Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. 0roszlános1

0roszlános1 Fórum-zöldfülű

Szia! Átvettem a farmmunkás kupont, de nem találom sehol. Hol keressem?

2. Sylja

Sylja Fórum félistene

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Doggyra és hanny65 kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az eventnaptár táblázatos formában:

01. SzoKockás-mocsár történeteiNyári gazdaköri küldetés 1Teliholdas fás válogatásTelihold event!
    02. VKockás-mocsár történeteiNyári gazdaköri küldetés 1Teliholdas fás válogatásTelihold event!
    03. HKockás-mocsár történeteiNyári gazdaköri küldetés 1Teliholdas fás válogatásTelihold event!
    04. KKockás-mocsár történeteiGyümölcspiacTeliholdas fás válogatásTelihold event!
    05. SzeKockás-mocsár történeteiGyümölcspiacTelihold event!
    06. CsCsillagnéző event
    07. PCsillagnéző event
    08. SzoCsillagnéző eventNyári gazdaköri küldetés 2
    09. VCsillagnéző eventNyári gazdaköri küldetés 2
    10. HCsillagnéző eventNyári gazdaköri küldetés 2Fás válogatás
    11. KCsillagnéző eventFás válogatás
    12. SzeCsillagnéző eventFás válogatás
    13. CsDominó eventFás válogatásNyári kalendárium
    14. PDominó eventTitokólNyári kalendárium
    15. SzoDominó eventNyári gazdaköri küldetés 3TitokólNyári kalendárium
    16. VDominó eventNyári gazdaköri küldetés 3TitokólNyári kalendárium
    17. HDominó eventNyári gazdaköri küldetés 3TitokólNyári kalendárium
    18. KDominó eventNyári kalendárium
    19. SzeDominó eventNyári kalendárium
    20. CsKártyás eventÚj tenyészállatNyári kalendárium
    21. PKártyás eventTenyésztős napi gazdaköri eventNyári kalendárium
    22. SzoKártyás eventTenyésztős napi gazdaköri eventNyári kalendárium
    23. VKártyás eventTenyésztős napi gazdaköri eventNyári kalendárium
    24. HKártyás eventTenyésztős napi gazdaköri eventNyári kalendárium
    25. KKártyás eventTenyésztős napi gazdaköri eventNyári kalendárium
    26. SzeKártyás eventTenyésztős napi gazdaköri eventNyári kalendárium
    27. CsKártyás eventTenyésztős napi gazdaköri eventNyári kalendárium
    28. PKártyás eventGazdaköri eventNyári kalendárium
    29. SzoKártyás eventGazdaköri eventNyári kalendárium
    30. VKártyás eventGazdaköri eventParty Pörgetés akció új főnyereménnyelNyári kalendárium
    31. HKártyás eventGazdaköri eventCserenapNyári kalendárium

Heavy metal szezon (60.): ... - augusztus 1 - augusztus 7
    Szezon (61.): augusztus 13 - augusztus 31 - ...
    Matrica sorozat (7.): ... - augusztus 1 - augusztus 28

kigyo51, H`oótch™, JUCUS és 21 más kedveli ezt.
  5. d.viktor0122

d.viktor0122 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hogy tudom beállítani a Prémium gazda plusz csomagnál a ragyogó bónuszt? Köszi a segítséget!

6. -Holdfeny-.

Megnyitod a villát... jobb oldalon egy naptár ikonra kattintva kiadja ahol tudsz választani...

SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Doggyra

Doggyra Törekvő

Kedves Gazdatársak!

Új akcijóóóóó ű:music: nálatok is megjelentek ezek a "híres" csomagok?

Természetesen ezeken kivül van még bogárszemű bokor (event növény) és mocsári sárkányka (event növény) csomagok is. A Botinátor csomagot kicsit elírták, amugy 1 ólat tartalmaz és 300 ál-botinátort. Event vége előtt 1 nappal bedobják, mi ez már, ha tudtam\tudtuk volna akkor nem kellett volna az eventet se csinálni (engem csak a fás csomag érdekelt volna) javítani kell az event ismertetőt :))))) xD ez mindössze 7.59 € lehet megvásárolni! Na hajrá akinek szüksége van rá. o_O Gondoltam egyedi ajánlat de több farmon is megjelenik, ez kérem a marketing és a politika. A legviccesebb az ál dolgok, igaz be lehet adni ide-oda de akkor is hab a tortán :p :)))))

Jó játékot és sikeres eventeket mindenkinek! 8)

Utoljára szerkesztett: 4.8.26
    -gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szia!
    A fásat és ólasat megvettem... 1790 volt darabja...8)
    Várható hogy bedobják akcióba... ;)

Doggyra és kigyo51 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Doggyra kedveli ezt.
  10. JUCUS

JUCUS Fórum parancsnoka

Köszönöm Toma, számomra a naptáras teljesen átláthatatlan. Remélhetem, hogy ezt a jövőben mindig meg fogod csinálni????

