Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Szia!

Köszönöm a részletes magyarázatot, a két terméket én mindig használom, ha sz.trágyázom a földeket. Már annyira alap a számomra, hogy nem is írtam bele, de valóban így a helyes.

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Gondoltam, hogy a termékeket beleérted; azért reagáltam rá így, hogy ne maradjon a fórumon félreérthető információ.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Luminary, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Ha megveszitek, nézzétek meg előtte a PP számát, mert nálam nem írta jóvá, ugyanannyi maradt!

5. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

nekem azt írja, hogy a limit feletti party pörit elveszítem. Úgy tudtam, a party pörinél nincs limit :cry::sleepy:

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos van, én már eleve lemondtam róluk és megvettem a fejlesztéseket, vállalva azt, hogy a PP-m több mint a limit (200-at bőven meghaladja).
    Ez a bukta nekem sem ízlik, de ez van....:oops::wuerg: Vannak érthetetlen korlátok a játékban.:eek::eek::cry:

Fätum, HéricsBáró, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  7. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Szerintem farmaranyos PP vásárlásra vonatkozó szabályok élnek:

"Figyelem!
    A vásárláskor figyeljetek a következőkre!

- Akinek 0 Party pörgetése van, 100- as, vagy bármilyen kiszerelésű csomagot vásárolhat;
    - Akinek 45 van - maximum 50 db-os csomagot vásárolhat;
    - Akinek 70 van - maximum az 25 db-os csomagot vásárolhat

Tehát csak olyan méretű csomag megvásárolható, amit hozzáadva a jelenlegihez nem haladja meg a százat!

Pörgetési akció vásárlása alkalmával a 100-as határ 200 db-ra emelkedik:
    -
    Akinek 0 Party pörgetése van, a 150-es vagy bármilyen kiszerelésű csomagot vásárolhat;
    - Akinek 45 van - maximum a 150-es kiszerelésű csomagot vásárolhatja;
    - Akinek 70 van - maximum a 100-as kiszerelésű csomagot vásárolhatja meg"

Szerencsés lenne egy Party pörgetés vásár event, akkor sok játékosnál feloldódna ez a kérdéskör.

Üdv: Nami.

genka53, Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  8. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!
    Nekem sem írta jóvá de Dolphin leírta egy másik topicban miért nem...
    A PP számom 100 db feletti volt ezért nem kaptam meg én sem.

Tudnivalók a farmaranyas party pörgetés vásárlásról:
    Alapvetően nincs maximális mennyisége annak, hogy mennyi party pörgetést tudunk tartalékolni.
    Érdemes azonban figyelni arra, hogy farmaranyas vásárlásnál van limit.

Mi is ez?
    Akción kívül max. 100 db-ig, akció idején max. 200 db-ig tudjuk feltölteni a party pörgetés készletünket farmaranyas vásárlással.
    Példák:
    - ha akción kívül rendelkezésünkre áll pl. 47 db party pörgetés, akkor csak 53 db-ot tudunk FA-ért megvenni.
    - ha akció idején rendelkezésünkre áll pl. 101 db party pörgetés, akkor nem tudunk 100 db-os csomagot venni.
    Ez a 100/200 db-os korlát csak a farmaranyas vásárlásra vonatkozik.

Forintért bármilyen mennyiséget tudunk vásárolni.

Nyereményként bármennyi gyűjthető 200 db felett is.

genka53, Sali~*.*, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia!
    Én sokkal szerencsésebbnek tartanám az értelmetlen ( legalábbis számomra értelmetlen) limitek feloldását.
    PS: Már a zöld pöri 99-es limitját sem értem amikor ontják a ládák a szabadpöriket, de ezt amikor valós pénzt áldozunk egy csomag megvásárlására és bukjuk annak egy részét... ez már túl megy számomra az értelem határán...

10. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!

Nekem is több mint 200 a PP száma és ki is írta a limitet, de itt nem PP-t veszünk, hanem fejlesztést! A PP csak kiegészítő mellette!

Itt sem a sz.trágyát vesszük meg, hanem az aranyat!

Ilyen esetben igenis írja jóvá, vagy ne ajánlják mellé!

Rizstej, Fätum, bogisaci60 és 2 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia!
    Ezzel tökéletesen egyetértek. Adjanak helyette olyant aminek nincs limitje...

12. Namiamano

Szia!

Teljesen igazad van! Ez elég régi kérés már a játékosok részéről. Kicsi az esélye, hogy pont most legyen egy ilyen feloldás.

Az Okosfüles laborja dekor és fejlesztései - gyár típusú dekor - 2025. március vásárlási lehetőség ápr. 3-a estig tart. Mivel 3-án ismét az eventtes területen lesz feladat, el sem tudjuk használni a pöriket.

Régóta gyűjtögetek már egy nagy ólnullázásra, ezért elég spórolós vagyok, csak nagyon ritkán használom a kereket.

Mivel 15 PP-ről van szó, én elpörgetek annyit a nagyvilágba. Inkább ez, minthogy elvesszen.

Rizstej, Fätum, feki13 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Ígyis úgyis elveszted, hiszen cél nélkül pörgetsz, bár a pörgetésed nyereményét így megkapod, talán mégsem bukta annyira számodra. :)
    De nincs az a szabály ami engem arra kényszerítsen, hogy cél nélkül pörizzek el a vakvilágba ennyit: [​IMG] csak azért mert a gazdasági osztály nem tudja/akarja kijavítani a mellékes árukapcsolást.

