Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Nálam nem, próbálom rendszerezni őket, de ebben a bp-nak kellene segítenie okos programozással.
    Ha így tenne, az is eladhatóbbá tenné a felhőit.
    Több kategória kellene a felhőkhöz vagy azok egyéni varializálási lehetőségének a megteremtése, így viszont azon vagyok, hogy minél több dolgot elengedjek, mert játszani jönnék ide, nem melózni.

zsani_apja és Fätum kedveli ezt.
  2. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

az nem, de + FA igen! ;)

Igen, az már az akciós ár, ha a hírek felületéről lépsz be a bankba. Vigyázz, mert ha bal oldalon fent a FA ládikánál lépsz be a bankba, akkor a normál áras ajánlatot kapod csak.

nagymami2, feki13 és farmerSS kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Mivel én is csak a nagyomra veszek ezt-azt, ezért kellett a kicsin meggondolni - átcsoportosítani a vásárlást.
    4 db. Fa-fa van ott, jelenleg erre a két felhőre futja a kerete + 25 FA-ra az Okoshoz.
    Lehet kezdeni előről itt az aranyak gyűjtését.xD

-Holdfeny-. és Swartsch kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Köszi!

Érdekesség 575FA-s csomag ára jelenleg 3290Ft, ha benézek a bankba és a csúszkás résznél beállítom a csíkot 575FA-ra, 3119Ft lesz....:music: AKCIÓS! :D :D :D

Swartsch és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

óóóó értem:D Hjrá, és kitartás;)
    Nálam ha veszek 500 aranyat bankkártyával aminek mentett adatai vannak... akkor 550 aranyat kapok...
    ha Paysefecarddal fizetek akkor csak simán az 500-at... Legalább is a gyakorlat nálam ezt mutatja...
    Lehet regisztálni kellene Payfafecard fiókot:eek:o_O én csak a kódokat használom, névtelenül...:wuerg:

Swartsch kedveli ezt.
  6. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok
    Nekem 18 ajánlat érkezett az eldorádó felhőt megvettem ,de még 1 felhőn gondolkodom a szülinapos tetszik még.

Tavirózsa és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

xDxDxD nahát, még jó, hogy lehet kapni:p

8. Swartsch

Én csak Paysafe számlán keresztül vásárolok, mióta a bankos vásárlásból problémák adódtak :/
    Sajnos így kevesebb FA-t kapok ajándékba, de nem kockáztatok még 1x a bankkal.
    Pár példa: 50-FA vásárlása esetén +2, 300 FA esetén +15, 3300 FA esetén +165 FA-t kapok.

-Holdfeny-. és feki13 kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Óckodom a banki tranzakcióktól. Viszont használok egy Webkártyát az eredeti mellett mint egy másik számla, azon sosincs semmi pénzem, max a 10-20Ft fentmaradó. Mikor vásárolok online, átteszek a fő kártyáról a webkártyára, így védve az adataimat. Jár minden bónusz és bárhol fizethetek vele.

nagymami2 és Swartsch kedveli ezt.
  10. Swartsch

Igen, nekem is van webkártyám is, de az is a főbankhoz kapcsolódik és sajnos ott is nagyobb tétel esetén a bank bekorlátozza a kifizetést. Ha nagyobb összegről van szó fennál a csalás, kártyalopás bármi más gyanúja és a bank felfüggeszti a kifizetést. Ezzel jártam én is pórul anno. :)
    Így inkább maradok a kevesebb nyereség, de a biztos, nyugodt játék mellett. :)

feki13 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Köszönöm, eddig ezt a módot még nem ismertem... ;)

Swartsch kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Nekem 16 ajánlat jött a felhősorokra. Kettőt vettem meg a szülinapi kívánságot az 5% szupertrágya miatt, és a 10. jubileumi felhősor, azt pedig az 5% szupertáp miatt.
    Még átnézem a kínálatot, hátha van benne olyan, amit érdemes láda miatt megvenni, hátha elsiklottam valami értékes felett. Néztem a lezárási időket is 168, 48, stb. Ilyenek eleve nem kellenek. A dekorok közül semmi nem hozott lázba :music:

Utoljára szerkesztett: 24.3.25
    Swartsch, Tavirózsa, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Egyetlen egy ajánlatot kaptam. Nagyon jó helyen van ott.
    Feketebárány akció alatt lehetett megvenni. Volt ott több felhősor is, nem tudom, miért ezt az egyet választották ki.

Fätum és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Sajnos nem igazán látni logikát a felhők összeválogatásában...:music:
    Lehet csak merítettek a sokból... legközelebb talán nagyobb szerencsénk lesz8)

Utoljára szerkesztett: 24.3.25
    Fätum és zsani_apja kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálam ez a helyzet, ezek jelentek meg és maradtak ott is ahol vannak/voltak.
    Egyszerűen nincsen rájuk szükségem.

HéricsBáró, Fätum és zsani_apja kedveli ezt.
  16. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

Sziasztok!

Valaki esetleg meg tudná mondani mit rejt a "Felszerelés láda III"

A csodás tulipán felhösor ajándékainak egyike. Érdekelne hogy édemes-e megvenni vagy nem.
    A többi láda nekem is van azokat meg tudtam nézni csak ez nincs és a leírást meg valahogy nem találom. :sleepy:

Köszi a segítséget.

Kuzdern kedveli ezt.
  17. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Itt megtalálsz minden játékban lévő ládát: KATT
    További jó játékot.
    Felszereléses láda III[​IMG]1 db szupertáp
    2 db szupertáp
    3 db szupertáp
    1 db party pörgetés
    3 db csillag
    1 db aranybanán
    baha szint x 500 btp
    farm szint x 500 csp
    farm szint x 1.000 tp
    - Neon pillangóbáb dekor
    - Csodás tulipán felhősor
    - Édes Valentin felhősor 2.
    - Hömpölygő vidék felhősor
    - Halloweeni szörnyvadászat felhősor
    - eventekből szerezhető

Dolphin, Kuzdern és Stella-farmja kedveli ezt.
  18. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm. :inlove:

Kuzdern és -Sudden- kedveli ezt.
  19. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!

Megvettem a sz.trágyára ható felhőt. A "nő mint a bolondgomba" ki van váltva, az amarántom kinemesítve (25%-os imádat).
    Ha jól számolom, akkor ez a három már elég a nullázáshoz, de valaki erősítse meg legyen oly jó :)
    Köszönöm! Szép napot!

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem elég. Az arany rekeszbe be kell tenni a Fehér ártatlanság és a Karácsonyi süti termékeket is.

Matek:
    szupertrágya: -50%; rúnával -60%; két termékkel -75%; felhővel -80%
    A nemesítésbónusz nem adódik hozzá ezekhez, szorozni kell vele: -80%x1,25=-100%. Ez a cél.