Küldetések, megrendelések kérdései ( kezdők és haladók részleg )

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékos!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Küldetések, megrendelések témában.

Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít senkit a felelősségre vonás alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

.

-ciklon73- és -Ica51- kedveli ezt.
  2. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Üdv!

A tisztelt Adminokhoz fordulok tájékoztatásért!
    Hogyan is lehet a mai napon indult fürge malom elöfizetéssel a szupartáp keverést 2 órára rövidíteni?(a mini event ismeretetőben így szerepel)

A mini event ismertetőben leírtak alapján azt gondoltam ,hogy ma 10 órától holnap este 10-ig tart az általatok leírt "boldog malom nap". Mert ilyen elnevezésű mini eventet korábbi bejegyzéseket, internet keresőt átnézve nem találtam.
    Tehát azt gondoltam, hogy ha megveszem a fürge malom előfizetést, akkor holnap este 10-ig 2 óra a szupertáp keverése, utána visszavált 4,5 órára(a fürge malom előfizetés 50% - ára). De nem, mivel a malmomnál még mindig 9 órát ir most is a SZT-ra időt.(A tölgyes rúnám kiváltva.

Miért lehet az, hogy a vásárlási ablakot megnyitva a FA-os rendelésnél a vásárlásos rendeléshez képest(ha ráviszem az egeret a kis malom ikonra) a tájékoztató szövegben eltérés van(A FA-nál ott van még hogy: Gyorsabb tápkeverés.Bónusz +50% Idő:720 ó)
    Szóval én itt valamit félre értettem!

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg Turbó malom előfizetési akció van meghirdetve, még holnap este 10-ig.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/#post-36051

Mindig az Eventek fórumrészben meghirdetett dátuminformációk az érvényesek.
    A Nap eseményeit a Fórum főoldalának közepetáján is látod, jobboldalt. Kattinthatóan, és a közleményhez visz a kattintás.

upload_2025-6-7_12-57-42.png

Az akció ismertetői csak az akciók tartalmáról tájékoztatnak, arról, hogy miből állnak.

Boldog Malom-akció már nagyon régen volt, nem is emlékszem rá.

Valóban több infó szerepel a Farmaranyas ablakban, de csak annyival, hogy a 30 nap az 720 óra. Mindkét csomag ugyanazt tudja.

Mivel Boldog malom-akció nincsen, így a 4,5 órás szupertáp érési idő pont rendben van.

A szöveg eltérésének okáról nem tudunk információt adni, mert az információs ablakokba kerülő infókra, szövegekre nincs ráhatásunk.

kigyo51, Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  4. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Szia!

Köszönöm a tájékoztatásod,csak tájékoztatást kértem és azt meg is kaptam. Azt hittem,( a kezdetekben regisztrált, aztán sok évre kényszerüen abbahagyott) farmomon amit néhány hete kezdtem folytatni valamit én nem tudok. Sok mindent kellett és kell most újra tanulnom...

5. Othep

Nincs mit. :)

Ha sok-sok évet kihagytál, sok minden lehet új számodra.
    Nyugodtan kérdezz bármennyit. Játékosok és Modik szívesen válaszolnak. :)
    Jó játékot kívánunk.

ádám1014 kedveli ezt.
  6. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Köszönöm!

Igen azon vagyok amit mondtál, csak legvégső esetben szoktam kérdezni(internet-fórumok böngészése után)
    Igen, bizony sok az újdonság, és néha csak pislogok...(egy példa:az újra kezdésemkor, volt kb 80 felhősorom lehet kicsit több. A fórumok olvasásakor szembe jött velem olyan, hogy sok sok millió vagy tízmillió TP jön csak onnan valakiknek! Nomármost nálam, leszámitva néhány csatnit,alap tenyészállatot adó felhőn kívül a 70+db után kapok kb 200+ Ezert Tp és néhány 10 ezer Cs-t...Ez neked a korukról biztosan sokat mond :) )

Szó mi szó van mit tanulni és fejleszteni, nem mellesleg költeni...és nem utolsósorban biztosan fogok még kérdezni is.

7. Othep

Igen, régen minden (bármekkora) TP-t adó felhőnek nagyon örültünk, mert keveset adtak a tárgyak. :)

Nem feltétlenül kell az internetet felkutatnod információk után.
    Van Farmenciklopédiánk, Dekorbázisunk, Bónuszlexikonunk és sokféle más ismertetőnk a Minden, ami Farmerama fórumrészen.

Ma már szinte minden event ad felhősort, úgyhogy hamar fel fogsz zárkózni.

Azt tanácsolom, hogy ne mindenáron igyekezz eleinte befejezni az eventeket.
    Kezdj bele bátran, szedj ki belőlük mindent, amit tudsz, a farmod hasznára fog válni.
    De ne keseredj el, ha sok-sok évi kihagyás után nem sikerül azonnal végigcsinálni az eventeket.
    Olvasd az eventcsevegőket, mert a gazdák sok-hasznos tippet-trükköt megosztanak fifikásabb eventeknél.
    Aktuális témák megbeszélése

Csináld a gazdaköri feladatokat, illetve én nagyon javaslom a Szezonokat végigcsinálni, vagy ameddig tudod.
    Hamarosan indul a következő:
    Szorgos méh szezon (51.) - 2025. június

Cserenapon is sok mindent megszerezhetsz, ami most hiányzik a farmodról, akár ajándékba is.
    (Kb. 2 havonta kerül megrendezésre.)

Ajándékkérő:
    Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

Cserenapos hirdető:

Ajándék - Cserebere - Új szabályokkal!

Sok sikert. :)

kigyo51, Sylja, Luminary és 2 más kedveli ezt.
  8. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Köszönöm a rám szánt idődet!
    Sok mindent szinte úgy teszek ahogyan javasoltad(az előző szezon végigment(beruháztam bérletre is pl.), az utolsó sor kb 10-szer,az eventeknél is ugy teszek, ahogy javasoltad)
    De például a cserenapi, ajándékozási dolgokat még alaposan átnézem ez eszemben sem volt! Van tennivaló bőven, nem is gondoltam erre amikor újra kezdtem :)

Luminary és Othep kedveli ezt.
  9. tatraimargaretta

tatraimargaretta Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Kertészt szerettem volna vásárolni, de eltűnt a kártyás vásárlási lehetőség. Csak "paysafecard" és "Bigpoint GC" lehetőség van. Sőt kiadott egy ablakot, hogy 269 Ft tartozásom van, ami nem lehetséges, mert mindig is csak bankkártyával fizettem. Ha valami módon mégis valós ez a tartozás, akkor sem tudom kiegyenlíteni bankkártyás fizetési lehetőség nélkül. Írtam a Supportnak is. tatraimargaretta ID: 2391474

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha már írtál a Supportnak, akkor mi már nem tudunk segíteni Neked, meg kell várnod az ő válaszukat.

A Bankkártyás fizetésről itt találod az információkat az Enciklopédiában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-bankkártyával-mastercard-visa-maestro.775/
    További jó játékot!