Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. feki13

feki13 Fórum admirálisa

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

3. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Egész jó áron....? Semminek sincs már értéke a cserén mert meg lehet venni pénzért. Lassan kár játszani csak vásárolgatni kellene ide járni, mondjuk ettől nem lesz tele a hasam...se nem lesz jó érzésem.

Nevezzék át mert ez így félrevezető!

GA-BI-O-Farm and -gyöngy-581 like this.
  4. -Holdfeny-.

Csere... hát igen... már nem adnak semmiért fél farmot... :wuerg:
    A csere a nagy és kis farmok közötti utaztatást szolgálja már... néhány hajmeresztő és valódi segítséget kérő ajánlatot leszámítva...
    Az előző megvásárolható vigyori tanyához képest jobb áron van... ;)
    Már kíváncsian várom a dekorok krémje vásárt... ott lesz majd igazi beárazás.... Semmi sem fog sok panniba kerülni;)

apumbiapa likes this.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Látod, én ezt csinálom. Nyitottam farm bankot, jön Elza, kérdezi..
    - Szia!
    - Miben segíthetek? :D
    Csak uta*lnom kell :D ;)

*á​

6. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Furcsán írja az ékezetet a géped! Csak utálnom kell? :D Akart lenni ugye?! :D

GA-BI-O-Farm and zsani_apja like this.
  7. zsani_apja

Már nem tudom, hogy kell ezeket írni, de alul javítottam. :D

feki13, GA-BI-O-Farm and apumbiapa like this.
  8. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Szia!

Lehet hogy nem megy az írás de a javításod oly sikeresre sikerült , hogy azt meg más nem veszi észre.:)

9. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Sziasztok !

Ez meg mi a manó ? https://board-hu.farmerama.com/threads/nyuszicserkész-kalandok-2026-szeptember.28300/

Nincs csevegője, de gyakran fog visszatérni.
    "Szezonozunk" a pajtánkban lévő tenyészállatokkal ?xD

Az első expedícióban még nem, csak a 2.-ban lehet megszerezni majd a felhőt.

A jutalomútvonal 15. pontján szerezhetünk egy kitehetőt, ami nem kell a felhőre, viszont nekem sexDxD A mai farmvilágban ilyen csóró 1x2-es dekort is ritkán látni.>:( Még ha szint x lenne, de így csupaszon ....:p

Felderítős kaland22:00 óra8.000 TP / TTP kihelyezéstől függően1x2

Ha csinálom - még nem döntöttem el -, akkor minden szinten a merész útvonalat fogom választani.

10. zsani_apja

Szia!
    Lesz itt még módosítás. Csak az x maradt le a 8000 után. Biztos észreveszik majd. :)

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    én már csinálom is...xD:cry:xD

[​IMG] a kép a tisztásomon készült....xD:cry:xD
    örök optimista vagy....:inlove::D:D

12. zsani_apja

Szép ez a légnyúlhajó
    Igen, valóban optimista vagyok mindig. :) Most meg már, hogy csak szórakozásból járok fel, szinte élvezem is.

13. -Holdfeny-.

Érdemes körülnézni, nemzetközi vizekenxDxDxDMég jó hogy tudjuk ki írta az ismertetőt:p
    Ohh micsoda lufi... azaz inkább léghajó...:eek:o_O

14. -gyöngy-581

Nyufi-lufi

15. -gyöngy-581

16. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Az Ismertető írója előtt kalapot emelek, mert nem 2 percet, de nem is 2 napot áldozott a szabad idejéből erre.

Ha bárki itt jobbat-jobban tudná ezt csinálni, mehet moderátornak és megmutathatja, hogy Ő hibátlan !

Tudod, évtizedek óta nagy horgász család vagyunk, rutinszerűen pakolunk már be a kocsiba mindent, és legutóbb bizony a tóparton szembesülünk azzal, hogy az etetőanyagos láda otthon maradt.
    Csak az nem hibázik, aki nem horgászikxD

17. -Holdfeny-.

Valamikor régen horgásztunk mi is....:music: Azóta férjet cseréltem;)

Majd kiderül milyen lesz....ez az új event...
    Az ismertető írója ezt vállalta...;) úgymond ez a munkája;)

Azon gondolkozom ez az új visszatérú event hivatott kiváltani a kivezetett gazdaköri feladatokat? :eek:o_O

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem semmi közük egymáshoz. Én is töprengtem már azon, mi a cél a gazdakörik kivezetésével. A kisfarmozás megnehezítése? Ahhoz túl sok egyszerű FA-as és munkásos feladat maradt bent. A gazdakör kikönnyítése (nagyon kellene!)? Ahhoz túl keveset vezettek ki. Aztán olvastam a későbbi reakciókat, miszerint sokan álltak neki ezeknek utólag. Hiába voltak ott több mint 10 éve, és nem csinálta meg valaki; most hogy kivezetik, feltétlenül meg kell csinálni. Szerintem csakis ezért történt, semmi más oka nem volt: hogy rávegyen sokakat, hogy ezeket a feladatokat csinálják meg most. Sok szupertápért. Valószínűleg végig sem gondolták, hogy bizonyos más játékelemekre milyen hatással lehet.
    Ez a nyuszis cucc meg... Szintén zenész. Pancsoljunk el sok tenyészállatot a semmiért. Na jó, ez a "semmi" egy kis túlzás - de csak kicsi.

19. zsani_apja

-gyöngy-581 likes this.
  20. -Holdfeny-.

A felhő majd elfér a többi között...
    Kíváncsian várom az új játékelemet...

-BombadilToma- likes this.