Küldetések, megrendelések kérdései ( kezdők és haladók részleg )

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékos!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Küldetések, megrendelések témában.

Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít senkit a felelősségre vonás alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

.

-ciklon73- és -Ica51- kedveli ezt.
  2. apcimama

apcimama Aktív író

Szíasztok! Sajnos panaszkodztam,de ide lettem irányítva. Segitséget szeretnék kérni a,hirek felületén megjelent Vidám Mikulás csomag amit 129 FA-ért lehetett megvásárolni,a FA levonásra került ,de a csomag mai napig nem érkezett meg. apcimama ID:19081940 nagyon szépen köszönöm és egyben kívánok boldog új évet

DetoX666 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük, hogy megfelelő topikba hoztad a problémádat.
    A Játék naplójában nincs ilyen tranzakció az elmúlt napokban Nálad. Mikor történt a vásárlás?
    Farmaranyért vásárlás a farmodon utoljára 2025-12-28 10:04:19-kor történt, ekkor Pici polipszobácska dekort vásároltad meg 60 FA-ért.
    2025-12-31-én 569 FA-val zártad az évet, azóta gyarapodott csak a FA készleted, 589 FA-ra, s ma felhasználtál belőle 3-t, egy Piccoló bontásra, 2026-01-02 15:37:39-kor, így a jelenlegi egyenleged 586 FA.
    Ha dec. 28. előtti tranzakciót kell keresni, akkor add meg a dátumot, hogy hol kutakodjak.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. gizmócska

gizmócska Fórum-zöldfülű

Hello! Segítséget szeretnék kérni: A Szezonok felhősor 5. az megvehető, vagy mindig ott fog maradni az Égig éri pasulyon. Sehol nem találtam erre vonatkozó információt. A suvenír kitehetőket hol lehet megszerezni, vagy ez még az elkövetkező időben lesz? Ugyanis én nem szoktam a szezonpontokat gyűjteni, azzal a résszel egyáltalán nem foglalkoztam. A segítséget megköszönöm.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem foglalkozol a szezonokkal, akkor a felhővel sem kell.
    A felhősorról itt tudsz olvasni: https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonok-felhősor-5.27258/

6. gizmócska

gizmócska Fórum-zöldfülű

HELLO! köszönöm szépen a tájékoztatást, akkor nem izgatom magam. Gondolom ez a felhősor eltűnik onnan egy idő után. További sok sikert a munkádhoz.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok?hol és hogy tudom a havazást kikapcsolni? köszönöm

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A játékbeállításokban teheted meg, a jobb felső sarokban lévő fogaskerékre kattintva:

A témánál a Nincs témát válaszd ki.
    Ne felejtsd el a Mentés gombot megnyomni utána.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Amikor kikerül a Farmárudából, akkor majd lekerül a felhősorról. (2026.07.31-én).

miniowl kedveli ezt.
  10. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia kedves Othep!

Bocsánat, de most mikor is van az a dátum? Furán Írtad ide 8)

11. Othep

Szia.

Bocsánat, 2026.07.31. :)
    Mindjárt javítom.

miniowl kedveli ezt.
  12. Dorka1020

Dorka1020 Fórum-zöldfülű

A mostani eventhez lórira lesz szükségem. Honnan szerezhető be?

13. miniowl

miniowl Fórum hercege

Köszönöm szépen!

14. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm

Othep kedveli ezt.
  15. Othep

-ágianyu33- és Baby72 kedveli ezt.
  16. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Vásároltam a Zuhatagok szigetén kosárból 1 cs omag fát 199 Fa ért és 1db ot 5Fa ért sajnos csak egy része érkezett meg ID:21206344 Köszönöm a segítséget

17. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Lényegtelen, hogy melyik területről veszed meg a titokfákat, mivel mindkettőt (bahásat és a farmosat) meg tudod venni a baháról és a fő farmról is.

Azt nem írtad, hogy bahásat szerettél-e volna venni, mert te sajnos farmos titokfát vettél.
    2026-01-12 11:13:17-kor vettél 1 csomag "Talányos fa csomag" és ezenkívül 2026-01-12 11:24:37-kor egy „Gwen” talányos fát.

Ez összesen 31 db „Gwen” talányos fa és 1 db kifejlődött Ezüst nyírfa.
    Ezeket mind megtalálod a farmos fa raktáradban.
    upload_2026-1-12_12-19-58.png upload_2026-1-12_12-20-19.png

Ha bahára szerettél volna venni, akkor rosszat választottál.
    A farmos titokfa így néz ki: [​IMG]

A bahás titokfa pedig így néz ki: [​IMG]

A kettő között különbség a nevében is tetten érhető.
    Az egyik - farmos - az "Talányos fa"
    Míg a másik - bahás - az "Talányos tiki-fa"

Megértésedet köszönöm.

Dolphin és Sylja kedveli ezt.