Doggyra és -BombadilToma- kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

Szia!
    Eddig egy kivételével (július) mindig megcsináltam, amióta megszűnt ez a forma - megjegyzem, senki sem hiányolta. Hogy mindig? Az olyan hosszú idő... Ennyire nem tervezek előre. ;):D Ha tudom, megcsinálom; nem egy nagy cucc, csak kicsit babrás.

vihence, ladislaw11, ádám1014 és 5 más kedveli ezt.
  12. JUCUS

JUCUS Fórum parancsnoka

:)Jól van na, tudod hogy értettem. :) Az viszont az én hibám, hogy eddig nem láttam. Köszönöm!

GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum admirálisa

SnéDóri, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  14. zsellér553

zsellér553 Utánpótlás-írogató

A megvásárolható felhősorok közt biztos van néhány jó, de a dekorok nekem olyannak tűnnek, mint a turiban maradt áru, aminek a javát már kimazsolászták. Pl. néhány eredetileg pluszos dekor, már elvesztett tulajdonságokkal (multitasking, ingrid, stb). Azokat ki fogja megvenni? Még felhőre se kell, mert van helyette csp-ért.

15. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

SnéDóri, feki13, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  16. Hilda_Brown

Hilda_Brown Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ebből a felhővásárból melyik az az item, amit megérné megvenni, ha még egyik sincs meg nekem? 2 olcsóbbra, vagy 1 drágábbra van fedezetem.
    A Húsvét 2015 és az Aranyeső között vacillálok. A húsvétiban egyelőre nem értem a dekorelem-érési idő csökkenést, hogy az hogyan működik, és miért jó nekem, de többször olvastam róla, hogy éltek vele.
    A másik meg alapdolgokat ad minden egyes nap, sok kicsi sokra megy alapon.

17. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A dekoráció fülön lévő tárgyak érési idejét csökkenti, tehát ami a váza ikon alatt található annak mindegyik érési idejét.
    Ez alól természetesen van kivétel. A kihelyezett tojások (nem kikelt állapotban) érési idejét nem csökkenti, tehát ha beszerzel egy tojást és a felhő aktiválása alatt helyezed ki, annak az érési ideje marad az alap állapotban. A már kikelt tojásoknál természetesen működik.

Ez főleg azoknál a dekoroknál jó, amiknek az érési ideje 24 óra feletti és a felhő aktiválásával 24 óra alá csökken, tehát naponta arathatóvá válik.

Jelenleg összesen 28%-nyi dekor érési idő csökkentést tudunk elérni, amivel a 32 órás dekorok 23 óra 4 perc alatt érnek el, de mivel a húsvét 24 órás, ezért annak napi aratása nehézkes, így valójában csak napi 23%-nyi bónusszal számolhatunk.
    Ezzel a 23%-nyi bónusszal a 30 órás dekorok érnek be 23 óra 6 perc alatt. Tehát pár dekor arathatóvá válik naponta.

Egyértelműen az aranyeső felhősor éri meg leginkább.

kigyo51, vihence, feki13 és 4 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Szia!
    A Húsvét 2015 felhő a kitett dekorációs elemek (jutalmazó tárgyak) érésidejét csökkenti. Például ha van egy Farmaranyfád, ami 24 órás, azt akkor tudod naponta aratni, ha mindig ugyanakkor aratsz; különben elcsúszol, és óhatatlanul kimarad 1-1 nap időnként. A felhővel csökken az érésideje 22:48-ra, vagyis sokkal rugalmasabbá válik a farmozásod. Több ilyen felhő van, így én pl. a 30 órás dekorokat is tudom naponta aratni.
    Általában, minden különleges felhőt/dekort/bónuszt érdemes megszerezni; biztosan hasznát fogod venni. TP-bónuszból Dunát lehet rekeszteni, minden event ad ilyesmit. Az időcsökkentő, illetve a termésnövelő bónuszok jóval ritkábbak.
    Szia!
    A frissen "kikelt" dekoroknál nem hatnak automatikusan, csak ha törlöd és újra kiteszed. Gondolom, hatnia kellene...

lovardatanya, feki13, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Bíztam benne, hogy a húsvét felhő megjelenik nálam, de sajna nem. :( Biztos nem szóltam volna.* :D

* sajnos kifogyott a tinta

20. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

A szomszéd assznyom (valóvilágbéli) nem szokott vásárolni de most ajánlottam neki az Aranyeső felhősort mert havonta 90 szupertrágya és KKszuper nagyon is megéri, a többi aprócseprővel amit máshonnan kapunk valamint a farmárudában frissüléskor megvásárolhatóval együtt egyre halmozódni fog majd és reméljük jön még ezekhez is. Ezekre a felhősorokra szoktam azonnal lecsapni.:):music:

-BombadilToma-

"Például ha van egy Farmaranyfád, ami 24 órás, azt akkor tudod naponta aratni, ha mindig ugyanakkor aratsz; különben elcsúszol, és óhatatlanul kimarad 1-1 nap időnként."

Én ezért nagyaratok minden nap 24ó+1perccel utána. xD:p

Persze én már milliomos vagyok. Időmilliomos.:)