeumokat, és ezután jöhet az aratógép a tojásaratóval.
    Ezt követően indulok a Kerge kertbe, ahol először a tojásaratót indítom, majd a normál aratót a sima dekorok miatt. Majd jön a Világító torony, Kúria és megyek a Hajótöröttek szigetére.
    A szigetes dekoros területeken szinte mindenhol azok a dekorok vannak, amelyek valamilyen ládát adnak, tehát nincs visszahatás az előző területek aratására.
    Mindenki, egyébként úgy csinálja, ahogy neki praktikus és szimpatikus.
    ;)
    Én csak leírtam, hogy én hogyan csinálom, mert úgy vélem, így hasznosíthatók a legjobban a rendelkezésre álló lehetőségeim, különös tekintettel az aratási sorrend fontosságára.

Utoljára szerkesztett: 26.6.24
    zsani_apja, vihence, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  17. Ágica_06

tündérek nálam most nem keltek ki... de a haverra varázsfára.... törlés várt... s a pockok ismenübe kerültek;)
    Én örültem hogy 1 virág festés lett... :inlove:
    Addig nyitok piccolót 1 területen amíg 5 virágfestés lesz ott;) A következő piccolócsapatnak új helyet kell kereni8)

18. -gyöngy-581

Szia!
    Azt hiszem, ha én most erre válaszolok az már bőven kimeríti ennek a topiknak a témáját és off lesz itt. Arról nem beszélve, hogy megint egy meddő vitába keveredünk, mint a múltkor az eventesben, és nem szeretném idecibálni a bontható/nyitható dekorok tp-jét sem :). Így csak egyetértek veled, " Mindenki, egyébként úgy csinálja, ahogy neki praktikus és szimpatikus."
    További szép napot!

aida2330, vihence és Swartsch kedveli ezt.
  19. Ágica_06

20. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.