Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Szia, szuper amit kaptál.
    Tőled is megkérdezem, ha vásárok csomagot, amiben Party is van, akkor miért jön az üzi, hogy maximálva van, nem vehetem meg. Most erről a két csomagról van szó : Fenséges- 10 Party/30 AB és Királynői-15 Party 720 AB/ csomag. A Pazar csomagban sokkal több volt, s engedte.

2. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Ha van 200 db parti pörgetésed vagy több, akkor csak és kizárólag valós pénzért vásárolhatsz Parti pörgetéseket pluszba. Ha valamilyen akciós csomagot vásárolsz kizárólag valós pénzért, akkor megkapod azokat a pari pörgetéseket amit a csomag tartalmaz.
    Farm Aranyért vagy Arany Banánért, vagy egyéb (fűzfán fütyülő kis kakasért) vásárolt csomagoknál érvényes a 200 db-os limit, tehát ha e farmos kellékekkel vásárolsz akkor a megvásárolt mennyiség 200 db feletti része elveszik. A 200 db a pajtában már meglévő darabszámra vonatozik és nem a megvásárolni felajánlott mennyisegre. A limit azt jelenti, hogy 0-200 db-ig vásárolhatsz csak farmos kellékekért
    Valós pénzért, bármennyi Parti pörgetést vásárolhatsz, azt mind tárolja a rendszer. A valós pénz: például a forint (Ft)

3. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Köszönöm szépen, ezt eddig nem tudtam, így hálás vagyok a részletes válaszodért!:)

kigyo51 kedveli ezt.
  4. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórumelemző

Sziasztok Kedves farmozótársak!
    A Nyári kalendárium:
    6. napi ajándéka, /2026.08.19./ 3 db Party pörgetés.
    Az első, piros csíkos autó alatt, a 2026 évi, Nyári kalendárium matricája rejtőzik,
    a második, kék csíkos autó pedig, 1 db 100% Ólbevételi bónuszt ad. :)

Jó farmozást, a nyaralni indulóknak kellemes pihenést kívánok!

Synodendron és 435345 kedveli ezt.