Rizstej, Fätum, Namiamano és 3 más kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia, sziasztok!

Ez mélységesen meglepett, hiszen a feladatokból kapottakat is beírja és gyűjti tovább. Nem értem, hogy egy ilyen csomagnál ez, mért van korlátozva. Maga a vásárlási rész is vicc. Ha Forintért veszem, annyit veszek amennyit csak akarok, de a forintért vásárolt FA-ból már nem vehetek korlátlan mennyiséget :eek:
    Nálam is a nagy ólnullázásra megy a gyűjtés. Közelítem Gyöngy számait, fizetek a csomagért és felét kapom meg...? Rendben akkor kérvényezném a csomag nem bővített változatát, hanem csak az alapot. Mondjuk 5x20 FA-ért.

Ez igazán átverés gyanús így...

Spanlotus776367, Rizstej, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

túl sok ingyen arany miatt van ez a szabály...:music: Ezt a részét még értem is... :D
    De ez csomagvásárlás...:music: - igaz aranyért:oops:
    kérvényezd... a supporton...;)
    De a szabályzat világosan fogalmaz... a választás joga a miénk... s ezért köszönik a megértésünket:pxDxDxD

feki13 kedveli ezt.
  16. Namiamano

Szia!

Én kicsit előrébb tartok a nullázásra készülésben: [​IMG] . Ez kicsit több mint 2 év aktív játék termése.

Úgy értelmezem, hogy a kerekkeréknél megjelenő PP szám egy összeg, ami a vásárolt és egyéb módon szerzett (nyert, eventben kapott, ládából nyitott, farmpengőért vett) PP-k összege.

A vásárolt a korlátos, az egyéb módon szerzett PP darbszáma korlátlan (ezáltal az összegük is korlátlan, ahogy a kerekkerék leírásában is szerepel).

Feltételezésem szerint, ha pörgetsz, először a vásárolt mennyiséget csökkenti, tehát fel tudsz szabadítani "helyet" a most beszerzendő PP-nek. Ebből az következik, hogy nem kell levinni a PP-k számát 100 alá (nincs akció, így a kisebb érték játszik, elvileg).

Ahogy -gyöngy-581 is említette, cél nélkül pörgetném el a 15 PP-t, de úgy tudom kimaxolni a pörgetést, ha a reggeli nagyaratás előtt lövöm el. Vannak elég jó dolgok is a keréken. Hátha beesik valami érdekes.
    Holnap reggel ki is próbálom, hogy helyes-e az elméletem. (Évek óta nem vásároltam FA-ért PP-t, nem is értem, hogy miért értem el a 100-as határt. Remélem nem 200-nál járok, mivel akkor a kis kísérletem eleve fals lesz.)

Mindemellett az utolső öt fejlesztés +TP/TPP %-ot és +1 Felszereléses láda II-őt is ad, ami egy elég korrekt láda. Ez a PP kérdés inkább érdekesség, valamint tapasztalat a jövőre nézve.

Felszereléses láda II[​IMG]1 Szupertrágya
    1 Kacsa Kata szupertrágyája
    1 Kacsa Kata turbótrágyája
    1 Szupertáp
    1 Farmpengő
    1 Csillag
    1 Aranybanán
    1 Party pörgetés
    200 db ilyen láda friss nyitásából ez lett:[​IMG] (Hozzá is adta a friss PP-ket a meglévő mennyiséghez.)

inanna11, -gyöngy-581 és feki13 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

nullázásra készültök....:inlove:

Én meg csak muszájból csinálom...:oops: most van egy garnitúra virágfestés aminek már csak 1 élete van... bántja a szemem... de annyira utálom a nullázást, hogy még halogatom...8)

Namiamano kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Sajnos az okfejtésed téves :)
    Semmi más eredménye nem lesz a 12 pörgetésnek, mint a számlálóban a csökkenés, a megszerzett nyereményeket (legyenek minél jobbak) jóváírja a rendszer.
    A fejlesztéseknél pedig még mindig limit túllépésed lesz. Ha elpörgeted mind azt a PP-t ami 100 felett van, majd akkor fogod tudni a 12-t jóvá íratnod a rendszerrel.
    Nekem és neked is ennyit nem ér meg ez az egész.
    Én bezártam a figyelmeztető ablakot, megvontam a vállamat, nyeltem egyet és megvettem a fejlesztéseket

Rizstej, Fätum és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Hihetetlen mennyiség! gratulálok hozzá!

Ez így egy igen érdekes dolog. Kíváncsian várom mikor megveszem nekem hozzá íródik e a dolog. Nem semmi észrevételek ezek, köszönöm. Megvásárolom estére és leírom én is a tapasztalatokat, legalább visszajelzés magamnak, hogy elértem e már a limitet vagy sem. Bár ha csomagban nincs PP én azt nem veszek...ha pedig olyan nyeremény van fent ami érdekel mindig rápörgetek, így gondolom akkor karban is tartom ezt a minimális PP mennyiséget.
    Manapság egyre több rózsa terményes kerül fel főnyereménynek, sajnos még nem sikerült belőle kipörgetnem egyet sem.

Fätum, Namiamano és varga1234 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Ritkán sikerül rózsa terményest pörgetni... de nem lehetetlen...
    Szerencsére az egyéb csomagokat banki ajánlatként kapjuk... ott nincs limit... csak a farmaranyas vásárlásnál....

feki13 és Fätum kedveli ezt.